Gå til innhold
 • Bli medlem

turid

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  128
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om turid

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hmm tja, de var ikke bedre å gå med enn sojourntrugene, faktisk var førstnevnte hakket bedre for meg iallefall. Men de nye er nok mer solide vil jeg tro. Vi får teste ut resten av vinteren og se hva vi gjør til neste år:-)
 2. [ [Hidden Content] [Hidden Content] Tok en sjans og bestilte disse. De var billigere enn jeg hadde tenkt, men jeg tror de kan passe mitt bruk. Ev.får jeg satse på noe bedre til neste vinter. Kommer visstnok xxl til Mo I Rana, og da kan jeg ta meg en tur innom og kikke en annen gang:-)
 3. På jakt etter nye truger igjen. Går en del opp og ned fjellet+innover, hver tur 6-10 km. på truger. Er tungt opp, varierer mellom løs dyp snø og fokksnø, en del skråninger som jeg går langsetter. Bruker tubbs sojourn akkurat nå, men plasten under er limt og løsner. Irriterende. Ingen klagesak ifølge butikken, de er ikke laget for ''ekstrembruk'', hva nå det er. Vil ha lette truger, pris helst ikke mer enn 2500 og noen hundrelapper ekstra. Veier ca 50 kilo, aldri oppakning. Blir mange turer i løpet av vinteren. Forslag til type og ev.en seriøs nettbutikk dersom jeg ikke får bestilt de i byen?
 4. turid

  Trimkasse

  Takk for svar:-) Jeg hadde nok ikke råd til denne kassen, men plutselig fikk jeg melding om at noen ville sponse den! Så nå har jeg fått en splitter ny rød arkeoplankasse levert på trappa, med ei flott turbok inni:-) Slå den! kassa er så kostbar at den nesten burde hatt påmontert alarm. Flotte greier!
 5. turid

  Trimkasse

  Jepp, var akkurat den ja! Ser den er dyr, så jeg får tenke på det. Veldig bra løsning! Takk for link:-)
 6. turid

  Trimkasse

  Henger opp trimkasser i ny og ne, og noen av de blir ganske populære. Var på ferie i Alta og gikk noen turer på Skoddevarretoppen. Der henger en spesiell kasse med fin lukkemekanisme. Kassen er buet i fronten. Stod firmanavn på den, men det har jeg glemt. Er det noen som skjønner hva jeg mener? Eller har forslag til en kasse som lar seg lukke uten vha bånd. På vanlige postkasser flyr lokket opp i vind. Snekret noen selv, men de går i stykker etter 2-3 år.
 7. Rundt st.hans ble det sett ei binne med to unger i nærheten av Alta, men spor ble aldri funnet. Her jakter de bjørn hvert år, men får den aldri. Men nå ser de den da, så de jakter nå ikke en oppdiktet bjørn. Vanskelig å finne er den tydeligvis, selv for de som kan det. Skjønner godt at paret vil tilbake, og især om de virkelig så den. De er jo blitt kjendisløgnere og hvem vil ikke rette opp i noe sånt.
 8. 1. De var forstoppet. 2. De hadde ikke tid til å drite. 3.De hadde spist så lite at det ikke var noe i tarmen. 4.De var renslige og hadde gravd ned møkka. 5. Ingen har funnet dritten. 6.Noen har spist den opp. Heller til nummer 2, jeg. På den annen side; under ekstrem stress og spenning er det noen mennesker som stadig flyr på do, og muligens gjelder det bjørner også.. Om nr 3 er aktuell, var de så utsultet at de ventet på anledning til å spise turgåerne=6 timers beleiring er ok.'Den som venter på noe godt osv'.
 9. Om jeg skjønte det rett, var ungene nesten like høye som mannen når de reiste seg på to. Var det fjorårsunger da? Antar binner kan gå rundt med fjorsunger, men er det vanlig med tre stykker? Alle skal jo ha mat så de klarer seg gjennom alle årstider.Bærsesongen er vel ikke begynt, med mindre bjørnene lever mest av gress og den slags. Fire stykker måtte vel ha gjort et voldsomt innhugg i saueflokkene om de foretrekker kjøtt. Tenkte bjørner likte seg best alene, og at iallefall noen av de ville forlatt mora for lengst. Eller var det årsunger..Da måtte hun vel sett på folkene som mat, ellers hadd
 10. Voltaren er smertestillende og betennelsesdempende. Det vil nok fungere bra, men å kombinere trening med smertestillende er ikke så lurt i lengden. Man belaster kroppen mer enn den har godt av, for smerter er jo leddets måte å si at noe er galt og at man bør roe ned. Du har et langt liv å leve, og å gå over grensen kan raskt føre til at beina ikke orker mer mens hodet gjerne vil. Kan forsikre deg om at å være 40 og ha lyst men å ikke klare fordi dårlige ledd er overbelastet, kan være frustrerende. Kneet er et av de leddene som får mye trykk og også et ledd som ikke alltid blir bra om man får e
 11. Tusen takk! Alldeles fantastiske bilder, men nå vet jeg jo at Tosen er tilnærmet den 7.himmel Kikket på kartet ditt, og ser at ruta jeg tenkte på nok er i bratteste laget, iallefall for akkurat meg. Forslaget ditt er bedre, så jeg skal skaffe kartbladet og sette meg inn i den. Fy som jeg gleder meg!! Takk skal du ha.
 12. Har ikke kart for det aktuelle området, men kanskje noen andre har vært der. Har gått fra tunnellen til Mosvatnet, Mosvasstinden og en annen tur til Durmålstiden. Går det an å gå fra Mosvatnet og videre til Namnlausa? Jeg vet ikke hvilken rute folk normalt pleier å gå, men iallefall liker jeg meg ikke i skogsterreng og tenkte at dette kunne være en passende tur. Er ikke kjent fra Mosvatnet og videre inn, annet enn at jeg ser der er en del bratte fjell. Dette blir til sommeren da.
 13. Har akkurat samme problem med Birkenpulken. Hjelper noe å gå bredbent. Skal jeg følge løype i løs snø, må jeg gå mest mulig til venstre for den og lage tre spor, for å unngå at pulken tipper mot høyre. Syns kanskje det ble en smule bedre om jeg strammet beltet godt rundt livet slik at det ikke blir dratt nedover på ene siden. Har lastet om att og om att, men det nytter ikke. Bruker den til å gå opp spor, og hele vekta er ca 20-25 kilo.
 14. turid

  Svømmende ryper?

  En kjenning som er hobbyornitolog skremte ei rype opp fra redet en gang. Den lettet, fløy ut på vannet og landet der. Han fortalte hvordan den kom seg opp igjen, men akkurat den biten husker jeg ikke i farta. Han vet at det var ei rype og ikke en annen fugleart.
 15. Var ingen reklamasjonsrett på Sojourntrugene jeg hadde. De var ikke laget for ekstrembruk sa leverandøren, dvs slik jeg går. Jeg tenkte vel egentlig ikke at jeg var spesielt ekstrem på noen måter, men det har iallefall blitt for mye for trugene likevel..For langt og for ofte. Men butikken var snill nok, og skal lime de etter beste evne. Skulle også få avslag på et par skikkelige topptruger. De kostet noe under 3000kr, men jeg vet ikke hvilken type det er. De må bestilles, butikkene her har bare inne a la sojourn eller andre i enda mer nedadgående kvalitet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.