Jump to content

NBB

Aktiv medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

About NBB

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Skaugdrift, countrymusikk, friluftliv og skuring på diverse saker og ting som traktor.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

NBB's Achievements

 1. NBB

  Buedrll

  Høgser je prøvde på detta på speidern ein gong, da hadde ein av lederne lest detta i Donald og så funni på at me og sku prøve på det. Je høgser at det vart ikkje så mye bål og grillpølser på oss på det speidermøtet... Hadde vøri moro og lære seg det skikkleg, men je har mista litt trua på det etter detta speidermøtet så je holder meg te fyrstikker
 2. Pleier bærre å ta nonn kaffimåleskjeier med Ali kokekaffi oppi og setter kjelen over bålet. Så venter je bærre te det koker og så e det bærre å drekke det. Syns eigetlig at æll kaffi smaker gøtt, men det er særlig gøtt om det e koka på bål
 3. Snurring smaker jo gødt og holder seg lenge og e ett å lage, men det blir kanskje litt væl mye snurring om man ska ete det ei heil viko.
 4. Je er på leit etter ei steikepanne je kan bruke på bål, je vil ikkje at den ska ha no non stick belegg ettersom je har hørt at det ikkje tåler no særlig godt høge tempraturer. Steikehella te espegard te å bruke på bålpanne, har je god erfaringer med og den er uten no belegg og er laga av rustfrittstål, men det er jo ælt for stor til å drakse med seg på tur. Lurte litt på jegerpanna frå biltema [Hidden Content] er det noen som har no erfaring med den eller som har nonn andre gode steikepanner som ein kan bruke på bål?
 5. Foldesag funker fint til saging av litt mindre trekvister, men mi erfaring er at det er lett å bøyge bladet på døm. Je e meire glad i å bruke buesag for de tåler en god deil meir. De tar større plass, men de er eigentlig ikkje så tunge syns je.
 6. Er det noen som veit hvor varmt det kan bli på ein kvistbrenner?
 7. Je blei bitt av bassilen når je leste om dissa kvistbrennerene. Tenkte at detta kan man vel laga sjøl, og je søkte litt på internett og fant denna. Je laga den og den funka faktisk og det er veldig billig også. Denna kan man laga heime og slepper og punge ut for å kjøpe seg ein ny. Det som e negativt er at den kan vara litt vanskelig å få fyr på. Det går greit hvis det er tørt ute, men er det vått måtte je faktisk jukse med tennbrikket 🙈. Je har ikkje fyra så lenge av gangen i den, men je kan tenke meg det kommer til å bli mye aske som stopper for luftilførslelen hvis enn fyrer lenge. Her er noen bilder av den je laga. Det er ein hermetikkboks til hermetisert ananas je ha kløppt ut åpninga til og bøyd slik at kaffikjelen ikke kveler flammene som je har satt opp på sjølve brenneren.
 8. Hei! Detta e det første innlegget je skriver på fjellforum så je håper je legger detta ut på rektig sted og gjer det rektig. På ein bruktbutikk i Seljord fant je ein kniv med sagblad på baksida. Denna tenkte je va hendig på tur. Den har treskaft som ikkje e mulig å få av for å legge det i rustløsene væske. Er det nonn som har nonn gode løsninger på å fjerne rusta?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy