Gå til innhold
  • Bli medlem

Baltazarmannen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Baltazarmannen

  1. bra review!! Har sjøl kjøpt den hypa Garberg versjonen. Virker som det og er ein kjekk sak.
  2. Xxl hadde helsport rago til 1999,- nettopp.....
  3. XXL har helsport rago til 1999,- både i vanlig og long utgave. Det er vell ett lite "kupp"
  4. har rago i long, er 186cm. synest det må være long utgaven , alså 200cm
  5. Var og kjente på denne dunposen i dag.. meir fluffy enn rago posen eg har kjøpt. Halve prisen også. 1500,-
  6. Sport outlet har "billige" dunposer... Kvaliteten veit eg ingen ting om.. https://sportoutlet.no/product/64241
  7. Ja, ikkje lett dette.. er på jakt sjøl og dess meir ein leser dess verre vert valget...
  8. Er i samme dilemma... Trur Helsport Rago er modellen eg går for. Dunpose.. For og imot , isbjørn var og ett alternativ men utgår grunnet stort pakkevolum..
  9. Hei, er det nokon som har bilder av denne posen for å få sjå korleis den ser ut når den er maks komprimert i trekket?
  10. Har "begynt" på friluftslivet. Ny sovepose må inn, har en gammel Ajungilak fra 1985.. Har lest opp og ned i mente. dun-fiber for og imot..veit ikkje kor langt eg kommer til å "tøye" utelivet med tanke på kulde osv. men vil ikkje fryse. Har linket til en mammut pose - innspel til den? https://www.fjellsport.no/mammut-nordic-oti-winter-jay-dark-jay.html Ellers er Helsport Trollheimen også ett mulig altenativ. Korleis er pakkvolumet på desse? Sekkvennlig? Har også tenkt på norske isbjørn i modell barents men denne utgår trur eg grunnet stort pakkvolum. Kan også gå for dun men er litt skeptisk til dette med fukt samt evnt. hull i posen osv.
  11. Velger du telt fra kjente leverandører trår du sjelden feil... har sett fjellheimen 3 camp utstillt på xxl, masse telt for pengene til en hyggelig pris?! Rundt 3700,- meiner eg. Har sjøl børgefjell 3 frå samme leverandør. Kan vere greitt å gå for 3 manns sjøl om ein er berre to. camp versjonen er vell mellom superlight og pro. Så har dei vell ein xtrem over der igjen.
  12. Denne får en del skryt.. minuset er vell stort pakkevolum.. t-comf på -2,3 https://www.fjellsport.no/urberg-3-season-sleeping-bag-g5-black-iris.html?q=urberg
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.