Gå til innhold
 • Bli medlem

Fredrik L.

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fredrik L.

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har fått testet posen noen netter på skauen nå, både ved varme netter og ved litt kjøligere netter. Posen lever absolutt opp til forventningene så langt. Nå i helga ble det litt kjølig i løpet av natta, så jeg tok på meg ett tynt lag med ull og dro opp glidelåsen i bunnen for lufting. Det funka knall med tanke på regulering av varmen. Gleder meg til å teste posen til høsten 👍
 2. Hei. Hvordan er forholdene nå når vi nærmer oss midten av juni på østsiden av Hardangervidda, nærmere bestemt Solheimstulen og i retning vest mot Skrykken?
 3. Det skal jeg 👍 Håper å få testet posen 2-3 netter den kommende uken, for om 2 uker bærer det avgårde til Hardangervidda. Reisefeberen har allerede begynt å komma 😂
 4. En del av kosen med å væra på tur er jo nettopp en varm kopp kaffe om morgenen, etterfulgt av egg og bacon, før en varm middag litt utpå 😁
 5. Kanskje ta noen bilder? Virker rart om det skulle vært feil på alle fire underlagene. Kjenner ikke spesifikt til det underlaget, men har inntrykk av at Mammut har gode produkter etter å ha lest ymse tråder her inne.
 6. Kommer an på hvor lang man er det. Jeg er 173cm og er fornøyd med lengden. Selv gikk jeg for Sweet dreams uten det fastmonterte myggnettet, som også kan kjøpes løst. Liker å bruke køya uten nett på dagsturer.
 7. [Hidden Content] [Hidden Content] Om du leser litt her, er erfaringene er veldig opp og ned, men noen mener ørretfiske er best etter isen har gått. Jeg vil tro det varierer veldig fra vann til vann.
 8. Når det kommer til enden av snøret, får man like mange preferanser som det finnes typer og fargevarianter. Selv om man varierer mye vil de fleste få noen favoritter som gjerne brukes oftere enn de "beste" ørret fangerene. Disse favorittene får igjen mer brukstid og derfor mest sannsynlig mer fangst 😉 Jeg har én tanke om at ørreten gir det glatte lag i hva du prøver å friste den med hvis det ikke er interessant der og da.
 9. Nå er ikke jeg meget bevandret innen sovepose-verden, men Helsport Alta med sine 80cm ble litt i trangeste laget for min del. Jeg liker å kunne ha noe bevegelighet nedi posen.
 10. Da var posen kommet👍Meget hyggelig å få med en liten overraskelse med på kjøpet! Stor tommel opp for HPT! Bare å glede seg til å få teste posen🙂
 11. Møresilda funker også gull på ørreten og står høyt på lista over sluker her hvertfall. Når det gjelder stang og snelle har jeg kjøpt to forskjellige ferdig sett fra Abu. En til 5-600 og ett til rundt 1000 lappen (Tornado). Fungerer greit nok til sitt bruk, men min erfaring er at snellene begynner fort å lage ulyd, noe jeg irriterer meg. I år har jeg lagt til noen hundrelapper ekstra og angrer ikke!
 12. Stanga kom i posten idag og jeg fikk lurt meg en kjapp tur ut i skauen etter jobb. Kan ikke si annet enn takk til @Bjørn J og @ketilring for gode råd👍 Kastet hverken lengre eller kortere med 3-14gr, men den var lettere å kaste med og vesentlig mer presise kast! Var heller ikke feil når denna ruggen beit på 15gr møresilda!
 13. Følges! Har planer om en tur til Hardangervidda selv 🙂 Har forstått det slik at det er mye private vann på den siden.
 14. Jeg kan se at det kan oppleves som irriterende, ja👍 Spent på hvordan Pajak posen er 🙂 Så du nevnte den her inne tidligere. Den posen jeg har bestilt er noen cm videre enn Alta. Warmpeace kan bestilles i wide på 90cm, noe som kan bli en smule stort igjen. Å velge sovepose ble mye vanskeligere enn jeg så for meg 😂
 15. Etter mye om og men, å en hyggelig telefon samtale med en av gutta hos HPT, endte jeg opp med å bestille en Pajak 400 Core (nye utgaven) 👍
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.