Gå til innhold
 • Bli medlem

vector

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hvor langs rv 51 lønner det seg å starte denne turen? Hvor langt tid må man beregne fra rv 51 og ned igjen? Hvor lang tid må man eventuelt legge til hvis man tar med seg noen av de andre toppene i området, Stornubben osv.? Dette er vel et område som er beryktet for lite snø, er det noen som vet hvordan forholdene er nå?
 2. Jeg syklet i Østmarka lørdag 24 april, og støtte på strekningsvise områder med snø på østsiden av Nøklevann og veien videre fra Sarabråthen mot Mariholtet.
 3. Jeg har støtt på hoggorm flere ganger i Valdres opp mot 1100 moh. En ting jeg har lurt på lenge er om det finnes hoggorm i JOtunheimen. Jeg har aldri støtt på hoggorm her, og har heller aldri hørt om det. Men de stedene jeg har støtt på hoggorm i Valdres ligger jo ikke langt unna Jotunheimen geografisk, og terrenget og høyden over havet skiller seg heller ikke spesielt fra Jotunheimen, og da synes jeg kanskje det er litt rart at det ikke finnes hoggorm i Jotunheimen også.
 4. Dette må jo være et bra kjøp. Jeg ser de kun kommer i en str. Hvordan er de i strl, er det noen justeringsmuligheter? Jeg bruker normalt ganske store str i hodeplagg, tror du den vil passe?
 5. vector

  Oslo - Moss

  Jeg bor i Oslo syd så jeg tenkte mer på å sykle ut mot Ski eller Vinterbro og videre mot Moss (blir litt bakvendt å sykle ned mot Aker brygge og deretter bruke tid på ferge osv)
 6. vector

  Oslo - Moss

  Er det noen som kan gi meg en stikkordmessig rutebeskrivelse av raskeste sykkelvegen på denne strekningen?
 7. Jeg henger meg på denne tråden. Er det noen her som har erfaring med besseggen e.l med små barn i bæremeis? Sønnen min vil være noe over ett år til sommeren og jeg lurer fælt på om det er forsvarlig med så små barn i meis på en såpass krevende tur.
 8. Vurderer å kjøpe dette teltet. Er det noen som har erfaringer å meddele meg før jeg tar den endelige beslutningen?
 9. Vil det si at taubanen det siste stykket ikke går helt til tops, jf det du sier at det kan være vanskelig å nå helt til topp på vinteren?
 10. Jeg skal på et møte i Garmisch-området i mars og har litt fritid på lørdag. Jeg har derfor lyst å ta toget/taubanen opp til toppen av Zugspitze, og ja, jeg erkjenner at dette er en ganske "usympatisk" form for topptur. ER det noen som kjenner til denne "togturen" som har noe informasjon å komme med, går det i det hele tatt tog/bane opp dit om vinteren, altså i mars?
 11. Enig i at bind to var bra, minst like bra som bind 1. Eneste jeg er litt kritisk til må være den delen av boken som dreier seg om ulykker og hendelser i jotunheimen. Sitter igjen med en følelse at denne delen mangler litt faglig tyngde, eks. virker det litt tilfeldig utvalgt når forfatterne har plukket ut 4-5 konkrete hendelser som utdypes ganske detaljert, hvorfor har forfatterne valgt å beskrive nettopp disse hendelsene, mens andre og langt alvorligere hendelser ikke omtales nærmere men som sagt boken er å anbefale på det sterkeste, bilde-materialet må vel være det flotteste som h
 12. Jeg ser forsåvidt poenget ditt Erik, det kan også hende OS selger et og annet produkt billigere enn andre forhandlere, OS har, som det har blitt nevnt tidligere i tråden, blant annet ofte fine kampanjepriser ukentlig annonsert bla. i aften aften. Jeg tror likevel at OS gjennomgående er dyrere en andre sportsbutikker i oslo, og jeg tror samtidig de fleste handler varen der det er billigst. Ufordringen for os må da være, slik jeg oppfatter, det å skille seg ut på andre måter, varesortiment, fagkunnskap, service osv. Så gjenstår det å se om de er gode nok på disse tingene, personlig fø
 13. Ser forresten sportsnett tar 1569,- for samme sekken, så OS er tross alt "ikke verst i klassen".....
 14. Klarer ikke helt å slippe denne tråden. Jevnt over synes jeg Oslo sportslager er dyrere enn sine konkurenter. Fikk nok et ekspempel på det idag da jeg skulle kjøpe meg camelbak-sekk, H.A.W.G-modellen. Pris hos OS, 1299,- kr. Jeg tok også turen innom XXL, pris 1049. Gjett hvor jeg kjøpte sekken?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.