Gå til innhold
 • Bli medlem

CamillaC

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om CamillaC

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for tips. Skal sjekke ut👍🏻
 2. Jeg har et vondt kne, og problemer med å gå nedover i kupert terreng. Opp går fint, men må jo ned også 🙄 Planlegger tur med kjæresten, så vil gjerne ha tips til noe som kan være en fin tur med et koselig sted å overnatte. Telt utgår på denne turen. Kriterier: hvor som helst i Norge, fin tur, ikke for kupert, koselig overnattingsmulighet. 1-3 dager.
 3. Jeg tenkte å investere i nye tursko til lek og turer vinterstid. Har også tenkt til å sykle med dem da jeg ikke tør å sykle med sykkelsko på glatt føre. Titter litt rundt på nett, men finner ikke noen som er spesifisert for vinterføre, kun tynnforede goretex tursko. Holder det å kle seg med ull i slike uforede sko, eller bør man ha vinterforede sko?
 4. Takk for tips. Her var det flere gode tips Jeg får lure med meg familien ut på flere turer tror jeg.
 5. Har tenkt til å ta med familien (barn på 2,5 år i meis) på en todagerstur i neste uke. Planen er iallefall å ha samme start/sluttpunkt, men gjerne en rundtur eller noe. Litt kjedelig å gå samme vei tilbake. Noen som har et passende forslag? Fint om det ikke er mer enn 3 timers kjøring fra Oslo til utgangspunktet. Vi har tenkt til å sove i telt, og trenger ikke noen turisthytter i nærheten
 6. Skal arrangere en fjelltur for idrettslaget på jobben i september/oktober og ønsker tips. Kriterier: - Maks 4 timers kjøring fra Oslo til utgangspunkt - Ikke for krevende, skal passe de fleste - Maks 6 timers gange til overnatting - Overnattingsmuligheter - Ikke et sted hvor "alle" ferdes Er et pluss om det går ann å få til en "trekanttur" med start og slutt på samme sted, men med to overnattinger. MÅ ikke ha to overnattinger da. Makstidene er vel ikke makstider om det finnes et perfekt alternativ Personlig ønsker jeg gjerne et sted med litt utsikt.
 7. Det var ikke innebygget tenner. Brukte fyrstikker. Tror trykket skulle være bra nok da den var helt ny, kun testet for å se om den fungerte før turen. Kjøpte den på G-sport og det var en slik man bare skrur på en gassbeholder.
 8. Kjøpte en gassbrenner og beholder med gass før helgens tur. Denne ble testet før avreise, og fungerte fint. Men på fjellet fikk jeg ikke tent den. Er kjemiker så jeg har noe erfaring med brennere, så jeg tror ikke jeg gjorde feil. Noen som aner årsaken til at den ikke ville tennes? Det var litt kaldt (5 grader) og litt vind, men ikke så mye vind at man kunne se det på telt og lyng. Prøvde å skjerme den så godt som mulig, men uten hell. Gass kom ut iallefall.
 9. Jeg følger båndtvangen altså, bare så det er sagt. Fjellet er utmark og båndtvangen er tidsstyrt. Dessuten har enkelte kommuner utvidet båndtvang. Uansett, jeg vil ha turtips hvor jeg kan ha bikkja løs (dvs ikke båndtvang og hvor det ikke ferdes masse folk fra før). Deilig å slippe masse folk spesielt siden jeg alltid har han i bånd når vi møter folk, båndtvang eller ei. Det har litt med hensyn å gjøre, ikke at bikkja skulle være kokko eller no .
 10. Nå ble jeg litt provosert! Selvfølgelig har jeg kontroll på bikkja. Jeg prøver bare å ta hensyn til folk som ikke er hundevante, for det er ikke moro å møte på en bikkje på 65++ kg uansett hvor snill han er. Dessuten tar jeg han alltid i bånd når jeg møter folk, i nærheten av hytter og i nærheten av beitedyr. Jeg vil bare gå et sted hvor det ikke er så mye folk, og det er ikke fordi jeg ikke har kontroll på bikkja altså. Min brukspremierte bikkje (med fancy brukstittel) er bare en gullunge
 11. Jeg vil gjerne ut på dagstur med bikkja, og ønsker forslag. Gjerne et sted hvor det ikke ferdes så mye folk så jeg kan ha han løs på tur. Fint om det er et sted hvor det er greit å ferdes alene for en nybegynner.
 12. Jeg var på tur i helgen på Norefjell (parkerte ved Tempelseter). Vi overnattet i telt. Det var en kjempefin tur og kan anbefales. Brukte vel ca 2 timer i bil fra Asker.
 13. Jeg føler meg også veldig sprek etter helgens tur. Vi gikk bare en mil på to dager, men dette var vår første tur og siden vi hadde med oss alt for mye veide sekken min 24 kg. Dette er mye for en som ikke har vært på fjellet før og som er bare 1.60. Sekken er vel kanskje for tung når man ikke klarer å få den på ryggen uten hjelp. Kan jo nevne at 6 kg var drikke I tillegg fikk jeg kløven til bikkja på det bratteste da han ble veldig sliten. Bra vi ikke tok med vedkubbene som vi hadde tenkt.
 14. Høres bra ut Etter å ha lest diverse tråder her om huggorm i soveposen så ser jeg for meg to hysteriske jenter på tur.
 15. Takk for mange tilbakemeldinger. Har ingen som jeg kan låne brenner av, så jeg får investere i en. Men jeg må investere i en sekk. Har en på 35 L, men jeg bør kanskje ha en større sekk. Holder 60 L til sommerturer som ikke er så lange? Kommer til å ta med potesokker. Bikkja mistet en klo på fjellet for et par år siden, og skulle gjerne hatt potesokker da. Labbefett trenger jeg ikke, smører innimellom.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.