Gå til innhold
 • Bli medlem

IvarJS

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  35
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om IvarJS

Profile Information

 • Sted
  Bergen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Her finner du en oversikt over gassapparater på tilbud, med de nyeste tilbudene øverst. Mulig det dukker opp flere tilbud der i løpet av Black week / Black Friday. Edit: Ser at vi var to som tenkte det samme her
 2. Her er det mye å velge i og sikkert mange meninger. Jeg har en Optimus Vega som jeg er veldig fornøyd med. Enkel i bruk, lett å småkoke og grei vindskjerming. Mulig flammen ikke er like vid som på andre, men synes det fungerer greit så lenge stekepannen ikke er for tynn. Optimus Vega markedsføres som 4-sesongs, men for min del bruker jeg den som 3-sesongs. På kalde vår-/høstdager kan det vært praktisk å kunne snu gassboksen for å få litt ekstra effekt.
 3. En liten, men veldig nyttig ting å ta med er en snøbørste, se forum-tråd her. Tar ikke mye plass, men veldig nyttig for å få kontroll på fukt og for å holde utstyr funksjonelt på vinteren.
 4. EDIT: Det tok visst ikke så mange minuttene før denne ble utsolgt hos XXL... De har også denne relativt billig på Helsport sin outlet (LINK), men da til 1379,-. ------------- Ser at XXL har salg på Helsport Fjellduk X-trem nå. Den ligger ute til 800,-, normalpris er over 2 000,-. [Hidden Content] Hadde jeg ikke hatt en fra før hadde jeg kjøpt meg en nå 😀
 5. Ja, de hadde en modell som het Flex, som er utgått nå. Har ikke erfaring med den, men ser det ligger en ute på Finn nå.
 6. Det har fungert fint for meg (176cm høy). Har hatt et liggeunderlag (7 cm) inne i fjellduken og en tynn sovepose. Har hatt den litt åpen i bunnen og delvis åpen i toppen, så har jeg bare brettet duken over ved behov. Det er nok likk smak og behag hvor mye albue-rom man trenger, men det gikk helt fint å bevege litt på seg.
 7. Vi har brukt vår mye på tur med barn. Veldig greit på kvelden og morgenen når vi har sovet i telt for at de får et ekstra lunt sted å spise kvelds/frokost.
 8. Angående fjellduk så har jeg vært veldig fornøyd med Helsport X-trem som er foret, men vekten (1,5 kg for bare duken) er jo endel. Men jeg har ofte kunnet tatt med en tynnere og lettere sovepose, for så å kunne supplere med den som soveposetrekk ved behov. Har også brukt den rundt hengekøye for ekstra isolasjon. (Ser at denne ligger ganske rimelig på Helsport sine sider nå, og den dukker av og til opp med god rabatt andre steder også.)
 9. VI har også Lofoten 4 Camp pro. Sover gjerne to barn og to voksne, eller tre barn og en voksen. Barna bruker uansett ikke full lengde, så merker ikke så my til at det skrår litt bakover. Enig i at funksjonen med å åpne fronten ikke brukes veldig ofte, men kjekk av og til. Endte med Lofoten av den grunn at det lå ute til en veldig god pris på Helsport sin outlet.
 10. Ser at de har et skjema på nett, har ikke testet det selv, men det kan jo være verdt et forsøk. LINK (Har bestilt fra de før og fått varene uten problemer.)
 11. Har også gode erfaringer med å brystveske. Har en Helsport Alta, og bruker topplokket der som brystveske. Det er romslig og har noen forskjellige rom. Får også greit plass til et speilreflekskamera (litt avhengig av objektiv). Når man flytter et par kilo fram synes jeg bæringen blit merkbart med balansert.
 12. Vi er fem i familien og pleier å ha med oss en 4-mannstelt på tur som vi kombinerer med et 2-mannstelt og/eller hengekøyer. Av og til passer det best å sove alle i et telt, så jeg har laget et lite gjesterom til meg i forteltet på 4-mannsteltet. Et lite myggtelt fra e-bay, litt strikk og noen karabinkroker ble til en enkel løsning som kan strekks ut og festes på kvelden. Det er ikke veldig romslig, men tett for insekter. Det kostet ca 200,- og veier ca 300g tilsammen. Kanskje ikke noe for en uke i strekk, men for en natt eller to fungerer det helt fint. Noen andre som har erfaring med til
 13. Så bra med konkrete erfaringstall. Hva slags brenner(e) brukte dere?
 14. +1 på å holde et jevnt energi-nivå. Når barn og voksne er mette, tørre og varme blir alt så mye enklere 🙂
 15. Enig her. Jeg vill nok hatt en tynn sovepose og et greit liggeunderlag uansett. Min erfaring er at natten uansett vil oppleves som litt kjølig fordi man ligger i ro. I hengekøye merker man også eventuell vind og vær bedre.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.