Gå til innhold
 • Bli medlem

IvarJS

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  47
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om IvarJS

Profile Information

 • Sted
  Bergen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Som nevnt over blir det nok litt smak og behag utfra hvor mye man pakker med, men kan være greit med en sekk som lar seg stramme inn i sidene og komprimere litt hvis det ikke er fullpakket. Da blir den fort mye mer behagelig å gå med. (Ellers så støtter jeg det å ha med seg en vattert fjellduk)
 2. Angående sovepose ville jeg vurdert Rago Jr. til fruen også hvis hun var 150 cm. Da slipper hun å varme opp en sovepose på 185 cm, Vi har god erfaring med det hos oss.
 3. @Terka har du fått testet denne? Kunne vært interessant å høre erfaringene. En så liten og lett sovepose høres jo topp ut (til sitt bruk).
 4. Dette er kanskje ikke svar på spørsmålet ditt angående gassbrenner, men hva med å kjøpe en (brukt) av samme type du har? Ser at de kommer relativt jevnlig ut på finn til rundt tusenlappen, og tipper du vil kunne selge den for omtrent det samme etter turen hvis du ikke trenger den videre. Da får du en brenner du kjenner godt som back-up, og kan bruke samme drivstoff.
 5. Forretningsideén er ikke dum, nei, og heller ikke så uvanlig 😀 R-verdien ville jeg nok tatt med en klype salt, ser den er oppgitt til 1,3 på E-bay, noe som kanskje stemmer bedre. Kan forresten nevne at mine erfaringer med E-bay og AliExpress er veldig gode. Litt lang leveringstid til tider, men ofte også relativt rask. Har kjøpt mye forskjellig derfra (fra småklips til rørforsterker), og hvis det en sjelden gang har vært problemer har kundeservice svart raskt og sakene har blitt løst på en god måte.
 6. Her er eventuelt LINK til liggeunderlaget på e-bay hvis du vil teste, men til lavere pris.
 7. Underlaget minner om underlag det finnes endel forskjellige varianter av på E-bay. Det ser ut som det kun er luft-fylt. Jeg har kjøpt et lignende (fra e-bay) og opplevede det som ganske "bråkete" og glatt å ligge på, samt at isolasjonseffekten blir dårlig når det kun er luft. Det ser ut som butikken du linker til stort sett videreselger varer fra E-bay. Ser blant annet at "Survival Pro Sleeping Bag" de selger for "halv pris" til 170,- er identisk med denne fra e-bay som selges der for 50,-. (Samme bilder og beskrivelse) Beskrivelsen de har av seg selv som "Having made some of the mos
 8. Vi har brukt en Helsport X-trem til våre tre (2, 4 og 6) De får plass til å sitte nedi, men overkroppen er utenfor. Det har fungert fint for oss, og de har vært fornøyde. Den svinger litt i pris, men har ligget til både 800,- og 999,- på XXL med ujevne mellomrom. Selve duken veier 1,5 kg og tar litt plass siden den er foret, men for oss har det vært verdt det å ha den med.
 9. Jeg har en fjellduk fra Helsport som jeg er veldig fornøyd med. Har brukt den som soveposetrekk endel ganger og vært veldig fornøyd med det. På lengre turer vil det kanskje samle seg noe fukt, men jeg har ikke hatt noen problemer med det. Har hatt den litt åpen i bunnen for å gi litt lufting. Har hatt liggeunderlaget også nede i fjellduken. Er ellers veldig fornøyd med å ha den med på tur med barn for å kunne plassere de der i pauser, eller til å kunne bruke som ekstra underlag eller dyne i teltet. Og som du sier gir den en ekstra trygghet hvis det skulle skje noe uforutsett. Selve d
 10. Om brenner er det mange meninger, men her er uansett mine erfaringer. Jeg har hatt 111T i veldig mange år, men fikk meg etterhvert en gassbrenner (Optimus Vega). Etter det ble det stort sett den som var med på tur, og jeg solgte 111'en. Senere har jeg kjøpt meg en MSR Whisperlite International til bruk når det er kaldt. Hva som er best avhenger litt av bruk og behov, men for min del ser jeg at det som oftest er gassbrenneren som blir med. Her er det litt smak og behag, men jeg synes toppmontert kan bli litt ustabilt, og foretrekker en som står på egne ben. Uansett hva du går fot anbe
 11. Det er nok ikke noe problem å bruke de slik de er, nei. Stengene på mitt gamle Børgefjell telt så omtrent slik ut etter en del års bruk, men opplevde aldri det som noe problem.
 12. Her finner du en oversikt over gassapparater på tilbud, med de nyeste tilbudene øverst. Mulig det dukker opp flere tilbud der i løpet av Black week / Black Friday. Edit: Ser at vi var to som tenkte det samme her
 13. Her er det mye å velge i og sikkert mange meninger. Jeg har en Optimus Vega som jeg er veldig fornøyd med. Enkel i bruk, lett å småkoke og grei vindskjerming. Mulig flammen ikke er like vid som på andre, men synes det fungerer greit så lenge stekepannen ikke er for tynn. Optimus Vega markedsføres som 4-sesongs, men for min del bruker jeg den som 3-sesongs. På kalde vår-/høstdager kan det vært praktisk å kunne snu gassboksen for å få litt ekstra effekt.
 14. En liten, men veldig nyttig ting å ta med er en snøbørste, se forum-tråd her. Tar ikke mye plass, men veldig nyttig for å få kontroll på fukt og for å holde utstyr funksjonelt på vinteren.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.