Gå til innhold
 • Bli medlem

libe87

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om libe87

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tror de har slitt litt med det problemet en stund, for da jeg skulle handle for ca 1-2 uker siden så skjedde det samme med meg flere ganger. Utrolig frustrerende! Tror jeg brukte 4 forsøk før jeg fikk gjennomført handelen uten at errormeldingen kom opp og handlekurven ble tømt.
 2. Er det noen som har testet denne soveposen og har gjort seg opp en mening om den? Jeg ønsker meg en ny sovepose og synes denne hørtes ganske smart ut...
 3. Takk for utfyllende svar, nå fikk jeg bare enda mer lyst på DSG Kjempefin hund dere har
 4. Ha en riktig god tur. Du kan glede deg for det er en nydelig tur å gå
 5. Planlegger å skaffe meg hund etterhvert og har lest en del om ulike raser som kan passe meg. Har nesten bestemt meg for Dansk-svensk gårdshund, men ønsker å høre fra andre som har denne rasen. Hvordan er det å ha med en slik hund på lengre turer i bl.a. fjellet(type 2 mil i flere dager og i litt krevende terreng)? Tåler den det? Er det spesielle hensyn du må ta? Hvordan opplever du rasen generelt og hvordan er den i hverdagen? Tåler den å ha fri noen dager(med fri mener jeg korte lufteturer), for så å gå lange turer andre dager, eller blir den fort urolig om den ikke får lange turer hver dag?
 6. Veldig bra skrevet og for en spennende turrapport! Gleder meg til å lese del 2
 7. Jeg gikk fra Finse til Vassbygdi forrige uke og møtte flere som gikk oppover. Noen av de jeg møtte som kom oppover Aurlandsdalen sa at de synes det var lettere å gå oppover(de hadde tidligere gått nedover), da de bl.a. sparte knærne en del. Det er mange oppoverbakker fra Vassbygdi til Østerbø, men derfra til Finse vil jeg påstå at det ikke er så stor forskjell hvem vei du går, uten at jeg selv har prøvd å gå den veien da. Det er endel oppover fra Østerbø til du har kommet et stykke mot Steinbergdalshytta, men etterhvert går det både opp og ned bortover i fjellsiden.
 8. Ble til at jeg kjøpte disse og har testet dem på tur i fjellet nå(med tung sekk på ryggen), så tenkte jeg kunne skrive en vurdering av de. Veldig gode sko å gå i og god støtte. Hadde med meg to par sko og brukte disse til å gå ned igjen i veldig bratt, steinete og grusete terreng bl.a. Det var godt grep i sålen og de var gode å bruke i det steinete terrenget. De er i videste laget foran i foten for meg, så sklei litt i de dessverre, noe som resulterte i en vannblemme under stortåen. Det at jeg sklei litt, gjorde også at tåen kom borti foran, men ikke verre enn at det gikk helt greit. Slet litt
 9. Noen som har disse? Er du fornøyd med kvaliteten på skoen, "grepet" i sålen på glatt underlag? Er de gode å gå langt i(i ulendt terreng med endel stein)? Link til skoen:[Hidden Content] Er på utkikk etter nye fjellstøvler, da jeg har gått ut mine Alfa walk queen. Har prøvd nye Alfa walk queen, men skoen er endret siden jeg kjøpte mine og synes ikke den nye modellen passet like godt til foten min. Er på utkikk etter en litt høy sko med ganske stiv/stabil såle og støtte, slik som de gamle alfaskoene mine Maks 2000 kr. Åpen for andre forslag som passer til ønsket mitt.
 10. Noen som har gått opp på Skogshornstoppen før og har lyst å dele erfaring? Og når man først er i området, er det noen andre turer som også er fine å gå? Har planer om å ha med telt og campe. Noen fine plasser som dere vil anbefale i nærheten av Skogshorn? Gjerne ved et vann, men ikke noe absolutt krav
 11. Hva skjer om DEET kommer i kontakt med plast?
 12. libe87

  Zamberlan fjellsko

  Takk for link, fant ikke denne siden da jeg googlet. Kanskje jeg skal prøve dette skomerket her da. De selger dette merket i en sportsbutikk her i Norge, så må ikke helt til utlandet heldigvis 🙂 De var så utplukket i størrelsen jeg bruker, så var ikke så mye å velge i. Evt. så må jeg reise på XXL ell.l., men det er en del lengre for meg å kjøre.
 13. libe87

  Zamberlan fjellsko

  Var innom en sportsbutikk i dag for å se på fjellstøvler(da mine Alfa Walk queen er utslitte) og ble anbefalt støvler fra merket Zamberlan. Har aldri hørt om merket før og finner lite info om det, så lurer på om noen her har vært borti merket tidligere og kan si noe om kvaliteten osv.
 14. Da har jeg fått teltet og har satt det opp kjapt for å se hvordan det ser ut. Glemte selvfølgelig å ta bilder da men. Teltet virker ålreit og var lett å sette opp. Men jeg kan ikke skjønne at lengden på 2.10 m.(innerteltet) stemmer, for jeg på mine 1.75m. hadde ikke så mye å gå på i lengden... Så litt usikker på om det går for lillebroren min på 1.90m eller om det blir for kort... Noen som er så lange som har testet det?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.