Gå til innhold

Tutogkjør

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Tutogkjør vant dagen sist Februar 28 2018

Tutogkjør hadde mest likt innhold!

Om Tutogkjør

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tutogkjør

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Ja, ang Aasheim, så skrev jeg "noen" og ikke "en". Beklager det Kjell Iver... Er forøvrig "noen" automatisk flertall, egentlig? Ang reflekstanker så er "flere" eller "mange" (her i tråden) absolutt på sin plass! Jeg prøvde å sitere, men det ble bare rot, når jeg skulle sitere såpass mye, over såpass mange sider. Så du mener at det er greit at en tråd hvor en en meningsytrer mener noe, mest skal handle om personen, og ikke meningen? Og at det som stort sett skrives om personen er rykter og tullball (som å diskutere bhén hennes).. @whistler prøvde på side 3 (i denne tråden) å diskutere SAK, men svarene er bare å snakke ned Tonje som person eller å tilegne henne meninger. Og tråden har dermed ingen poeng... Jeg synes ikke det er greit og synes fortsatt det er rart at du bryr deg mest om mine meninger om dette, mer enn ryktesprederne og dem(Unnskyld, HAN) som prater om illuminati... (Selv om det han sikter til sikkert var ett sleivspark fra meg)...
 2. Tutogkjør

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Her den jeg tenkte på ang Aasheim... Det er jo lett å lete tilbake i tråden til å se hvem som er mest opptatt av hva Tonje har gjort galt tidligere (ifølge dem selv), for å forstå hvem jeg mener som har reflekstanker om kritikk, mer enn bry seg om budskapet hun prøver å formidle @Kjell Iver.. Noen er mest opptatt av at hun ikke kan skrive Norsk. Andre spekulerer mest i hyttebygging og ulovlig jakt. Noen skriver at hun er uten troverdighet pga disse ryktene. Andre skriver at hun mener dette kun for å tjene penger. Mange som ikke bryr seg om hva hun faktisk prøver å formidle! - Synes det var rart at du trengte presisering på dette.
 3. Tutogkjør

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Noen her i tråden mener vist at Stein P. Aasheim også er dust, men jeg liker han godt. Jeg synes også at hans støtte til Tonjes poenger var morsomt
 4. Tutogkjør

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Jeg har fått fartsbot en gang. Diskvalifiserer det meg til å fremme meninger om trygg bilkjøring? Eller kan ikke narkomane advare om at narkotika er farlig? Er det dobbeltmoralsk? Jeg bryr meg ikke om ryktene du viser til. Alle saker har nyanser og flere sider, som ikke alltid kommer frem, før sånne som deg har slått seg til ro med at dere "vet" sannheten. Basert på noe dere har lest i en tråd på internettet... Å skulle kreve ett perfekt liv, for at det skal være tillat å mene noe om en sak, er direkte hyklerisk.
 5. Tutogkjør

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Nei, jeg skjønner ikke at reflekstanken til flere er å kritisere Tonje for dette... Virkelig ikke!! Må man ha levd ett perfekt liv og gjort alt riktig i livet for å mene noe? Heia du Tonje!!
 6. Tutogkjør

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Ute å kikker på regnet idag...
 7. Tutogkjør

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Mulig? Eller kanskje det er sant? Noen burde ihvertfall være forsiktige med å rope FOR høyt.. Tenker jeg!
 8. Tutogkjør

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Jeg registrerer at flere med det jeg oppfatter som "peiling" på å dra på tur, heier på Tonje i denne saken. Nevner f.eks Stein P. Aasheim. Jeg tenker også at enkelte i denne tråden som slakter henne, kan være misunnelige. Er vel noen som har mistet sponsorer til henne, og av den grunn ønsker henne dit peppern gror?
 9. Tutogkjør

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Nydelig dag i Gloppen! DEN fortjente vi, etter at bøttevis med nedbørsrekorder er satt denne høsten.. En fantastisk deilig tur til Eikeneshesten (1093moh) i Gloppen, Sogn&Fjordane. Ser mot Hyeneshesten og skjerdalen på andre siden av innløpet til Hyefjorden. Hovedløpet Nordfjord til høyre. Hyefjorden. Mot snønipa (1827moh), på Myklebustbreen i horisonten. Gloppefjorden og Sandane. Ryssdalshornet til høyre bak. Helst bakerst er Myklebustbreen og Snønipa. Nordfjord mot Stryn og Loen. Hestnesstøylen nede til høyre. Skåla i horisonten, antar jeg at det er.. Kunstig vann like bak Eikenesstøylen Krysset Nordfjord og Gloppefjorden. Ser Anda-Lote, fergeforbindelsen (E-39). Anda flyplass nede til høyre.Du er hvorfor området kalles "Anda"? Nordfjord er en av verdens fineste plasser, når været spiller på lag, spør du meg!
 10. Tutogkjør

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Rona og Drangsvann? Hilsen utflyttet Kristiansander..
 11. Tutogkjør

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Endelig en dag uten regn! Daurmålsnibba (1135moh) i Gloppen. Mardalssøylen Gloppefjorden og Søreidsstøylen
 12. Tutogkjør

  DNT

  Jeg meldte meg også ut av dnt for noen år sida. For meg handlet det da mest om at dnt fikk meg til å føle meg uvelkommen, siden jeg går med hund på tur. Og at det da ihvertfall var for dyrt å bruke penger på. Bruker jo mest telt uansett. Likte heller ikke måten dnt dreide fokuset bort fra det enkle fjell-livet, til å lokke på dem som krever FULL tilrettelegging på alle plan (De som f.eks klager på at det er for få røde Tér og at det er alt for langt å måtte gå 4t mellom to hytter). Dessverre er det vel ofte den kundegruppen, som har tjukkest lommebøker også... Og det er disse som dnt tekker, gjennom å lytte til deres behov. Og resultatet blir mer og mer kommersialitet! Nei, enig i at det er alt for dyrt! Bruk heller inatur, så får du også fred og ro på kjøpet.
 13. Tutogkjør

  Oversikt over gapahuker og åpne koier i Norge

  Bare bruk bilder. Det var en stor type parafinovn der inne, men den så ut til å være ute av drift. Reagerte også på veden, men den eneste plassen den så ut til å være brukt var utenfor. Den ligger på 1040moh 32V 345923 6849261 (UTM)
 14. Tutogkjør

  Salgsmesse, Ålesund

  Noe overskuddmateriell fra forsvaret supplert med masse ræl (fake m-77 sko osv)! De reiser overalt i landet disse her.. Jeg fant ingenting brukandes.
 15. Tutogkjør

  Pass på hvor du har kniven!

  Jeg rydda i bilen for ett par mnd siden. Og under hundeburet (Har en slags kasse der) så lå det ei øks, en fiskekniv og en leatherman. Og det har ligget der leeeenge! - Kan bare undre over potensielle reaksjoner fra lovens lange arm 😵 Tullepoliti altså!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.