Gå til innhold
 • Bli medlem

Stine

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Stine

  Trolltunga

  Siden Fjellforum ikke kunne hjelpe meg, sendte jeg en mail til Odda Turistkontor, og fikk følgende svar: "Det har vært en kald mai i år, og smeltingen er litt sein slik at det ligger fortsatt endel snø igjen der oppe. Akkurat når det er bart nok og alle bruene er lagt ut er litt vanskelig å si, men vi regner med at innen en ukes tid med god smelting vil forholdene være gode." Nå har det imidlertid vært noen kalde dager på vestlandet, så jeg antar at noen broer ikke vil være klar før i løpet av månedsskiftet juni/juli.
 2. Stine

  Trolltunga

  Noen som vet om sommerbroa er lagt ut, eller når denne evt kommer på plass, slik at man kan ta turen til Trolltunga i Odda?
 3. Trolltunga i Odda og Preikstolen i Odda er to forskjellige ting Det er ca en halvtimes gange mellom disse.
 4. Mjølfjell er absolutt å anbefale. Hopp av toget ved Mjølfjell Ungdomsherberge (Ørneberget, tror det bare er lokaltog fra Voss som stopper her), gå oppover dalen mot Upsete, og stak deg ut en kurs herfra
 5. Det er visst mye snø på Hardangervidda ennå (observasjoner fra i går), og det skulle ikke være problemer med å få noen fine skiturer enda Til fots blir kanskje noe mer usikkert...
 6. Velg å ligge under åpen himmel. For å spare vekt, dropp soveposen - ta heller med tjukk boblejakke.
 7. Hva med Møre Folkehøyskole?? Har inntrykk av at de har bra friluftslivslinje. Og det finnes jo ikke noe bedre enn Sunnmørsalpene
 8. Service mangler det absolutt ikke på der oppe!! MUH var tidligere med i met.no sin snøregistrering på nettet. Dette har de sluttet med, siden det var snakk om å selge hele MUH. Det er heller ikke alltid at jeg får svar på telefon når jeg ringer opp, så lurte derfor på om noen hadde vært der nå, og som forhåpentligvis kunne rapportere om fantastiske snøforhold. Snø er det helt sikkert. Jeg får vel heller bare ta en telefon opp når jeg skal pakke i bilen. Takk for respons!
 9. Jeg har hørt at man kan bruke som regel at turski/klassiske langrennsski skal være så lang at når man står oppreist og strekker hånda i været, så skal skituppen treffe midt på håndleddet. Er det noe hold i dette?
 10. Å, nå lengter jeg til Gullfjellet!! Jeg tror jeg må ta meg en tur på nyåret, når jeg er tilbake i Bergen Takk for flotte bilder!!!
 11. Er det noen som har førstehåndskunnskap om snøforholdene på Mjølfjell akkurat nå? Lurte på å ta meg en tur oppover snart, og vurderer hva slags utstyr jeg skal ta meg bryet med å pakke ned. Ungdomsherberget der oppe hadde jo snømåling for en tid siden, men dette har de dessverre sluttet med..
 12. Stikk en tur oppom Gullfjelltoppen. Jeg campet der en natt i sommer, kan anbefales! Flott utsikt var det også, ser omtrent til Sverige.. neida..
 13. Jeg gikk Arna-Ulrikken for noen år siden. Så vidt jeg husker, så fulgte jeg sti hele veien. Jeg tok bussen til Arna, og hoppet av like i nærheten av Espeland. Der gikk jeg opp til en bondegård, forbi denne, og over fjellet. Fin tur, særlig om man har været med seg Så jeg tror ikke det skulle være så altfor vanskelig å finne veien når du kommer fra andre siden. Og busser går det jevnlig. God tur!!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.