Gå til innhold
 • Bli medlem

becks

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei! Årets ferie begynner for vår del til helgen på Beitostølen hvor vi skal tilbringe en ukes tid på hytte. Er det noe som har noen tips til mindre dagsturer med fiskemuligheter, evt. tur som inkluderer en overnatting i telt? Vi er en familie på 4, med 2 små barn på hhv. 2 og 4 år. En i bæremeis og en som skal prøve seg i stien og til dels sitte på mine skuldre oppå sekken Vi er instilte på å kjøre litt for å komme oss rundt så alle tips mottas med stor takk. Fortsatt fin sommer!
 2. Hei igjen, Utrolig spennende sammendrag fra Etnefjellene, fikk lyst å pakke sekken og komme meg avgårde med en gang. Er nå 3 år siden sist jeg var i Vaulo å fisket, så det skal bli fantastisk å komme opp dit igjen. Har planer om telttur, så jeg tenker at jeg camper ved Svartavatnet slik som du gjorde. Har forøvrig hørt fra lokale at det skal stå ganske så fin fisk i dette vatnet (961 m.o.h.). Skal komme tilbake med et lite referat når turen er gjennomført, har planer om å gå i august.
 3. Hva ble reiseruten? Planlegger selv en tur i Etnefjellene i begynnelsen av august. Har da planer om å telte ved Vaulo, for å prøve fiskelykken både der og i vatnene rundt. Da går jeg tur/retur fra enden av Rullestadvatnet, via Løyningsstølen og Saltedalen. Utrolig fint område.
 4. becks

  Arcteryx bukse

  Noen som har erfaringer med å kjøpe i fra eBay (item located in US eller Canada), er det mulig at man kommer over noe som kan være "fake" ??
 5. Det ryktes i Odda traktene at det ligger en del snø i fjellet enda. Var selv på Freimsstølen (ovenfor Odda) på 900m forrige helg, og kunne se en del snø i fjellene rundt. Rossnos som ligger like bortenfor på 1401m var dekket av snø enda..
 6. Takker for alle tilbakemeldinger så langt, kjempe dette her !
 7. Hei, Jeg driver for tiden å kikker litt etter ei god ferskvannsstang og snelle. Har ikke så altfor mye erfaring med typer og lengder fra tidligere, da jeg nylig har blitt bitt av basillen. Fisker primært med spinner og sluk, er ikke i gang med flua enda. Har dere noen erfaringer??
 8. Hei, Vi er en god gjeng med planer om å gå fra Valldalen og inn til turisthytta på Litlos neste helg, men ubekreftede rykter sier at det fremdeles er mye snø inne på vidda og denne strekningen. Dette kan være litt greit å vite mtp forberedelser. Er det noen som kan bekrefte dette? Ha en riktig god sommer alle sammen.. -becks
 9. Mulig overbelastning ja, har vært inne på tanken. Har forøvrig ikke hatt noen skitur på en stund nå..
 10. Hei, Har den siste tiden slitt med korsryggsmerter ved gange/løping i bratte bakker. Dette problemet hadde jeg også tidligere, men da ved årets første vårtur, og det var da borte ved neste tur igjen. Men, nå ser det altså ut til å vedvare. Noen som har noen tips, er det skotøyet?? Forøvrig Nike Shox.. Takker for alle svar..
 11. Hei, Etter å ha trasket og løpt i Ulrikken/Landås/Nattland's traktene en stund nå vurderer jeg å ta turen over til Arna. Hvordan er det med sti over her? Gikk "vidden" (forøvrig et artig navn for en som ikke er bergenser) for ikke lenge siden men kan ikke si at jeg bet meg merke i noen løyper ned til Arna??! Uansett så tar jeg turen i morgen da været ser ut til å blir riktig så bra, får heller finne meg min egen vei hvis det ikke er noen svar her før jeg går i morgen Takker for alle svar.. -becks
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.