Gå til innhold
 • Bli medlem

Kardang

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  108
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Kardang

  Kardang

 2. Jeez, MEC var gøy! Kjøpte en MSR Dragonfly for 800 kr, en tredjedel av norsk pris. Det ble noen billige MEC klær også men der er nok kvaliteten heller lav.
 3. Ok, det var jeg ikke klar over. Godt å vite.
 4. Takk for tips. Nina, canada goose er vel kjent for å ikke drive med dyreplageri? Kan du underbygge den påstanden?
 5. Jeg skal en liten tur til Calgary i Canada og lurer på om det er noe som er lurt å kjøpe inn mens jeg er der. Er det noe som er mye billigere der enn i Norge? Klær? Primus? Sovepose? Merker? Er det butikker som bør besøkes så kom gjerne med tips. Takker på forhånd.
 6. Det er også greit å vite at hvis hunden (lapphunden) ligger og skjelver så er ikke det noe farlig. Hunder lider ikke sånn som oss mennesker når de skjelver, det er bare en effektiv måte å generere litt varme på. Jeg har en lapphund som gjerne ligger ute i kulden og skjelver men takker nei til å komme inn i varmen.
 7. Jeg har en Lapsk Vallhund. Den er vel omtrent som det du beskriver, bortsett fra at hun ikke trekker. Jeg vet om andre Lapske som trekker godt så det trenger ikke bety noe. Der er godt pelsa så kulde er ikke noe problem, min har ligget ute i hundehus i -30 i flere dager og trivdes faktisk med det. Hun er også veldig utholdende og flink til å hente seg inn igjen så fort det er pause. Dette er en viktig egenskap for rasen. De fungerer fint til agility og synes det er kjempegøy. Konsentrasjonen er nok ikke på høyde med bordercollier mende elsker utfordringene allikevel. Jeg ville valgt Lapsk
 8. Sjekk ut Montane Extreme smock. Denne skal brukes inntil huden uten undertøy og da frakter den ut svetten som ingenting annet. Jeg har den sjøl og har brukt den i sprengkulde mens jeg svetter som fy og den fungerer knallbra til dette bruket. Det går ikke lang tid før jeg er tørr igjen. Den er forøvrig en kopi av Buffalo sine produkter. Der kan du lese mer om konseptet, men de selges ikke i Norge. www.buffalosystems.co.uk
 9. Kardang

  Hund

  Jeg har den nært beslektede Lapsk Vallhund. Hun bjeffer mye når hun er glad, sint, ivrig osv men ALDRI innendørs. Ikke engang når vi får besøk. Vet ikke om det er innstinktivt eller om det er innlært, men jeg har iallefall ikke brukt noe krefter på å lære henne det. Slike ting lærer hun uansett enormt raskt.
 10. Helly Hansens varmebukser av fiberpels er det varmeste jeg har vært borti. Den er syntetisk da. Kjøpes på yrkesklærbutikker.
 11. Svindel! Det han gjorde er greit nok men at han lyver om det i boka og bloggen er utilgivelig. Boka går rett på bålet!
 12. Hva med en 15,5 DR? Jeg hadde akkurat samme kriteriene som deg og endte med denne. Jeg har ikke prøvd de andre men er veldig fornøyd med kjøpet iallefall. Det var også den kanoen butikken anbefalte for meg.
 13. Når jeg kjøpte telt sist så ble jeg anbefalt å stappe framfor å rulle. Tror det er for at lamineringen ikke skal svette og klistre seg sammen.
 14. Enig. Hvis hunden er vandt til å løpe fritt så foretrekker den nok det framfor å trekke selv om begge deler er gøy, og kanskje er det det den prøver å fortelle deg. Jobb vennlig og bestemt med den så gir den seg nok etterhvert. Eller kanskje han ikke liker å trekke i det hele tatt?
 15. Det der er nok en myte: [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.