Gå til innhold
 • Bli medlem

Leif Vidar Gullstad

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Leif Vidar Gullstad

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Noen som vet om Blå Band frysetørket turmat eller 24 hour meals kan kjøpes i Norge? Helst fra en nettbutikk!!
 2. tubbs: Ja gudskjelov att folk er forskjellige! jeg har også sløyet mye fisk med samekniven, men foretrekker noe mindre til den slags bruk! Og ang., kniven på en Leatherman / Victorinox lommekniv...…..jeg kan klare å slakte en elg med den......men bare fordi jeg har fagbrev i den retning...…….::))
 3. Kommer selvsagt an på hva du skal bruke kniven til, det er litt kronglete å sløye småørrett med en diger samekniv - derimot er den grei å skrape ski og skjære brød med! Til vanlig turbruk hvor man sjeldent eller aldri bruker kniv, er kniven på en Leatherman mer enn god nok. Kniven i norsk tursammenheng er en smule overvurdert.
 4. PostNord ett skikkelig "Bandittfirma", sender ut hentemeldinger flere dager før pakkene ligger klar på posten! Sender pakker landet rundt før de omsider kommer dit de skal, jeg bor nord i Hedmark - ventet ei pakke med postnord fra Oslo, den havnet i Trondheim for så å bli sendt til Alta, retur til Oslo....derfra nok engang til Trondheim før den dukket opp på mitt poststed.
 5. Har kjøpt litt av hvert på ebay, men stort sett ikke noe som skiller seg ut...……
 6. Foret til vinterbruk?!! Jeg liker i hvert fall min "hunter", mye bedre enn "original"...…...fjellduken original er imidlertid suveren i sommerhalvåret, som poncho, tarp osv., Men alt kommer jo an på brukeren!
 7. teltplugger - MSR "stake kit"...…...25cm er lei av å blåse bort...……::))
 8. gammel tråd som jeg fant...….Denne Zippo håndvarmeren går vel under kategorien fiasko kjøp for min del, den fungerte bra ett par ganger. siden har den stort sett vært kald som graven. her fryser man nok fingrene av seg lenge før den blir varm. Og ja jeg har skiftet "veke" på denne såkalte håndvarmeren. Har ikke forsøkt med annet brensel enn lighterfuel, men vanlig "primusbensin" burde gå bra, da jeg har brukt det på lightere!
 9. Har en Stanley Classic (?) som har vært i bruk hver dag i snart 10 år, ypperlig termos...….men nå er den så slitt at korken ikke lukker skikkelig...…...noen som vet om ny " kork" kan skaffes noe sted? Har også en skikkelig gammel Stanley termos kjøpt fra forsvarsbrukt - like god som ny!! Men som mange her er inne på; Thermos work er ørlite grann bedre enn mine Stanley`s.
 10. Eller er dagens ungdom dummere enn før? Jeg og mange andre har vokst opp med rødsprit som eneste brensel på tur, det skjedde aldri noen ulykker som jeg vet om. Vi hadde heller ikke stormkjøkken/rødspritbrennere men lagde dem selv fra en hermetikkboks. Men alt må læres...……….::))
 11. Frisport`s rundbrenner...…….til en billig penge fra fjellsport.no, da jeg har planer om å lage meg en lavo vinter camp i nærområdet...……::))
 12. Har brukt og er totalt avhengig av briller hele livet, det eneste jeg gjør uten briller er å sove......::)) Problemet solbriller/brebriller/snøbriller for oss brillebrukere er det fremdeles ingen som har brydd seg om å løse. Jeg har prøvd utallige varianter, ingenting fungerer tilfredsstillende. De beste sol/brebriller jeg har er ett par eldgamle "salewa"......ser ut som "sveisebriller", de går utenpå vanlige briller - og duggingen ble løst 50% ved å borre fullt av små hull i den store plastinnfatningen. Vanlige briller med farge, som jeg bruker til vanlig er IKKE bra nok til en vårskitur i s
 13. I gamle dager fantes det bare en sportsdrikk - XL1 i pulverform som vi blandet ut i vann.......finnes den enda?? Kan ikke huske å sett den i salg noe sted på lang lang tid, og de småjentene som står bak disken i min lokale sportsforretning kjenner jo bare til Red Bull og energi barer........::)) Evt., finnes det noe lignende i pulverform??
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.