JGH

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hvordan unngå kokvarmt telt?

  Løsningen er jo helt klart å komme til vestlandet, da kan du kle deg med alle klærne du har for å holde varmen
 2. Samme telt med ulike navn og pris?

  Eg var på tur med trysil 3 og det var pottetett. Og greit å koke i forteltet. Kanskje greit å dra på den ekstra vekta. Var aleine på tur og hadde god plass. Einaste var takhøyden. Men med exped chairkit i sjeselongmodus så klarte eg akkurat å sitte uten å ha skallen i taket.
 3. Sovepose passform/størrelse

  Men må og sei at mumieformet sovepose er ut for min del. Skal bare ha "envelope" heretter. God plass til beina og muligheter for å snu meg er viktig for meg.
 4. Sovepose passform/størrelse

  Låg i sovepose til 350kr i helgen med komfortemp på 4 grader og var varm i kun boxeren. Ca 10 grader om natten. Men det var i telt da.
 5. Hei, er det en tarp i Bergensområdet som er ensom og vil på tur, og som har en eier som vil selge? 3x3m er passe, venter på en Kina utgave, men den kommer nok ikke på en stund. Skulle gjerne hatt en før helgen.
 6. Hva har du kjøpt nå!

  Var på Platou igår og kjøpte stolsett til min synmat 7 LW. Fikk 20% avslag pga 7fjellsturen. Ser nå at brukås har samme til 750kr, men med frakt så blei det billigere på platou
 7. Samme telt med ulike navn og pris?

  Eg skal teste trysil 3 i helgen. Enten solo eller med samboer. Etter vermeldinga her vest så skal eg i alle fall få sjekka om det er tett...
 8. Forøvrig en fantastisk liste over topper som skal godt gjøres å kopiere. Gratulerer!! Og så siste topp på bursdagen min og da.
 9. Som da må sies å være helt innafor vel? Eller besitter du annen informasjon?
 10. Hmm, får innom og kjøpe flere da, står max 5 pr kunde i avisen
 11. Røverkjøp og gode tilbud

  XXL har Real pasta bolognese til 49kr. Max 5 pr kunde. Hadde en til lunsj nå og den var meget oppegående.
 12. Telt alenetur er 1.9kg, med 2 i 3-mannstelt er vekten 3.4kg. Det er dei telta eg har til sånt bruk. Kortkort bæring fra bil da har eg 4 soverom og 23kvm telt med og oppblåsbar sofa såklart.
 13. Samme telt med ulike navn og pris?

  Eg har 3-manns utgaven av teltet. Slo det opp inne i huset for å sjekke det da det ble kjøpt brukt. Og likte det eg såg sånn kvalitetsmessig. Så får tiden vise om i pinsen om det var ett ok kjøp. Som du seier så er det litt lågt, men satser på at det er ver til å vera ute.
 14. Trolltunga slutten av mai

  Det beste er nok å ta denne turen i juli/august. Gjorde den i begynnelsen av august 2013 og det var heldigvis før alt dette turistkjøret. Måtte bare vente ein liten time før det var min tur til å sitte der...om du har sett reportasjen på nrk om Trolltunga så har du sett kor gale det er blitt med forsøpling langs løypa. Synd egentlig, for det er en fin tur eg kunne tenkt meg igjen, men er ikkje aktuelt nå lenger. Me kjørte fra Bergen og inn til Tyssedal ca 2.5t. Brukte ca 4 timer kvar veg på turen.
 15. Turtips til Lofoten?

  Fann denne bloggen om Lofoten. Neste års ferie skal nordover.