JGH

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Turtips til Lofoten?

  Fann denne bloggen om Lofoten. Neste års ferie skal nordover.
 2. Bergsdalen/Hamlagrø

  Sjå det ja, litt mer snø enn eg setter pris på. Men ei veke med varmegrader om nettene så begynner det å kanskje å komme seg.
 3. Bergsdalen/Hamlagrø

  Har noen en ca oversikt over snøforhold på Hamlagrø? Kunne tenkt meg ein tur der i pinsen til fots med fiskestanga og teltet. Tar gjerne i mot tips om teltplasser og fiskevann og
 4. Billig-telt

  Kjøpte ett Trysil 3 som xxl annonserer nå til 1799. Var brukt 2 netter så eg fekk det for 1000kr. Satser på at det og tarp skal holde på noen turer i året.
 5. Trolltunga slutten av mai

  Var der for noen år siden og teltplasser i nærheten av tunga finnes det flere av. Flere små vann der og, men om det er fisk i de er vel heller tvilsomt da de muligens bunnfryser.
 6. Big Agnes soveposer

  Har fryktelig lyst på en ny sovepose fra Big Agnes. Har en vinterpose herfra og den er digg. Den eg har blei kjøpt i Danmark. Er fan av den sleeven til liggeunderlaget. Men spørsmålet er da, finnes det andre importører av dette merket? Nesten 3 kg pose til sommerbruk er litt i overkant. Finnes det andre fabrikanter med samme system for liggeunderlag? Bruker Exped Synmat UL 7 LW. Eller er det andre som lager soveposer for oss som er over 0,1 tonn og som ønsker en romslig sovepose?