JGH

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ett lite intimt spørsmål!

  I dag var det ett par Pierre Robert som lagde problemet. Muligens den er blitt litt slappe med tida...
 2. Ett lite intimt spørsmål!

  Da blir det å bestille ett par forskjellige Comfyballs og en Aclimas for testing. Såg nok litt rar ut til tider på Vidda i dag da eg prøvde å holde boxeren vekke.
 3. Eg kan umulig vera den einaste med dette problemet, så da spør eg erfarne fjellfolk om hjelp. Har ett problem med at boxershortsen ender oppunder nøttene og skaper ubehag. Unngjekk gnagsår denne helga, men fikk vannblemme på byvandring i Paris i sommer. Ikkje anbefalt område å få vannblemme!! Finnes det boxershortser som er bedre til å holde seg på plass? Hadde i helgen en såkalla sportsboxer, men den kom krypende fleire ganger den og.
 4. Hvordan unngå kokvarmt telt?

  Løsningen er jo helt klart å komme til vestlandet, da kan du kle deg med alle klærne du har for å holde varmen
 5. Samme telt med ulike navn og pris?

  Eg var på tur med trysil 3 og det var pottetett. Og greit å koke i forteltet. Kanskje greit å dra på den ekstra vekta. Var aleine på tur og hadde god plass. Einaste var takhøyden. Men med exped chairkit i sjeselongmodus så klarte eg akkurat å sitte uten å ha skallen i taket.
 6. Sovepose passform/størrelse

  Men må og sei at mumieformet sovepose er ut for min del. Skal bare ha "envelope" heretter. God plass til beina og muligheter for å snu meg er viktig for meg.
 7. Sovepose passform/størrelse

  Låg i sovepose til 350kr i helgen med komfortemp på 4 grader og var varm i kun boxeren. Ca 10 grader om natten. Men det var i telt da.
 8. Hva har du kjøpt nå!

  Var på Platou igår og kjøpte stolsett til min synmat 7 LW. Fikk 20% avslag pga 7fjellsturen. Ser nå at brukås har samme til 750kr, men med frakt så blei det billigere på platou
 9. Samme telt med ulike navn og pris?

  Eg skal teste trysil 3 i helgen. Enten solo eller med samboer. Etter vermeldinga her vest så skal eg i alle fall få sjekka om det er tett...
 10. Forøvrig en fantastisk liste over topper som skal godt gjøres å kopiere. Gratulerer!! Og så siste topp på bursdagen min og da.
 11. Som da må sies å være helt innafor vel? Eller besitter du annen informasjon?
 12. Hmm, får innom og kjøpe flere da, står max 5 pr kunde i avisen
 13. Røverkjøp og gode tilbud

  XXL har Real pasta bolognese til 49kr. Max 5 pr kunde. Hadde en til lunsj nå og den var meget oppegående.
 14. Telt alenetur er 1.9kg, med 2 i 3-mannstelt er vekten 3.4kg. Det er dei telta eg har til sånt bruk. Kortkort bæring fra bil da har eg 4 soverom og 23kvm telt med og oppblåsbar sofa såklart.
 15. Samme telt med ulike navn og pris?

  Eg har 3-manns utgaven av teltet. Slo det opp inne i huset for å sjekke det da det ble kjøpt brukt. Og likte det eg såg sånn kvalitetsmessig. Så får tiden vise om i pinsen om det var ett ok kjøp. Som du seier så er det litt lågt, men satser på at det er ver til å vera ute.