Gå til innhold

JGH

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  39
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. reparere exped synmat

  Men flott på fjellet tross heftig vind til tider. Ser ut til at forbud mot småviltjakt lønner seg. Våknet opp til en rypeflokk på 40-50 individer i dag. Dei er på ett av bildene
 2. reparere exped synmat

  Har som regel chairkit på eg og, men den ene turen uten.. Mistenker glidelåsen på soveposen på denne riften, var delvis åpen og eg snudde meg, plutselig var eg på bakken. Heldigvis ei grop til hoftebeinet under, så litt søvn blei det jo.
 3. reparere exped synmat

  Har testet nå. Står til tørk. Noterer meg i samme slengen at repkit skal med, og det skal dobbelsjekkes
 4. reparere exped synmat

  Min helgetur i Bergsdalen blei litt forkortet da mitt liggeunderlag takket for seg i går kveld. Blei ei kald og hard natt, men overlevde det og. Ca 10 cm lang rift som må lappes. Men repkit har for små lapper. Kan eg prøve å overlappe, eller finnes det lengre lapper? Kan eventuelt klippe opp ett annet liggeunderlag som har en innervegg som er kaputt. Første tur uten chairkit til å beskytte såklart.
 5. Røverkjøp og gode tilbud

  Hennessy hammock på XXl for 900kr, er vel ett røverkjøp. Eg måtte i alle fall kjøpe.
 6. Ett lite intimt spørsmål!

  Det er nok boxerens passform som har vært problemet her. Boxer som kryper opp under bjellene og gnager samt lår som da gnir i mot stoff eller hverandre. Ikkje godt. Men nå har eg hatt turer med comfyballs og er veldig fornøyd.
 7. Det umulige, er det mulig?

  Spørst om dette blir testet i år. Er mange helger som blir sabotert av håndballkamper osv. Romfølelsen i teltet er enorm. Greit å ha en plass der me kan spele kort og samles om kveldene.
 8. Det umulige, er det mulig?

  Gjekk for ett kuppeltelt til 2499 på mx-sport. Har slått det opp i stuen nå og det er iallefall stort.
 9. Mitt Bergans "3-manns" telt blei for lite for 3 jenter i alder 11-15. Så da må me jakte på ett der det faktisk er plass til dei. Finnes det ett 3 eller 4 manns telt som er passe lett, plass til 3 liggeunderlag på 50cm og høyde i innertelt 1 meter eller meir? Og selvfølgelig i budsjettklassen opptil 3000kr.
 10. Hvor går turen denne gangen?

  Turen til Skåla var det fleire som tenkte på. Totalt 90 overnattingsgjester på 40 sengeplasser. Trangt om plassen. Ganske tung tur, men reknet og med det med 1800 høydemeter på 8 km tur. Sleit oss opp og fekk heldigvis sengeplass før det blei fullt. Nå har me funne ein plass ikkje langt fra vegen på gamle Strynefjellsvegen for natta.
 11. Denne helga skal me gå Skåla og overnatte i Skålabu, eller helst i tårnet. Starter fra Bergen straks og satser på telt ved parkeringen i Loen. Skal gå opp i morgen formiddag. Søndag ned igjen og deretter en kjøretur til Geiranger og en overnatting i telt der. Tips om flott teltplass i nærheten av bilvei tas i mot. Hvor skal dere denne helgen?
 12. Det var nå på lørdag
 13. Aner ikkje, me slo opp telt på en fin plass ca 10 min å gå til hytta. Dei måtte nok til å ligge ute og på gulvet. Ein hadde nå biuvakk med seg så han skulle klare seg. Var studenter fra forskjellige nasjonaliteter. Me flirte litt når hu eine der spurte om kor dei skulle gjere av maten. Såg vel for seg ett kjøleskap da.
 14. Da me var på tur til Kiellandsbu kom det ett følge på 10 som skulle overnatte der. Og der er det 5 senger
 15. Vi gikk Hodnaberg- Torfinnsheim-Kiellandsbu-Hodnaberg nå i helga. Var en grei tur som ikkje er for anstrengende om en bur på hyttene. Me hadde med 2 telt da me var 2 voksne og 3 jenter alder 11-13-15. Jentene bar da sekk med sovepose, liggeunderlag og egne kler.
×