Gå til innhold
 • Bli medlem

JGH

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  46
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om JGH

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har du liggeunderlaget helt nede? Eg har bare LW. Men det er to forskjellige "lommer" å ha det i
 2. Har du strammet snorene for den delen av køya? Er vel justert som stol nå vil eg tru
 3. Planlegger litt oval helg nå til helgen med base ikke alt for langt fra parkeringsplassen ved Tinnhølen. Noen plasser som er bedre enn andre å få en liten middagsørret? Har kjøpt lavvo som må testes nemlig.
 4. Etter en helg på MC-treff med amoken så er det mange som misunte meg komforten min. Der andre hutra og klagde på at det var kaldt om morgenen så ville eg helst bare sove videre. Hjalp jo med Exped Synmat 9 under baken da. Føler meg nesten som en ambassadør for amok når eg lar folk prøve den og når eg hele tiden må fortelle om denne hengekøyen. Amok har nok fått solgt ett par etter denne helgen også.
 5. Tja, mønesnor kan det vel knapt kalles, men brukte spinnakerbommen. Ligger på siden og sover og det var vel verdt pengene å kjøpe amok
 6. Har hatt bananhengekøye, kun for avslapping, ingen overnatting, da hadde ryggen kollapset. Hennesey Zip Asym var bedre, men nå har eg mange netter i Amok Draumr 3 og den er fantastisk.
 7. Big Agnes fra statene er og ett alternativ. Har en vinterpose derfra med deres sleeve system for liggeunderlag. Fantastisk god og romslig pose.
 8. Men flott på fjellet tross heftig vind til tider. Ser ut til at forbud mot småviltjakt lønner seg. Våknet opp til en rypeflokk på 40-50 individer i dag. Dei er på ett av bildene
 9. Har som regel chairkit på eg og, men den ene turen uten.. Mistenker glidelåsen på soveposen på denne riften, var delvis åpen og eg snudde meg, plutselig var eg på bakken. Heldigvis ei grop til hoftebeinet under, så litt søvn blei det jo.
 10. Har testet nå. Står til tørk. Noterer meg i samme slengen at repkit skal med, og det skal dobbelsjekkes
 11. Min helgetur i Bergsdalen blei litt forkortet da mitt liggeunderlag takket for seg i går kveld. Blei ei kald og hard natt, men overlevde det og. Ca 10 cm lang rift som må lappes. Men repkit har for små lapper. Kan eg prøve å overlappe, eller finnes det lengre lapper? Kan eventuelt klippe opp ett annet liggeunderlag som har en innervegg som er kaputt. Første tur uten chairkit til å beskytte såklart.
 12. Hennessy hammock på XXl for 900kr, er vel ett røverkjøp. Eg måtte i alle fall kjøpe.
 13. Det er nok boxerens passform som har vært problemet her. Boxer som kryper opp under bjellene og gnager samt lår som da gnir i mot stoff eller hverandre. Ikkje godt. Men nå har eg hatt turer med comfyballs og er veldig fornøyd.
 14. Spørst om dette blir testet i år. Er mange helger som blir sabotert av håndballkamper osv. Romfølelsen i teltet er enorm. Greit å ha en plass der me kan spele kort og samles om kveldene.
 15. Gjekk for ett kuppeltelt til 2499 på mx-sport. Har slått det opp i stuen nå og det er iallefall stort.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.