Gå til innhold
 • Bli medlem

Redoran

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Redoran

 1. Det ble et Helsport Fonnfjell pro 2. Det lå på finn til 3500 så slo til. Håper jeg ikke vil angre på det
 2. Noen som har tanker om Fonnfjell 2 pro?
 3. Noen som har noen tanker om hvordan helsport fjellheimen superlight og naturehike star River vil klare seg på tur i fint vintervær?
 4. Ja går for 2 manns. Det vil bli brukt i marka. Eier et fjellheimen superlight 3 men er redd det ikke egner seg ved et eventuelt snøfall. Har også et naturehike star River 2 men frykter det har for mye mesh. Har også et Helsport svea camp 4 men det er så sykt tungt hehe.
 5. Har en baby på vei så kan ikke strekke meg så mye. Teltet vil bli brukt mest i skog så kraftig vind blir det lite av. Men fint telt!
 6. Hei! Jeg er på utkikk etter et vintertelt som jeg skal bruke alene. Er 191 cm lang. Bruker som regel 2 mannstelt da jeg liker å ha litt plass men et romslig 1-manns går vel det også. Pris under 3000 kr om mulig.
 7. Jeg endte på en rago Down Winter. Angrer ikke et sekund. Bruker den hele året stort sett. Blir det varmt lufter jeg
 8. Hei! Jeg har et Helsport svea extreme camp 4 jeg ønsker å bytte i et Helsport extreme 3 mannstelt eller tilsvarende. Modell er ikke så viktig. Teltet er kun brukt 5 netter i Østmarka på sommertid og fremstår som nytt. Bytter fordi jeg ikke trenger så mye plass.
 9. Legger til grunn at det er et telt med to vegger, har spist rett før leggetid, gått på do og legger meg varm lue og bøfg er også på plass. Lurer som sagt på hvor bindene tallene på posen er hvis man gjør alt "riktig"
 10. Hei! Jeg har et thermarest x-therm liggeunderlag med skummatte under og en helsport down winter pose med comfort på -10 og limit på -17. Jeg har kjøpt devold expedition over og underdel som skal være det varmeste ullundertøyet deres(tykke ullsokker også selvfølgelig). Jeg har også en Sea to Summit thermo Reactor extreme lakenpose. Hvor langt kan gradestokken synke før jeg kan forvente å fryse tror du? Jeg sover helt middels varmt vil jeg si. Lurer på hvor bindende tallene på soveposen er. Hilsen frøken fryd
 11. Hei! Kjøpte en Vegard half zip da det er merket som den varmeste Ulvang genseren. Men den er litt stor. Jeg bruker som regel xl men denne ble litt løs. Vil dette gjøre at den mister varmeegenskapene? Jeg liker som regel å ha litt store klær på tur men denne skal jo holde meg varm på vinteren. Vil helst ikke ta meg bryet og bytte hvis det kun er det kosmetiske det får utover.
 12. [Hidden Content] 2-person dome [Hidden Content] Hei! Kan noen som har litt peiling på telt se på disse to og komme med noen tanker? Skal ha et solotelt som veier minst mulig og har mest mulig plass. Vanskelig oppgave men tror en av disse to kan være det jeg leter etter. Eventuelt om noen har noen bedre tips? Under 2000kr.
 13. Har lyst på en sovepose jeg kan bruke ned til 5 pluss som tar mindre plass og veier Minde enn fiberposen min. Noen som har prøvd denne? Takker for svar.
 14. Takker for god hjelp! Valget endte på et Helsport camp 4 x-treme. Det koster veø rundt 12.000 men det lå ute til halv pris på finn uåpnet fra 2013. Da har jeg telt som er klar for poltur selv om eieren ille er det hehe. Har alltid hatt lyst på et gult og rødt telt fra helsport sin x-trem serie så da ble drømmen oppfylt. Regner med dette er et telt som holdet mål. Med firkantet innertelt slipper jeg å belymre meg for fotenden.
 15. Fikk et skår i gleden her nå og håper noen med fjellheimen camp 3 kan berolige meg. Leser noen plasser her på forumet at for lange folk kan teltet bli litt kort og siden det skrår slik ved fotenden kan soveposen presse dukene sammen. Jeg håper ikke dette stemmer. Håper jeg ikke har nedgradert fra mitt ringstind 2 nå. Det er fasan meg ikke lett å være lang og kjøpe telt.
 16. Jeg endte med å kjøpe et helsport hjellheimen 3 camp til fire tusen. Jeg har også hørt mye bra om helsport sin kundeservice selv om jeg aldri har brukt den. Har gapahuk også fra helsport og den er helmaks hehe. Men siden det går an å sende inn telt for oppgraderinger: er det noen oppgraderinger jeg burde få til dette teltet? Trenger ikke snøflapper da jeg helst telter i plussgrader.
 17. Takk for svar! Har også fått tilbud om å kjøpe et helsport fjellheimen 3 camp til 4000 nå. Noen som har erfaringer med dette?
 18. Jeg har et helsport ringstind 2 og har vært veldig fornøyd med dette teltet. Jeg har brukt det som et enmannstelt og har satt pris på den høye sittehøyden og lengden på innerteltet da jeg er 193cm lang. Jeg har også aldri opplevd vannlekasje eller kondens. Krav jeg har til teltet er at jeg må kunne sitte i teltet mtp skifting av tøy uten at det blir for lavt. Teltet må også være langt nok inni til at jeg ikke dytter innerteltet inn i ytterduken når jeg ligger. Det siste kravet er at det må være vanntett. Jeg er for gammel til å våkne gjennomvåt hehe. Prisen bør ikke overskride 10.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.