Jump to content

Redoran

Aktiv medlem
 • Posts

  49
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Redoran

 1. [Hidden Content] Billig bunbukse på salg
 2. Takk for alle svar! Jeg endte med brynje Expedition 2.0 og et par kneputer fra fjellreven. Spent på om buksa møter forventningene.
 3. Noen som har prøvde Nansen sin vatterte bukse? [Hidden Content]
 4. Brynje Expedition 2.0 som ble brukt i tv serien mina og meg ser jo veldig fin ut. Det er den type bruk jeg ser for meg(ikke over like lang tid) men buksa koster jo flesk.
 5. Mente svalbard ja. Telttur på vinterstid blir vel maks to netter på rad vinterstid. Type telttur er å rusle inn i skogen (vurderer truger), sette opp telt og fyre litt bål. Brukte fjellreven keb I fjor og den funka men ble litt vår på knærne når jeg holdt på. Føler meningene er så delte på membran og ikke membran.
 6. Hei! Jeg er på jakt etter en bukse som jeg kan bruke på telttur og til basing I snøen med ungen. Jeg har sett på norrøna Lofoten heavy duty bib, bergans antartic i mikrofiber og i derimax. Har også vært inne på tanken og bare kjøpe en fjellreven vidda pro som kan brukes hele året men den duger vel ikke på vintertid i samme grad som de andre der? Først tenkte jeg at jeg måtte ha membran men har skjønt at det ikke er så viktig i minusgrader? Vil de uten membran holde meg tørr når jeg krabber rundt teltet og er i snøen med ungen? Jeg bor på Østlandet så har ganske stabil og kald vinter.
 7. Kjøpte en Mountain Equipment redline i går. Har selvfølgelig ikke fått prøvd den i varmen med kvaliteten og finish er upåklagelig.
 8. Oppblåsbar pute er et must ja. Skal kjøpe en thermarest compressible pillow i tillegg for ekstra luksus selv
 9. Tenker på utstyr som ikke er nødvendig men som gir ekstra komfort etc. Mitt er en helinox chair one. Den er alltid med på tur!
 10. Tenker på komfort og det syntetiske laget i fotenden de prater om. Ser veldig fin ut!
 11. Ser på noen bilder at reinsfjell har en mesh hylle i taket til tørking og oppbevaring. Mitt pro 2 kom ikke med dette og jeg lurer på om man får kjøpt dette en plass? Forøvrig et supert telt!
 12. Hei! Jeg bor i Lørenskog og er glad i å dra på telttur uten å måtte gå i flere timer. Jeg er ikke herfra så er ikke så veldig kjent. Har du et tips om fine teltplasser uten for mye trafikk med ca 1 til 1.5 timers gåing(gjerne kortere. Har en rygg som kan gå i lås og liker ikke tanken på å måtte gå veldig langt om uhellet skulle være ute) ? Har vært en del på ramstadsjøen i vinter og trives godt der, men nå når det blir varmere kommer folkemassene tilbake.
 13. Jeg er veldig fornøyd med naturehike star River 2. Så lenge du ikke er over 190cm er dette gull til sommer, høst og vår. Billig, lett og tett. Ingen kondens. Løp og kjøp.
 14. Jeg har selv et lite hull i innerteltet. Har gått til innkjøp av stormsure lim, tear-aid og disse: [Hidden Content] Hva har dere mest troa på? Moa hvilke av disse burde jeg prøve? Hullet er lite og fra en glo.
 15. Ja jeg har en slik liggende. Har også ytterposen til helsport tempelfjorden som jeg skal prøve å ha utenpå. Tror rago winder down og ytterposen til tempelfjorden vil bli en bra combo som tar lite plass. Det var Ikke meningen å tråkke noen på tærne og som sagt er jeg die hard helsport tilhenger selv.
 16. Jeg brukte thermarest Xtherm og skum under der igjen. Skal ut igjen å prøve når det blir kaldt igjen i mitt nye helsport reinsfjell pro 2 telt
 17. Enig i at takhøyde er fint, men å få plass på langs har prioritet. Syns jeg mister så mye areal av å ligge diagonalt. Håper noen i samme lengde kan dele sine erfaringer.
 18. Noen her på 190cm som har prøvd begge teltene? Hadde bestemt meg for reinsfjell men Orion ser spennende ut. Noen sier at den kortere liggelengden i orion ikke spiller så stor rolle da den er mer skrå. Hvis noen på 190 har prøvd kun et av de er det selvfølgelig også interessant å høre om. Er redd for å være for lang for teltet. Edit: ser at orion er like langt som naturehike star River 2 og der tok jeg borti i begge ender selv med rette vegger. Da blir vel valget reinsfjell 2. Skulle vært 180cm så hadde teltlivet vært mye lettere.
 19. "har ikke noe erfaring med Ajungilak og mulig dem har veldig "posetiv" temp så man er veldig varm i den vs helsport sine grader (skal ikke gå ut og si noe negativt om helsport men dem har vel kanskje helsport grader akuratt som dem har helsport gram på telt dvs ofte litt tyngre enn det som står på siden demes)" Dette er et av sitatene jeg fant her på forumet. Men jeg har ikke noen interesse av å lage dårlig pr for helsport eller spre konspirasjoner. Som sagt kjøper jeg slavisk helsport poser og telt selv og er fornøyd. Ber moderator slette tråden hvis jeg har gjort noe dumt i å stille dette spørsmålet.
 20. Eneste kilden er et par poster jeg så her på forumet. Men siden begrepet "helsport grader" ble brukt som en selvfølge så lurte jeg på om det var noe jeg hadde gått glipp av. Selv eier jeg kun helsport telt og soveposer og er fornøyd. Kanskje et dumt tema men jeg ville bare høre med dere mer erfarne fjellfolk. Jeg starter min første vintersesong i marka og på lørdag skal jeg slepe med meg helsport tempelfjorden for å prøve ut den. Jeg har en helsport rago winter down som jeg hadde med ut sist helg og jeg merket kulden selv med fullt ullundertøy og ullgenser på. Mulig jeg er en frysepinn men har ikke tenkt at jeg er det. Den skal jo ha komfort på minus 10 og jeg tipper det var minus 5 når jeg var ute. Jeg har ingen venner som driver med friluftsliv så alle mine dumme spørsmål havner her hos dere dessverre
 21. Det vet jeg. Men ser at folk sier feks "det er en 0 graders sovepose men det er i helsport grader" som det vsr allmen kjent at de merket posene varmere enn de er.
 22. Ser mange her på forumet mener helsport sin temp rating er for optimistisk. Er du enig i det?
 23. De er litt store I størrelsen. Men jeg ble rådet til min vanlige xl. Han på butikken mente at litt luft mellom lagene var bra. Funka gjorde det hvertfall. Eneste minuset er at den ikke har stramming i ermene men strikk. Men til prisen var den gull. Ikke like fjong som bergans sin dunjakke men varmere ifølge de på XXL.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy