Gå til innhold

enss

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om enss

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hadde samme opplevelsen med lommekjent, og lette en stund etter alternative nettsider med samme funksjonalitet. Dessverre uten hell. Løsningen min har blitt å bruke Garmin Basecamp og topo-kartene fra frikart.no
 2. Jeg sverger til finlandshette type nokas-raner. Har hatt begrenset behov for slikt i friluftssammenheng, men den reddet meg ofte før da jeg arbeidet utendørs. Holdt meg varm og god i ansiktet i -30 (uten noe særlig vind) vinteren 2009-2010 husker jeg. Det fine er jo at du slipper fukt- og snørrproblematikk, siden munnen er åpen. Det negative er jo at det ser ut som du er ute å leter etter verditransporter.
 3. Den merka ruta du prater om går vel over Høgevarde og Reinsjøfjell, og kommer ned ved Tunhovd (på nedsiden av Langedrag), ca 2 mil nord for Rødberg? Fin tur etter min mening, hadde heller gått der enn ned til Rødberg over skauen. edit: Var andre som kom meg i forkjøpet her med turbeskrivelse fra ut, ser jeg nå men
 4. Vanligvis er jeg sovende celle og flue på veggen her omkring, men jeg må nesten bare spørre... Er det her tull?
 5. Det så overraskende bra ut ja. Rart at alle de andre kartene som bli brukt ifbm. earth-mate og "map share" er så ufattelig dårlige.
 6. På "gamle" explorer har du "gps uten kart". Hvis jeg har forstått rett, er det tilsvarende på SE+. Du har altså ett hvitt rutenett, hvor du ser deg selv i forhold til ruter og "waypoints" du har lagt inn før turen. Ingen høydekurver, vann eller stier.
 7. Kjøpte nettopp en brukt Explorer. Funker knall, aktivering etc. gikk smertefritt. Tror dette er et produkt mange kjøper og bruker minimalt før de ikke gidder å betale abonnementet lenger. Skal ikke uttale meg for bastant i Kart-debatten, da jeg ikke har prøvd Explorer +. Men hvis kartet fra nettportalen er en indikasjon, tror jeg det er meget dårlig. Kartene under er av samme område. På Delorme-kartet er Gråfjell oppgitt til å ligge øst for Høgevarde, ca 5km feil.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.