Gå til innhold

enss

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Adkomst Hardangervidda østfra.

  Den merka ruta du prater om går vel over Høgevarde og Reinsjøfjell, og kommer ned ved Tunhovd (på nedsiden av Langedrag), ca 2 mil nord for Rødberg? Fin tur etter min mening, hadde heller gått der enn ned til Rødberg over skauen. edit: Var andre som kom meg i forkjøpet her med turbeskrivelse fra ut, ser jeg nå men
 2. Regjeringen sier ja til elsykkel i utmark

  Vanligvis er jeg sovende celle og flue på veggen her omkring, men jeg må nesten bare spørre... Er det her tull?
 3. InReach, hvilken?

  Det så overraskende bra ut ja. Rart at alle de andre kartene som bli brukt ifbm. earth-mate og "map share" er så ufattelig dårlige.
 4. InReach, hvilken?

  På "gamle" explorer har du "gps uten kart". Hvis jeg har forstått rett, er det tilsvarende på SE+. Du har altså ett hvitt rutenett, hvor du ser deg selv i forhold til ruter og "waypoints" du har lagt inn før turen. Ingen høydekurver, vann eller stier.
 5. InReach, hvilken?

  Kjøpte nettopp en brukt Explorer. Funker knall, aktivering etc. gikk smertefritt. Tror dette er et produkt mange kjøper og bruker minimalt før de ikke gidder å betale abonnementet lenger. Skal ikke uttale meg for bastant i Kart-debatten, da jeg ikke har prøvd Explorer +. Men hvis kartet fra nettportalen er en indikasjon, tror jeg det er meget dårlig. Kartene under er av samme område. På Delorme-kartet er Gråfjell oppgitt til å ligge øst for Høgevarde, ca 5km feil.
×