Jump to content

Karenmariesl

Aktiv medlem
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

About Karenmariesl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Karenmariesl's Achievements

 1. Bor like ved Hamar. Kan nok reise et stykke for den perfekte turen! Fiske er en god bonus. Litt bæring bør vel også gå bra
 2. Planlegger kanotur i sommer med lite turvant reisefølge. Tips til områder? Skal også ha med Grønlandshunden, hun setter stor pris på øyer å løpe løs på etter rolige dager i kanoen. Tenker 4-7 dagers tur.
 3. Tusen takk for svar! Høres lovende ut, skal kjøpe meg kart å kikke litt. Blir nok telt, men skal se litt på fjellstyrehyttene Skal også lese om turen din Tarjei! Vurderer også å ta med hesten, men er avhengig av å vite litt om terrenget først..Steinur og myr er de største begrensningene. Og er selvfølgelig avhengig av god tilgang på gress.
 4. Noen som har erfaringer fra Langsua på sommertid? Terreng? Beste tid å reise på? Muligheter for å være alene, eller er dette mye besøkte turområder? Fiske?
 5. Planlegger å gå fra Geilo området over vidda og ned i Eidfjord. Noen som har gått samme turen? Bra fiskevann? Hvor mye tid bør jeg beregne? Og hvordan er det å komme seg fra Eidfjord og tilbake til Geilo? Bilen blir parkert der..
 6. Fikk Explorer+ til 4100,- hos sportamore.no. Slo til på den! Er det fort gjort å få den opp å gå? Skal reise på tur til helgen..
 7. Det øverste bildet er av kartet på din Inreach Explorer? Det ser jo ikke ille ut Hvis kartet stemmer med virkeligheten vel og merke.
 8. Takk for alle svar! Virker jo som det er like greit å gå for SE, da. Kan heller bruke resterende penger på noe moro
 9. Hehe, okei, da er det en sattelittbasert kommunikator jeg skal ha Men fungerer ikke både SE+ og Explorer som GPS i tillegg? Har mulighet til å få Explorer+ til 4000,- Da er det kanskje like greit å gå for den?
 10. Det ble Denali 100. Meget fornøyd. Tusen takk for alle råd
 11. Skal gå til innkjøp av nødpeilesender. Tror det står mellom Garmin inReach SE, SE+ eller Explorer+. Lest mye ymse om SE+ og Explorer+. Kartene på GPS funksjonen skal visstnok være mer til forvirring enn til hjelp. Noen erfaringer? Er i utgangspunktet nødpeilesender jeg trenger og ikke GPS. Men tenkte at det er verdt å legge i noen ekstra kroner for bredere bruksområde, men ble usikker etter litt research. Noen tanker? Garmin InReach SE+ Garmin InReach Explorer+ Garmin InReach SE
 12. Akkurat. Jeg har bært lite storsekk, så har ikke så mye sammenligningsgrunnlag. Har fått anbefalt Gregory fra flere.. Arcteryx var egentlig førstevalg, men syns det er vanskelig å få tak i,- og dyrt. Jeg regner også med at den Denali sekken jeg linket til er en litt simplere versjon. Den er jo billigere også. Spørsmålet er jo om det går på bekostning av komfort, ja.
 13. Erfaringer med Gregory sekker? Skal kjøpe storsekk nå, står mellom disse: Gregory Baltoro 95 Pro Volcanic Black Gregory Denali 100 Basalt Black Erfaringer?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy