Gå til innhold

Karenmariesl

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Karenmariesl

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Karenmariesl

  Sommertur i Langsua

  Tusen takk for svar! Høres lovende ut, skal kjøpe meg kart å kikke litt. Blir nok telt, men skal se litt på fjellstyrehyttene Skal også lese om turen din Tarjei! Vurderer også å ta med hesten, men er avhengig av å vite litt om terrenget først..Steinur og myr er de største begrensningene. Og er selvfølgelig avhengig av god tilgang på gress.
 2. Karenmariesl

  Sommertur i Langsua

  Noen som har erfaringer fra Langsua på sommertid? Terreng? Beste tid å reise på? Muligheter for å være alene, eller er dette mye besøkte turområder? Fiske?
 3. Planlegger å gå fra Geilo området over vidda og ned i Eidfjord. Noen som har gått samme turen? Bra fiskevann? Hvor mye tid bør jeg beregne? Og hvordan er det å komme seg fra Eidfjord og tilbake til Geilo? Bilen blir parkert der..
 4. Karenmariesl

  InReach, hvilken?

  Høres bra ut!
 5. Karenmariesl

  InReach, hvilken?

  Fikk Explorer+ til 4100,- hos sportamore.no. Slo til på den! Er det fort gjort å få den opp å gå? Skal reise på tur til helgen..
 6. Karenmariesl

  InReach, hvilken?

  Det øverste bildet er av kartet på din Inreach Explorer? Det ser jo ikke ille ut Hvis kartet stemmer med virkeligheten vel og merke.
 7. Karenmariesl

  InReach, hvilken?

  Takk for alle svar! Virker jo som det er like greit å gå for SE, da. Kan heller bruke resterende penger på noe moro
 8. Karenmariesl

  InReach, hvilken?

  Hehe, okei, da er det en sattelittbasert kommunikator jeg skal ha Men fungerer ikke både SE+ og Explorer som GPS i tillegg? Har mulighet til å få Explorer+ til 4000,- Da er det kanskje like greit å gå for den?
 9. Karenmariesl

  Gregory storsekk

  Det ble Denali 100. Meget fornøyd. Tusen takk for alle råd
 10. Karenmariesl

  InReach, hvilken?

  Skal gå til innkjøp av nødpeilesender. Tror det står mellom Garmin inReach SE, SE+ eller Explorer+. Lest mye ymse om SE+ og Explorer+. Kartene på GPS funksjonen skal visstnok være mer til forvirring enn til hjelp. Noen erfaringer? Er i utgangspunktet nødpeilesender jeg trenger og ikke GPS. Men tenkte at det er verdt å legge i noen ekstra kroner for bredere bruksområde, men ble usikker etter litt research. Noen tanker? Garmin InReach SE+ Garmin InReach Explorer+ Garmin InReach SE
 11. Karenmariesl

  Gregory storsekk

  Akkurat. Jeg har bært lite storsekk, så har ikke så mye sammenligningsgrunnlag. Har fått anbefalt Gregory fra flere.. Arcteryx var egentlig førstevalg, men syns det er vanskelig å få tak i,- og dyrt. Jeg regner også med at den Denali sekken jeg linket til er en litt simplere versjon. Den er jo billigere også. Spørsmålet er jo om det går på bekostning av komfort, ja.
 12. Karenmariesl

  Gregory storsekk

  Erfaringer med Gregory sekker? Skal kjøpe storsekk nå, står mellom disse: Gregory Baltoro 95 Pro Volcanic Black Gregory Denali 100 Basalt Black Erfaringer?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.