Gå til innhold
 • Bli medlem

knaper

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om knaper

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er det noen som vet vilka datoer de gick Nordlandsturen? Jag trodde i min enfald att ting som blir lagt ut i 2021 oftest blir laget i 2020, men jeg inser att de förmodligen gick turen i 2019 siden de aldrig nevner covid-19. Også E6 ved Bolna ser ut som den gjorde sommern 2019, och ikke i 2020. Det er mest av personligt intresse, jeg gick turen Börgefjell - Bolna motsatt retning ungefär samma dagar som MMM var ute på sin.
 2. Som de fleste her sier så er det meste individuellt, og det beste er selvfölgelig å allerede ha erfaringen til å vite vad som fungerer best for deg selv. Jeg syns alle svar her i tråden har vaert veldig gode og jeg instämmer vel med det meste folk sier. Men jeg syns faktisk at mine egne erfaringer (NPL + noen ukesturer her og der) går igen til stor del med siste taler. Når det kommer til hviledager er det svaert vanskelig å si hvor mange man trenger. Det er först og fremst avhengig form og turvane, men også i hvor detaljert du har planlagt turen. Att detaljplanlegge depoter, ha kart klar
 3. Jeg har alltid staver på gåtur, så der er vi lik. De dager som det er vått og kaldt har jeg tilfeldigvis også gamasjer. For litt större vad klaer jeg av meg men sånne der vad som på bildet tar jeg helst på meg regnbukser og så gamasjene over. Då bruker det bare bli en liten flekk vått etter 10-15 meter vading i vann som går halvveis opp på leggen. Reimer runt anklene ska jeg pröve neste gang. Ser lurt ut!
 4. Jeg har aldrig heller blivit venn med mine syntetiske kortfeller. Min samboer kjöpte langfeller i mohair og gled dessuten ifra meg, så jeg går for det meste med sånne nå.
 5. Ok, det är sant att just det inte bevisar något. Nu minns jag inte heller vad Inreachen viste når jag slo den på, det var trots allt litt over 18 måneder siden. Jeg var på langtur når den betedde seg sånn her. Det var nemmlig dag 13 og 19 som den ikke sendte punkter etter den förste. Alle andre dager fra dag 1 hade jeg samme rutine og det fungerte da godt. Så enten har jeg gjort noe annet enn det jeg alltid gjorde ellers, eller så var det en bug med Inreachen. Äsch, jeg skjönner jo hvordan dette höres ut.
 6. Ja, ok. Da er det nok bare så at jeg ikke skrudde den av når jeg trudde at jeg hade gjort det. Inatt, i definitivt avslått tilstand, har den bare spist 1% av batteriet. Jeg hade en del problemer med Extended tracking når jeg brukte det som mest. Det var to-tre ganger som den ikke slo seg på igjen, etter at Extended tracking hade startet. Jeg er litt usikker på om jeg slo den av etter start av tracking eller om jeg lot den slå seg av av seg selv - uansett så gjorde jeg likedant hver gang. For det meste fungerte det men ibland ville den ikke slå seg på og sende neste punkt, til tro
 7. Lånar tråden lite. Er det noen her som har hatt problemer med batterilevetiden på sin mini? Jeg oppdaget igår når jag kom til fjellet at min Inreach var urladet, til tross for at jeg ladet den fullt to dager för. Jeg mener at den var avslådd hele tiden etter lading. Idag har jeg ladet den fullt og ser at den har spis 25% batteri på 6 timer - den er skrudd på men BT og tracking er av. Sist jeg brukte den ofte brukte den ca 20% på en 8-timers dag i fjellet med logpunkter hver 5.e minutt og sending av data hver 30.e. (Har sluttet å bruke Extended tracking siden det er buggigt og ikke altid
 8. Jeg, min samboer og min fiskepartner er alle förnöyde med BD Stormline. Husker ikke om den har lommer... Men den er lett och finnes for runt tusenlappen på tilbud. Er en regnbukse men ganske smal med "modern" passform. MYE mindre posete enn Patagonia sin tilsvarende i hvert fall.
 9. Det var nu en stund sedan jag gick turen men jag har visst glömt att posta bloggen om den här. Jag gick Norge på langs i fjor sommer från Lindesnes till Nordkapp. Ganska standard rutevalg utenom noen små snarveier over Hardangervidda och Finnmarksvidda. [Hidden Content]
 10. Fin den! Vet du vekta på den? Billig og lett er også Jysk letteste. 154 gram og 50;-. Holdt i 104 dager på tur i 2019 även om det inte ser mycket ut för världen.
 11. Hvis stöveln er litt romslig kan det absolut vaere lurt å få seg en ny innersko, i tillegg til såle. Foten beveger seg litt rart og aktiverer "feil" muskler når den hele tiden må stabilisere deg inne i stöveln. Og jeg har også erfart att såler som er fine i en sko ikke er saerlig gode i en annen, kanske på grund av forskjell i bredde. Men for å svare på ditt spörsmål så finns det massor flere Superfeet som kan fungere, fremst Merino Grey och Green kanske. Icebug har også en såle med stötte for fremfoten som er nydelig. Men i randoskoene mine har jeg stöpte såler fra skibutikk.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.