Gå til innhold
  • Bli medlem

Jimster

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om Jimster

  1. For vår del, så er den største fordelen norsk service apparat og at de repareres/modifiseres her. Helsport service er jo fabelaktige. Føler ikke samme komforten med ymse utenlandske alternativer. Har primært Hilleberg selv, men har meget god erfaring med Helsport sitt service apparat. Mindre erfaring med Bergans, men utelukkende god der også. Jeg tror nok Norsk har noe for seg. Da jeg kjøpte de to siste soveposene falt valget på Helsport fordi jeg vet at de er der hvis jeg trenger dem.
  2. Flott parasoll det der 😛
  3. Genial tråd. Jeg er også glad i Trangia, og har aldri skjønt hva som haster så svært med å få den kaffen kokt. Jeg tar gjerne 10 minutter i stillhet om morran fremfor halvparten av tiden med noe som høres ut som et jagerfly. Jeg synes rett og slett 27 er det beste kompromisset for meg med funksjoner, pakkstørrelse etc. Og skulle det bli minus 30 så har jeg en Nova med adapter også Takker for tipset om custom multidisc med stearinlysholdere. Der har man muligens et fremtidig prosjekt.
  4. Jeg heller mot et Franz Jäger FJ 8/16 Exclusive, med digitalt kodelås, mer spesifikt denne: https://www.safedirekte.no/products/franz-jager-vapenskap-816-excl Den finnes riktignok i standard grå med nøkkellås også til en langt hyggeligere pris. Men jeg bor i leilighet og vil ha min så stilig at den om så kan være et designelement i stua. Synes digital kodelås med sånn mini gammeldags "safe svinghjul" ser akkurat passe gangster ut :p. Men seriøst, jeg var å så på disse, og alt av høyder på den store og de små hyllene er justerbare hele veien opp og ned. Det så for meg ut som et veldig gjennomført produkt.
  5. Gratulerer. Ta gjerne noen bilder og suppler med egne erfaringer når du har fått testet litt
  6. Jeg har kikket litt på dette med primuser i det siste, og oppdaget at det er en "stille" verden der ute også. Pr idag har jeg en Optimus Nova, som fungerer veldig bra. Den har vært driftsikker og effektiv, men jeg synes den minner meg om et jagerfly like før det tar av... Så dette er deffinitivt ikke en stille brenner, men hva er? Og hva er egentlig forskjellen? Det kan ikke være sånn at alle brennere med slanger bråker? Jeg kom over Coleman Fyrestorm her om dagen: http://www.coleman.com/coleman/colemancom/detail.asp?product_id=9770-A25&categoryid=2005 Den ser glimrende ut, og det er jo genialt at man også kan bruke den med gasscannister...men er dette en bråkebrenner eller en stille brenner?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.