Gå til innhold
 • Bli medlem

Ofelas

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Takk for det. Her sørpå har denne dagen vært som de andre bortsett fra gratulasjoner på sms.
 2. Skitt fiske. Reiser selv opp torsdag neste uke, fint med en rapport.
 3. Var i kontakt med Lars på Vengstunet og han bekreftet at isfiskerne var på plass på isen. Har du noen tips om hvilken type blinker og størrelse som er bra? Hvor langt er det fra Vengstunet og til anlegget?
 4. Virker som Fiskekongen har endel erfaring fra Skogseidvatnet så jeg drister meg til å spørre. Har planlagt en tur til Skogseid i uke 3 og isen har lagt seg. Har du noen tips om utstyr og hvor det kan lønne seg å borre hull i isen ?
 5. TAKK for tips og erfaringer. Har kikket på Baltic og vurdere en slik. Ser at den er kort slik at den vil være behagelig og ha på seg i en kano hvor man i all hovedsak skal sitte. Noen som har gode argumenter med tanke på lommer eller ikke ?
 6. Skal kjøpe padlevest og trenger litt hjelp fra Forumet. Hva er viktig å ta hensyn til med tanke på sikkerhet , praktisk bruk og komfort ? Regner med at det er mange som har erfaring på dette området som kan komme med noen stall-tips. Skal for det meste padle i en Ally. Alle svar mottas med stor TAKK.
 7. Ser det er mye delte meninger om Recon i tråden her. Har selv Recon bukse og jakke som er 3-4 år gammel og fremstår nå som " godt " brukt. Selv med godt preg av slitasje , noen hull som er tapet her og der og mange runder i vaskemaskinen med VANLIG vaskemiddel fungerer de optimalt enda. Det var en dyr investering den gangen de ble kjøpt , men de har innfridd mine forventniger. Siden andre er så missfornøyd som nylig har kjøpt denne dressen kan det virke som kvaliteten har blitt dårligere de siste årene.
 8. Har en samekniv fra Strømeng og etter noen år ble sliren litt romslig. Brukte never fra Bjørk og la det litt inn i sliren og innunder lærreima som er feste til slira. Gjorde dette for 2 år siden og neveren er der enda , like fin.
 9. Kanskje en liten skriveleif fra meg , vannet heter Hesteskoen. Det ligger på Stølefjell , nord for Ivarsbu og store Stølevann. Det går sti fra Ivarsbu , ca 30-40 minutters gange.
 10. Var på Skrim / stølevann for 2 år siden. Veldig fint med kano der , kun 100 meters bæring mellom store og lille Stølevann. Vi fikk mye fin fisk på mark , største på 800. Er endel stor sik i store Støle også. Det er mange vann i dette området , et tips er Hesteskovann. Kort vei fra larvik , bra tilgang på ved , mange telt / lavvo plasser og bra med fisk.
 11. Kjøpte et par Alfa jegerstøvler for en tid tilbake. Disse var også veldig stive og gnagsår ble det. Klistret på Compeed her gang jeg skulle ut å gå for å slippe gnagsår. Nå er støvlene skikkelig inngått og Compeed en saga blott. Har prøvd forskjellige støvler / fabrikat , men disse er de beste så langt.
 12. Har lenge tenkt på en liknende tur , og er grønn av misunnelse. Håper dere får knall fiske og knall være , god tur. Ps: Morro med en turrapport når dere har kommet hjem
 13. Hadde en ukestur forrige uke fra Mogen til Osjøen. Passerte Lågaros , Raudhelleren og Lågliberget. Ikke noe problem med snø , bare litt flekker her og der. God tur.
 14. Sjekket med Hilleberg før jeg kjøpte Tarp 10 XL. Ingen av Tarpene de solgte var særlig glad i gnist fra bål , selv ikke XL som er sterkere og tykkereen UL. Det som er genialt med Tarpen fra Hilleberg er jo pakkposen , superenkelt å pakke den ned i den. Den tar ikke stor plass og bråker ikke så mye , men den er DYR.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.