Gå til innhold
  • Bli medlem

harelabben

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om harelabben

  1. Hvor dum går det ann å være..... Årsaken til at støvlene "kranglet" var at jeg faktisk hadde kjøpt støvlene ett nr. for små. Etter å ha prøvd ett nr. større av de samme støvlene kjøpte jeg disse direkte. Stive er dem men sitter perfekt. Joda, en lærer så lenge en lever. Nu legges støvlene (str 43) ut til salgs. Bud ønskes.
  2. Nå har jeg hatt en lengre tur i fjellet med støvlene. Flere dager før turen smørte jeg dem godt inn med - Ræven lærfett. Utrolig hvor mye fett det skulle til før læret ble mettet. Etter et godt tips, bygde jeg opp sålene en tanke i hælene. Etter hvert som dagene gikk ble støvlene bedre og bedre. Mykere lær og høyere såle under hælen var det som skulle til. Fremdeles litt stive, men totalt sett er nu disse støvlene førstevalget på høstens fjellturer. Takker for gode råd og tips.
  3. Takker for alle svarene jeg har fått. Jeg må innrømme at jeg ikke liker tanken på å sette skoene i en bøtte med vann for så å gå en lang tur. Av erfaring vet jeg at sko som har vært skikkelig våte blir meget stive etter tørking og må deretter settes inn med rikelig fett for så å stå til skinnet er mettet. Jeg gjør et forsøk med å sette skoene i en "bøtte med fett" i stedenfor. Lærfett..... ? Har minkfett og minkolje. Går det å bruke på disse skoene?
  4. Får tråkke noen mil til ..... .Blir det ikke bedre så er det vel bare å kjøpe seg nye sko. Noen som har et godt forslag til en høy jakt og fjellstøvel ?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.