Jump to content

Erik Aslaksen

Medlem
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Erik Aslaksen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Er det noen som erfaring med å padle Vaijoki? Vi tenker å fly til Kirkenes og så Landcruiser inn til i nærheten av Cieknalisjavri og deretter padle i packraft ned Vaijoki til Järvelä. Noen som har erfaringer å dele fra dette strekket? Hvor lett er det å padle? Hvor lang tid bør man regne? Etc? Setter stor pris på litt innsikt, da dette virker som en spennende tur som er lite omtalt.
  2. Ang. Fjellheimen Superlight: Jeg kjøpte Fjellheimen 3 camp SL på XXL på Green Friday nettopp. Synes teltet stort sett er perfekt, men har et stort ankepunkt. INGEN av ventilene lar seg regulere. Hverken i yttertelt etter innertelt kan man regulere ventilene. Så på sommeren kan det bli vedlig varmt og på vår/høst veldig kald trekk. Synes det var unødvendig å ta vekk dette for å spare vekt. Snakket med Helsport og de var vel enig i at dette ikke er et 3-sesongstelt men et sommertelt. Kommer fra Børgefjell 3 Camp og ville ha en lettere variant av ca samme teltet. Men siden Fjellheimen 3 camp SL begrenser seg til et sommertelt vurderer jeg å fortsette med Børgefjell for kalde høst og vårturer og heller kjøpe et MSR Hubba Hubba til sommerturer og turer med bra værmelding.
  3. Jeg kjøpte også Fjellheimen 3 camp SL på XXL på Green Friday. Synes teltet stort sett er perfekt, men har et stort ankepunkt. INGEN av ventilene lar seg regulere. Hverken i yttertelt etter innertelt kan man regulere ventilene. Så på sommeren kan det bli vedlig varmt og på vår/høst veldig kald trekk. Synes det var unødvendig å ta vekk dette for å spare vekt. Snakket med Helsport og de var vel enig i at dette ikke er et 3-sesongstelt men et sommertelt. Kommer fra Børgefjell 3 Camp og ville ha en lettere variant av ca samme teltet. Men siden Fjellheimen 3 camp SL begrenser seg til et sommertelt vurderer jeg å fortsette med Børgefjell for kalde høst og vårturer og heller kjøpe et MSR Hubba Hubba til sommerturer og turer med bra værmelding.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy