Gå til innhold
 • Bli medlem

Floern

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei! Skal ha ett friår, og har veldig lyst på en jobb på Svalbard! Lurer derfor på om det er noen her på forumet som vet om noen personer som kan være greie å komme i kontakt med med tanke på dette. Er nettopp ferdig med videregående og er åpen for jobbforslag, helst noe som innebærer å være ute! Takk for svar!
 2. Takk for svar, tror jeg går for Garmont ENER-G MG G-FIT. Er det noen som har noe negativt å si om denne støvelen? Mvh. Eirik
 3. Hei! Jeg skal ha nye telemark støvler, noen anbefalinger? Skal vel brukes i bakke, utenfor løypa + toppturer Mvh. Eirik
 4. De sier vel egentlig fra til bekjente, men rykte sprer seg jo... Du kan prøve å skrive en mail på høsten, det gjorde jeg i fjor og kommer til å gjøre det i år også.
 5. Hei! Jeg har gode erfaringer med Bergans poseovertrekk i Dermizax sommer som vinter. Dette trekket skal puste bedre enn Grevling shelter 2000, om det gjør det vet jeg ikke. Jeg er fornøyd og bruker det hver gang jeg er på tur. Kan bli problemer med kondens, og soveposen kan bli litt våt uten på. Jeg synes den fungerer bra, i forhold til andre billigere soveposetrekk er den MYE bedre.
 6. Floern

  Børgefjell ...

  Hei! Du burde kjøpe eller låne Lars Monsens "90 dager på loffen i Børgefjell". Kjempe bra bok.
 7. Helt enig! Kjøpte min i sommer, den puster helt vilt bra. Go Lars Monsen og Devold
 8. Floern

  fotposer

  Du får kjøpt forsvarets her: Velger du en stor størrelse får du vel inn skisløvlene. Forsvarets fotposer varmer ikke så de må du ha noe inni enten det er skistøvler eller sleeping socks fra ajungilak eller no sånt. I Sorelskoene er det en tykk ullsokk, nedre del av skoen er som en gummistøvel, og øvre del er kraftig stoff.
 9. Floern

  fotposer

  Hei! Hva er bruksområdet ditt? Jeg har nylig anskaffet meg et par Sorel Glacier! [Hidden Content] De er konge, skal visstnok være varme ned til 70 minusgrader, men det er ikke tilfelle. Har hørt om noen som har hatt i de på i 30 minus og det gikk greit. Skal teste disse skoa skikkelig til helgen.
 10. du må prøve å komme ned til bakken, hvis ikke vil bålet bare falle sammen, da det smelter snøen under seg. Når du vet at det ikke er lenge til du skal slå leir bør begynne å se rundt deg etter god ved, tørre trær osv. Hvis dette er vanskelig kan det være lurt og ta en liten ekstra tur i området rundt leiren din etter at du har slått opp telt etc. Du kan pakke alt ut av sekken din og frakte veen i den, da vil det holde seg tørt(sekken skal tåle det). Det er viktig med gode bålforberedelser. Bruk heller litt ekstra tid. Når du har grav deg helt ned til bakken burde du gjøre klar veen du har fun
 11. Floern

  Rypejakt i vinter?

  Hei! Gleder meg til vinterjakta. Har aldri vært med på det før, og håper på bedre fangst denne turen enn forrige (0). det viktigste er jo selvfølgelig å være ute sammen med bikkja, men det er vikitig for den som unghund og meg som ungkar å få litt fangst. I høst var det en jaktfalk som herjet i terrenget mitt, så håper rypene har flytta på seg og noen har tatt turen til mitt..... Har noen noen bra erfaringer med tanke på vinterjakt i Finnmark?
 12. Floern

  Samekniv

  du burde passe på og holde ved like eggen og resten av bladet etter tur og bruk. Min strømeng 8" er super den, men etter en tur blir den litt skitten. Det er viktig med jevnlig sliping. På en tur i sommer brukte jeg den så mye at eggen ble helt ren. er blitt skitten igjen nå da Men alt i alt samekniven er en TROFAST turkamerat. Har med øks også til de tyngre oppgaver, men det er ikke alltid man gidder å drasse på begge.
 13. Hei! Jeg har lyst til å begynne med brevandring, men vet ikke helt hvor jeg skal starte. Har hørt om diverse kurs man kan ta, men hvor får man informasjon om disse. Har DNT noen kurs kanskje? Har også lyst til å ta breførerkurs, men en ting av gangen Har hørt at man trenger en del erfaring for å ta sistnevnte, vet noen hvor mye evnetuelt. Har ikke noe i mot noen brevandrings turtips. Mvh. Eirik
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.