Gå til innhold
 • Bli medlem

Hodding

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Er dette en dunjakke å satse på? Prøvde den og den satt som et skudd! Prisen imponerte ikke meg noe særlig. Er det verdt å satse på denne jakken med tanke på prisen?
 2. Hva med Fission fra Arc'teryx? Tenkte å investere i en lang dunjakke nå, eller en varmere jakke en Bergans Snowdrift. Bergans snowdrift fungerer utmerket på tur, da jeg ikke blir for varm når jeg går. Men denne er ikke mye jakke å sitte i ro i. Dunjakke vil bli for varm å gå på tur med. Men på den andre siden kan dunjakke komprimeres og enkelte tas med i sekken. Er Arc'teryx så bra som prisen tilsier?
 3. Er ute etter en jakke som er noe lang, som går litt nedenfor rompa og som ikke glir opp hele tiden. Ønsker også jakke som dekker en del av ansiktet, som nevnte jakke i overskriften. Ragnar har denne jakka på seg på et bilde i "Ansiktsmaske" tråden. Men er denne noe varm? Eller er denne stort sett bare til å gå i?
 4. Takk skal du ha! Fant heldigvis 42, litt bortgjemt i butikken. Ikke en gang ekspeditøren visste de hadde paret..
 5. Hvem fører Sorel Glacier i Norge? Har funnet én butikk som fører Glacier, men de har bare 44, noe som blir for stort. Finner også bare store størrelser på nett(utlandet) Kanskje jeg har oversett norske butikker og leverandører?
 6. Hodding

  fotposer

  Er dette en fotpose? Er ikke dette bare en skikkelig varm sko/støvel? Du får vel ikke skoen ned i denne?
 7. Hodding

  ANSIKTSMASKE

  Hvilken jakke er den blå du har på deg på det nederste bildet?
 8. Det var akkurat det, ja. Kan jo feste ei dundyne rundt livet Fra spøk til alvor. Vil kanskje også fungere greit med helsetrøye og varm ull over. Det vil ikke varme like godt som dun, men sikkert bedre enn 5 varme ullplagg over.
 9. Det aner meg at den vil bli lite brukt, så jeg går nok for noe annet. Mulig jeg presser mye varmt under vindtett Bergans og kjører på. Men greit å vite om dette fungerer, så jeg slipper og erfare det selv på fjellet
 10. Så på dundressen til Bergans. 4400 er en voksen pris.. Når vil man ellers få bruk for den, bortsett fra på lengre turer hvor kulde regjerer? Har gått på tur i mange år og har aldri hatt bruk for dun, så jeg ser ikke helt for meg at dundressen vil bli en god investering. Men hva vet jeg. Kanskje jeg bruker den mer når jeg har kjøpt den.
 11. Takker for svar! Var innom en lokal fritidsbutikk og ekspeditøren mente at Brynje sin ikke var av den varmeste sorten. Han anbefalte en fleece fra Halti med Polartec og stretch. Har genseren i samme type og vil vel ikke umiddelpart si at den er vanvittig varm. Han mente også at fleece er bedre, først og fremst pga fukttransporteringen. Fleece aldri særlig våt. En annen ting med Brynje. Nederst på glidelåsen, innerst er det en hemp. En hemp som irriterer vanvittig! Den vil garantert plage vettet av meg på tur. Men det er mange meninger, så jeg må antakelig bare prøve og er
 12. Har lite erfaring med bekledning når det blir veldig kaldt og mye vind. Jeg har ingen spesiel varm jakke eller bukse. Jakken(Berghans) og buksen(Halti) er vind- og vanntett. Sånn jeg ser det, tror jeg det er lurt med foret bukse og jakke, framfor å presse varme klær under vindtett bukse og jakke. Eller hva? Holder det med et varmt plagg innerst, fulgt med varm fleece eller ull med vindtett overplagg? Hva med fottøy? Har lenge tenkt å kjøpe vann- og vindtett overtrekk til å trekke over vinterskoene, som ikke er spesielt varme. Dette vil varme noe, men vet ikke om det vil va
 13. Hodding

  Varme heleårssko

  Min bedre halvdel fryser alltid på føttene når vi er ute og går tur. Hun ønsker seg derfor noen gode tursko som er varme, men som hun også kan bruke på varme dager. Jeg bruker et par tursko både sommer og vinter. Disse holder selvsagt ikke så lenge når det blir veldig kaldt. Når det gjelder madammen, trenger hun nok helt sikkert vintersko som ikke egner seg til sommeren. Anbefal gjerne varme helårssko og også tursko til vinterbruk. Når det gjelder vinter, blir det gjerne 5-15 blå og turene går mest etter veien. Hun skeier selvsagt ut og tar en off-road, så snøen vil nok omringe
 14. Takk for svar! Hvilke sportsbutikker fører Brynje?
 15. Hodding

  Varmt undertøy

  Har kjøpt Halti vinterbukse. Kan vel mer være overtrekk. Uansett, den er ikke spesielt varm og er avhengig av varme under. Vanlig, tynn Ulvangundertøy hjelper ikke. Setter jeg meg ned med knærne, blir det kaldt med en gang. Prøvde med en tykkere bomullsbukse, samt Ulvangundertøyet. Dette hjalp noe, men ble kaldt på knærne. Det jeg tenkte å forsøke, er å kle meg under, som over. Altså tynt ullundertøy/superundertøy med tykkere fleece/ull. Hva kan dere anbefale?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.