Jump to content

Chivato

Aktiv medlem
 • Posts

  75
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Chivato

 1. Eg spør berre reint hypotetisk for eg får kanskje ikkje moglegheiten til å bruka det til vinteren som kjem, og det er ingen vits i at det skal stå ubrukt..
 2. Hei! Eg sit her og lurer på om eg skal leiga ut revejakt-terrenget mitt som ligg sentralt til i bygda som eg bur i her på Vestlandet Det ligg ei lita jakthytte der oppe, og er vorte observert mykje rev på åtet. Kor mykje hadde de vore villige til å betala for leige av dette?
 3. Såe, eg bør ringja opp å høyra med dei som styrer der oppe? Går det ikkje an å gjera det på sesjon?
 4. Faen! Men, eg kan enno koma inn på kontorteneste av noko slag sant?
 5. Hei! Eg lurte på om det var nokon her på forumet som har erfaring frå denne leiren? Eg vurderer litt å søkja der når tida er inne Eg lurte og på om det er noko moglegheit for at eg som har diabetes kjem inn i denne leiren?
 6. Chivato

  Åtejakt

  Hei! Eg er interessert i å få veta kva folka her innpå fjellforum brukar som åte til ulike jaktformål.. Nokon som vil ut med dette?
 7. Chivato

  Flugebinding!

  Hei! Eg lurte på om det var nokon her inne som interesserte seg for dette og kanskje ville gje nokre tips, eller eventuelt utbytta nokre verdifulle linkar for ein som nett har byrja i faget?
 8. Chivato

  Billeg GPS

  I denne tråden vil eg ta opp att eit emne som sikkert er vorte diskutert endelaust mango gonger her i dette forumet.. Er det nokon som kan anbefala ein billeg, men samtidig god GPS?
 9. Plomber hagla så du kan fylla magasinet..
 10. Hei! Eg lurer på om det er nokre her inne som har peiling på røyskattfangst. Med dette håpar eg å kanskje få svar på kva slags åte som er anbefalt, ulike feller og ikkje minst kor ein får kjøpt slike feller..
 11. Korleis kan eit 100-150-200 år gamalt spøkjelse kobla ut sikringar?
 12. Aokai;) Men om ein vert teken med blyhagl på veg inn mot Noreg vert det vel sikta opp i mot våpen-loven?
 13. Jaja, selfølgeleg.. Eg berre tenkte høgt:P
 14. Godt sagt Men sant det er lovleg for nordmenn å kjøpa hagl i Sverige og?
 15. Sant det er lovleg med blyhagl i Sverige?
 16. Chivato

  Truger

  Går det ikkje an å alternativt kjøpa brukt frå eit overskotslager eller noko slikt då? Var på eit for ei stund sia og då nokre truger solgte for 600 kr. stk..
 17. Kor mykje er skotpremien på no til dags?
 18. Ok, men eg har høyrt eit rykte om at det er noko slags liknande på Akerhus Festning?
 19. Hei! Lurer på om det er nokon som veit om om det er eit eller anna overskotslager for forsvaret i eller nær Oslo til neste veke.. Er det nokon som veit om noko slikt?
 20. Me har det teltet der, eller liknande modell.. Det funkar godt til småe turar, men til fjellturar er dette ikkje noko å anbelafa..
 21. Chivato

  Mye rype i år?

  Noko anna som er flust i fjella no for tida er orrfugl..
 22. Ein må gje slepp på det gamle og gode:p
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy