Gå til innhold
 • Bli medlem

Jo Kristian

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. ok . hvet du om noen andre billitelt som går ann og sove i da?
 2. eller er det ett telt?? hvis det blir det det tru nok e:)
 3. den på xxl er ikke ett telt da...går ikke an og sove i den vell?
 4. men tror dere det er noe serlig bra på fjell tur oppi rondane ? jeg har gått på fremre illmans høe fjellet men så er det ett med mye mer størelse som jeg ska gå på derfor trenger jeg ett rimelig telt så går det an da?
 5. hei skal kjøpe meg ett telt også lurer jeg på om dette Asaklitt er noe bra? om vekten er for mye eller noe annnett? [Hidden Content]
 6. Hei jeg lurer på hvor stor dette teltet er også er det bra kvalitet?? Kuppeltelt, "Kevon" Lite og lett 2-mannstelt, perfekt å ta med på sykkel- eller MC-ferie. Innvendige mål (ekskl. fortelt): 120 x 205 x 100 cm (bxlxh). Teltduk av PU-belagt polyester med 1500 mm vannsøyle. Stenger av glassfiber Ø 7,9 mm. Gulv av polyetenplast.
 7. jeg leste akkurat att trangia og biltema var akkurat det samme men biltema har 1 ting mere (og det er ett lokk til begge kjelene) det har ikke trangia demm har samme kvalitet jeg kødder ikke.men hvet noen av dere hva det billigste telte lillehammer selger??(send med ett bilde takk hvis du har:) eller finner)du ser lokket på bildet
 8. hmm jeg kommer til og bruke den ganske mye så jeg skal kjøpe den blir den fort ødelagt da??
 9. Hei skal kjøpe meg ett stormkjøkken fra biltema og lurer på m det er bra kvalitet?? pluss att jeg har beskrivelsen her Stormkjøkken, 9 deler Av aluminium. Vekt: kun 0,9 kg. 2 kasseroller, kaffekjele, stekepanne, vindskjerm, brenner (regulerbar med skrulokk), håndtak og bærerem.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.