Jump to content

Tom

Aktiv medlem
 • Posts

  3,368
 • Joined

 • Last visited

About Tom

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tom's Achievements

 1. Jeg tar meg den frihet å gjøre en omskrivning fra sedvanlig sosialistisk tåkeprat og til ordentlig, ærlig tale: "Kjære Svein. Takk for ditt spørsmål. Vi på venstresiden ønsker å rettferdiggjøre overgrep mot enkeltmennesket, slik at vi kan skatte- og avgiftsbelegge dem halvt ihjel og forfølge dem fra vugge til grav. Dette er fordi sosialismens grunnprinsipp er "vi vet best hva som er rett for alle andre". Derfor er det for oss svært viktig at det ikke forskes frem noen slik sammenheng som du her påpeker. Målet med vår forskning er at klimaendringene skal være menneskeskapte. Vi har så absolutt funnet en sammenheng av den karakter du snakker om, men vil ikke gå videre med en slik teori. Offisielt pleier vi å si at vi "så langt ikke kan se en åpenbar sammenheng". Fordelen for oss er at menneskeheten i stor grad er en brekende saueflokk som liker å bli styrt og herset med, og som hater selvstendig tankegang som strider mot flokkens overbevisninger. Derfor er det intet problem for godt betalte forskere som oss å hjernevaske disse til å tro at klimaendringene er menneskeskapte, til tross for at det til alle tider har vært naturskapte endringer i klimaet som har vært klin like de vi opplever i dag. Dersom noen bestrider våre påstander har vi et smart knep. vi stempler dem som "konspirasjonsteoretikere", "Bush-fanatikere" og "egoister". Egentlig skulle vi ønske at vi kunne gjøre som Pol Pot, for vi har tradisjon for å støtte diktatoriske holdninger Vennlig hilsen Professor Madness"
 2. Nå er det som regel ikke slik at etikk utformes med smarthet som det høyeste mål. Derfor er ikke en tankegang som går ut på å la de syke dø akseptert i Vesten. Hvis menneskeheten dør ut blir det slutt på både islam og sosialismen, så det er absolutt verdt det. Håper det går fort. Alternativt kan vi utrydde islam og sosialismen, og leve videre som siviliserte folk.
 3. Skammens mann skrev: Ja, der har vi det klassiske sosialistforsvar. All kritikk av sosialismen er selvsagt sinnssvak konspirasjonsteoretisering. Det er akkurat det samme som i innvandringsdebatt, der alle kritikere er rasist, i skattedebatt der alle kritikere er egoister osv. osv.
 4. Tok "møteplageren" seg den frihet å tenke selvstendig? Kanskje det ikke passet inn i A4-klubben ellers rundt møtebordet? Skuffende at du snakker så nedsettende om Svein i denne debatten, ods. Du burde heller applaudere at det finnes folk som ikke tar alle "vedtatte sannheter" som en selvfølge.
 5. Tenk å kalle Svein, som er helt utrolig i denne debatten og har en masse å fare med, for "UFO-forsker". Snakker om å tviholde på et syn på sannheten. Jeg tror nok at uansett hva man hadde kommet med av bevis og argumenter, så hadde ikke kjiver gått vekk fra at mennesket alene skaper klimaendringene, og at bilister som følge av det må avgiftsbelegges nærmest til døde. Blir nesten som en fanatisk Elvis-fan som fortsatt nekter å innse at Kongen er død.
 6. I denne tråden har Kong Svein virkelig overgått seg selv. Han har formidlet store kunnskaper, og har lett frem en rekke meget interessante kritiske kilder. Kort oppsummert har Svein satt saueflokken på plass som en gjeterhund i fjellet. Ekstremistene som hevder at de sitter på sannheten om fremtiden i denne saken viser fanatisk muslimsk mentalitet, og taper så det synger mot Sveins glimrende argumentasjon og fornuft. Jeg tar av meg hatten for Kong Svein, som makter og gidder å bruke tid, slik at han står fjellstøtt opp mot stormen av politisk korrekte fjols som ikke forstår hva de skal gjøre nå som de konfronteres med selvstendig tankegang.
 7. Tom

  Fiske i Fora?

  http://www.fordalen.no/index.php?side=0 Vet ikke om denne hjelper deg noe.
 8. Så nettopp ufyselige Hallgeir Langeland på Redaksjon EN nå. Det er slike rasshøl sosialistene anser som "troverdige" i klimadebatten. Jeg vil heller at jorden skal forsvinne inn i solen enn å følge ordre fra idiotene i SV og AP.
 9. De undersøker nok ikke sammenhenger som ikke kan støtte den sosialistiske ideologi med dens mål om økte skatter og avgifter, Svein.
 10. Svein skrev: En klimaforsker er en person som hevder at jorden snart går under pga. menneskeskapt forurensing. Alle andre er ekstremister uten hjerne.
 11. Tom

  Gnagsår

  Jeg bruker olabukse, samt de sokkene jeg tilfeldigvis finner i skapet den dagen. Mens jeg går turen ler jeg av alle folk som kjøper dyrt utstyr.
 12. Den late ungdommen gidder ikke å lære seg å skrive. Dette får fortsette fordi sosialistskolen ikke stiller noen krav. Det var andre boller før, da man hadde fin og konservativ disiplin i skolen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy