Gå til innhold
 • Bli medlem

Dynabel

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Du trenger heller ikke skifte dyse i Omnifuel når du har bensindysa installert. Den fungerer til begge drivstofftypene
 2. Borrelås til stramming nederst på beina er egentlig noe herk, de fyller seg med smuss, barnåler og annet rusk og får svært dårlig funksjon etter en stund. Det beste er nylon strammebånd med en skikkelig lås.
 3. Jeg ville tatt en kikk på Pinewood. Vanntette og pustende klær i bra kvalitet til kr 2000 for bukse og jakke. Vannsøyle = 10 000mm Jeg har brukt mitt sett en stund nå og er bra fornøyd. Turut fører Pinewood til gode priser.
 4. Morro. Du kommer med tilbakemelding tenker jeg
 5. Da skal det prøves Rune. Virkelig kjekt med folk som har så mye kunskap. Takk til dere begge
 6. Tusen takk for hjelpen PrimusMotor! Da blir Uniflamesupply kontaktet på mandag. Blir bra å få denne brenneren i orden.
 7. Prøvde så vidt å fyre opp den gamle Primus No.742'n. Fylte tanken med tennveske og forvarmingsskåla med litt 4taktsbensin. Tente på skåla med bensin og lot det brenne en stund, begynte så å pumpe trykk på tanken. Den fyrte opp og ga fra seg en fin blå flamme fra alle brennerne. Men, ett problem var at det virket som ventilen som sitter nede i "pumpehuset" ikke var tett. Trykket på tanken kom i retur der og presset selve pumpestangen ut igjen. Har du peiling på "fix" til dette Rune, eller andre? Hva kan noe sånt være verd? Noen bilder.
 8. Ok. Takk for svar Runegutt. Da skal jeg prøve å fyre den en av de nærmeste dagene.
 9. En filmsnutt på YouTube som viser hva som skjer når gassbokser legges på bålet. Link: Gassbokser i bål. Gale svensker
 10. Jeg har en slik brenner men med 3 bluss som 2takter har i avataren sin. En Primus No.742, og den ser ut til å være i god stand. Hva slags drivstoff skal brukes på en sånn
 11. Til Omnifuel bruker jeg en rund korkplate, en slik til å sette varme kaseroller på. Isolerer godt mot underlaget og veier nesten ingen ting
 12. Mange takk for tilbudet, mulig jeg også benytter meg av det Har nemlig ett par brennere jeg skulle hatt moro av å få i stand ( De bør jo virke ) Og da trenger jeg litt info om hva jeg tenger å gjøre med de.
 13. Ja, det skal jeg jammen gjøre. Morro med alt som brenner
 14. Nå lysner det her Ser ut til at det skal være mulig å bytte veken selv ja. Fin lenke foresten, mye å lese der. Har noen kokeaparater og div blåselamper liggende som jeg kanskje kan finne ut litt mer om på den siden. Takk for hjelpen.
 15. Ok, gode tips. Nå har ikke jeg skjemaet over hvordan 123'n er bygd opp i nærheten, men hvor/hvordan er det piperenseren skal benyttes? Til å holde veken samlet nede i tanken eller........?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.