Gå til innhold
  • Bli medlem

fjellguttn

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om fjellguttn

  1. får ikke til å åpne linken...
  2. takker for alle svar, mye innteresangt her. skal også kjøpe meg et sett superundertøy. har kikket på brynje klasic å devold sine, noen som har erfaringer med disse? såg også i et blad fra wistex at de solgte gaupa superundertøy til 100kr, noen som har erfaringer med disse? Og har dere andre erfaringer/tips si fra:P tusen takk.
  3. okei;) men hva med disse klærne som de selger på wiatex (gaupa,basecamp) Hvordan er disse? er de noe tess, de er ivertfall billige.
  4. ja:P det er sant:P man får det man betaler for:P
  5. fin bokse, vet du om en jakke som matcher boksa? til nogenlunde samme pris? takk for alle svar;)
  6. hei, takk for svar. Turene mine bli hovedsaklig på fjellet, men litt marsjing i skogen kan også forekomme. Vurderer faktisk bare et regnsett med ullundertøy under, dette skulle vel holde meg tørr eller hva? Slitestyrke er jo en fordel. men som sagt, meningen med disse plaggene for mitt bruk er at de skal holde meg sånn noenlund tørr samtidig som det holder mestepartn av vind ute. Goretex er ikke nødvendig, bare det er sånn passe billig og slitestærkt, og holder meg sån passe varm og tør;)
  7. hei alle sammen, er ny her inne på forumet og må derfor spørre dere om noe. Skal svare så godt jeg kan senere. Er på utkikk etter en ny turdress, bruker og være på helgaturer og noen lengre turer og trenger noen tips til tur dress. Den bør ikke være koste mer en 2500kr. Hvist det i det hele tatt er mulig og få tak i en så billig dress. Har kikket litt på norrøna Amundsen anorakk herre og en norrøna Amundsen bukse herre noen som har erfaringer med disse? Og vist dere har andre tips til billige tur dresser så si ifra:P kom gjærne med erfaring. Håper på svar. Takk for alle svar. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær=)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.