Gå til innhold

zyrpe

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  124
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om zyrpe

Nylige profilbesøk

773 profilvisninger
 1. zyrpe

  Gnagsår på intime deler...

  Hei glemte å si jeg testet Cavelon. Fungere supert, bedre enn vaselin.
 2. zyrpe

  Gnagsår på intime deler...

  Har selv vært plaget med dette, særlig i perioder med litt vektøkning. Dehydrering generelt gjør huden mer sårbar og mindre elastisk. Man er også avhengig av en riktig ernæring for at huden skal skille ut «smurning» selv. Boksere generelt er det forskjellig hva som fungerer for den enkelte. Å gå med bokseren på vranga slik at sømmene kommer ut har hjulpet meg noen ganger. Damesteømpebukse kan også hjelpe både på intimområder og føtter. Min erfaring er at vaselin er det beste når man skal fortsette å bevege seg, mens sinksalve er for når du kan hvile. Men skal prøve Cavelon salve nå neste tur, men må prøve og lese om denne for å kunne kommentere dette videre. Men er enig med tidligere kommenTar at man ikke bør bruke kremer slik at huden blir oppløst unødvendig. Vaselin trekker også gjennom klær å kan gi en del gris. Men veldig bra tråd. Bare digger hvor saklig, reflektert og støttende folk er her på Fjellforum. Jeg og Einstein har hatt en utfordrende måned med litt uvante sår. Legger ikke ved bilde av intime sår
 3. zyrpe

  Rute Ny Sulis til Rago

  Beklager å komme sent her med kommentar. Men tok turen på østsiden og ned og opp Norddalen. Det er ikke en rute som anbefales.
 4. zyrpe

  Rute Ny Sulis til Rago

  Er det noen som har rutebeskrivelsen fra Ny Sulis hytta og til Siso og Rago?
 5. zyrpe

  Gnagsår på storetå

  Har brukt marsjstøvel M77 nå i ca 150 km og fått gnagsår oppe på stortåen. Noen som har opplevd det samme? Noen som har noen tips?
 6. zyrpe

  Gnagsår etter kløv

  Fått noen drøye gnagsår på bikkja etter NON Stop kløv. Noen ideer?
 7. zyrpe

  Diverse fra tur

  Dette er bare et album for å vise litt av den turaktiviteten jeg har gjort. Fremtidig blogging blir mer systematisk.
 8. Studerer sykepleie ved Nord Universitet i Bodø og er blitt engasjert i studentforeningen. I den sammenheng jobber jeg med å lage fagdager. Har sett på å lage en fagdag med villmarksmedisin. Er det noen som har noen forslag til emner, workshops og forelesere? MVH Sykepleierstudent
 9. Skal på langtur i sommer og må derfor kutte så mye vekt som mulig. Området jeg skal gå er det mye hytter underveis, så det er der jeg vill tørke klær og større kokeprosjekt. Så i den forbindelse har jeg bestemt meg for å gå for gass. Jeg planlegger å komme til begyggelse og etterforsyne hver 5-6 dag. Systemet jeg har sett på er https://www.bikester.no/msr-pocketrocket-gasskjokken-bla-turkis-601528.html Er det noen som har testet dette? Det jeg ikke skjønner er hvorfor ikke lokket kan være en liten stekepanne i stede for plast. Men ellers så ser det jo ut til at settet inneholder alt. Har fra før av en MSR Reactor, men vet ikke om jeg kan bruke den panna på bål. Ser for meg at rillene under blir ødelagt.
 10. zyrpe

  Hjelp til ny brenner!

  Hva tenker du på? Spesifikt om hendelsen, eller jakten på nu brenner?
 11. zyrpe

  Kullos

  Nå tar folk litt feil CO er lettere enn luft. Andre gasser slik som propan har kaarbonkjeder på 4 eller fler karboner. Disse er tyngre enn luft. Det som er spesielt er at CO har en av de sterkeste trippelbindingene vi kjenner i kjemien. Det er når denne bindingen blir brutt vi får den blå flammen.
 12. Ja fyrer aldri i innerteltet. Det er for risikofylt med tanke på brann.
 13. Brukte første generasjons whisperlite. Flatbunnet panne. Men hadde også med meg en termoelektrisk lader. Går i allefall til innkjøp av nye brennere, skal ha noen hvor det er lettere å regulere effekten. Skal se om jeg kan ordne ett opplegg for å få løftet kjelen og laderen fra selve brenneren for brukt i teltet. Trolig var det den gode luftingen på teltet som berget livet mitt.
 14. zyrpe

  Kullos

  På lengere vinterturer må man akseptere risikoen med å fyre inne. I dette tilfellet så hadde jeg åpen alle fire ventilene i teltet, samt litt åpning på døra, det var nok for lite. Tiltak som gjøres: - kjøpe nye primuser med bedre reguleringsmuligheter enn whisperlite - lage en annordning som gjør at jeg får løftet kjelene -kjøpe gassvarsler mottar gjerne tips på alle de overnevnte punktene.
 15. Brukte første generasjons whisperlite. Flatbunnet panne. Men hadde også med meg en termoelektrisk lader. Går i allefall til innkjøp av nye brennere, skal ha noen hvor det er lettere å regulere effekten. Skal se om jeg kan ordne ett opplegg for å få løftet kjelen og laderen fra selve brenneren for brukt i teltet. Trolig var det den gode luftingen på teltet som berget livet mitt.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.