Gå til innhold
 • Bli medlem

naturstein

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om naturstein

Nylige profilbesøk

895 profilvisninger
 1. Kom de fram til ved å gjennomgå tidligere forskningsresultater. Altså veldig seriøs forskning som kom fram til den konklusjonen. Brød er sunt, altså surdeigsbrød!
 2. Det har jeg ikke lest noe om (;-)), men leste om fytinsyre for lenge siden, og siden mitt kosthold for det meste besto av (hjemmelaget) brød, så tenkte jeg at det var verd et forsøk, og jeg har ikke følt meg så bra på lenge. Korn er ikke så sunt som de påstår! Ikke noe mer brød på meg før jeg har laget mitt første surdeigsbrød!
 3. Kuttet ut brød for et par dager siden, og forkjølelsen forsvant som dugg for solen!
 4. Har vært i kjempegod form siden forrige post, inntil et par dager siden. Nå er jeg ganske utslått. Har forkjølelsesymptomer, men helt uten hoste og rennende nese. Er forkjølelseslapp og trøtt med litt halsvondt og ørevondt. Håper ikke det er hva jeg frykter. Det kom rett etter jeg hadde syklet i t-skjorte og kortbukser for første gang, i den heten som har vært. Ble utsatt for tropetrekk, og at det skal så lite til skjønner jeg ikke.
 5. Har måtte kutte ut skogsturene i det siste. Hadde det bra så lenge jeg måtte slite, men i roligere partier kom negativt tankekjør. Kan ha noe med at turen gikk på autopilot siden jeg hadde gått den hver dag i mange måneder.
 6. Lurer litt på en ting... Mange produsenter som blander ull med syntetiske materialer. Er det noen fordeler med det bortsett fra at det gir lengre holdbarhet (tror jeg)?
 7. Enig! 6000Lm-CREE-XM-L-XML-3x-T6-LED tok kvelden nå nylig. Den tålte ikke regnværet som var, og nå lever den sitt eget liv ved at den slår seg av og på som den selv vil.
 8. Takk for mange gode anbefalinger. Har en og anbefale selv som heter "The Way Back". [Hidden Content]
 9. Utslettet som forsvant har kommet tilbake i en mindre utgave. Ca. 5cm på det bredeste i diameter. Er ikke så tydelig som første gangen, men nok til å bli bekymret av. Må jeg på antibiotika igjen?
 10. Mange takk for hjelpen. Nå håper jeg skoene vil vare i 20 år. Har slurvet litt tenker jeg, siden jeg påfører voks på sko som ikke er rengjort for inntørket jord først. Må begynne å vaske av de først.
 11. Takk for input. Var ikke klar over det, bortsett fra at jeg har merket forskjell på varigheten ja, når jeg tenker meg om. At det kan være ugunstig for sømmer var godt å få vite. Har kjøpt den glyserinsåpa også. Er det anbefalt å bruke? Hvordan brukes den i tilfelle? Må man skylle den av i dusjen etterpå?
 12. Veldig fornøyd må jeg si. Så en youtube-video hvor det ble sagt at olje var best fordi det trekker bedre inn og er lettere å påføre. Jeg hadde ikke forsøkt olje før, og jeg må si meg enig. [Hidden Content]
 13. Tusen takk for all hjelp og informasjon. Jeg bor dessverre ikke i Oslo, men takk for tilbudet Walle. De du linket til på XXL Whistler har en grei pris, og er meget aktuelle, men de andre som er nevnt er også det. Nå er det bare å glede seg til en hvit jul.
 14. Kan logge stigningen med telefonen neste gang. Har ikke så mye erfaring, så jeg vet ikke helt hvor bratt det er sammenlignet med skikkelig bratt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.