Gå til innhold
 • Bli medlem

Skjolden Rafting

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  35
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Dette er en tur for barnefamilier, og kan trygt anbefales for det. Å gi terningkast for det er greit nok og da fortjener den en klar sekser. Panoramautsikta er ikke allverden, men tar allikevel pusten av de fleste landkrabber som t.d. tyskarer og østlendinger Vil du ha virkelig panorama kan du dra på toppen midt i bildet på bilde nr 2 som er Bolstadnosi i Skjolden. Det er en litt tøffere tur, men overkommelig for de fleste. Det planlegges en klatresti til toppen av den fra Skjolden men den blir tidligst ferdig om et par år.
 2. Tvilar på at noko greier den, sjølv om mange nok har gått forbi den på sommaren med ein heilt anna vassføring. Fossen er avbilda nede til vestre på denne utruleg bra sida: [Hidden Content]
 3. Der tar du nok feil . Har sjekket og det er Geisdalsfossen ! Joachim Frich: Myrhorn i Sogn, her etter Norge fremstillet i Tegninger (2. utg. 1853-55). Her ei side fra jostedalen: [Hidden Content]
 4. Den fyrste er Drivandefossen i Mørkridsdalen (er fødd og oppvaksn berre 2 km unna) og den andre er vel Geisdalsfossen i Jostedalen (er iallefall i Jøstedalen)
 5. Men husk at det er unormalt mye snø i de traktene i år sjølv om den har sokke mykje den siste tida. Eit par lette truger bakpå sekken kan vere kjekt å ha dersom ein ikkje er lett på foten Lykke til!
 6. Synd nettstedet er lagt ned, - var utrolig mye informasjon om det meste som har med våpen å gjere.
 7. Flotte forhold for rafting og kajakk no! Etter ein forholdsvis kjølig mai og lite snøsmelting er det no 24 grader og god vassføring. Graving og hoggingen vart velykka..
 8. Har prøvd den første, den er bra. Kondomeriet har også nokre, men dei er best å ligge på.
 9. Ja eg kan nok med sikkerheit sei at eg er vel den som er mest kjent i dalføret det er snakk om som er på dette forumet. Er fødd og oppvaksen på Mørkrid, og var på jakt og fiske her heile året. Eg publiserte ein ny nettstad før påske som har mykje info... laga i den forbindelse eit lite kart over nedre del av dalen... det finn du her (klikk på bilder):' [Hidden Content]
 10. Først snauhoggast og etterpå sprøyte med ufortynna roundup. Då vert det så fin så. Det er bare tull at dette påvirker økosystemet akkurat her! - til info er det endå meir krattskog langs elva lenger framme. Ved Bølifossen og framover er det bra. Ein kamerat fekk ein rugg på 1,5 kilo på mark der i sommar og fleire fine ruggar ved Dalen. Såg nesten ut som smålaks.
 11. Set deg i godstolen, slå på TVen på NRK1 på søndag kl. 20.15. Da kjem det frå fjellgården Skåri... hvis du få sett nedover i dalen ser du rett ned på der vi holder på, kanskje ser du oss i aksjon og, for me trefte på NRK bilen under ein tur me hadde.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.