Gå til innhold

evenmedneven

Aktiv medlem
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om evenmedneven

Nylige profilbesøk

401 profilvisninger
  1. Takk for supre svar! vi har ett par syersker og skomakere i Stavanger, så skal ta med meg den gamle Glideren og se hva de kan få til om ikke de kan ordne det så blir det en telefon til Else holm!
  2. Jeg testet den største modellen av Helsport Lofoten når de hadde demodag. Jeg er 190 og kunne ligge både på langs og tvers på sokkelesten (posen hadde nok vært borti duken) plass til ett flyttelass i forteltet. https://sportsdeal.no/tunneltelt/8816-lofoten-trek-camp-5-pers-7029981043892.html finnes også i lettvekt til rundt 8k men de er ment for 4. (sleng den av unga du liker minst i forteltet så ordner det seg )
  3. heisann, nå er gode råd dyre. jeg har en Mammut (ajungilak) mti 3 season pose som jeg er veldig fornøyd med, god vekt og fin størrelse til mitt bruk. det eneste som er litt dumt er at posen ikke vokser med livvidden og den er blitt litt trang. såpass at den sprakk i glidelåsen i fjord når vi var på telting på høsten i fjellet. løsningen ble da å klemme på glidelåsen med Leatherman og kjøpe inn en extender. dette funket fint på de neste 6 døgn i posen, men nå er den helt gåen. glidelåsen er nå blitt så svak at den hopper av bare jeg ser på den, selv om posen er romslig og fin med extender. Nå tenker du: det var da fælt til klaging på denna karen? gå der du kjøpte den og få en ny glidelås vell? joda. han Hingsten på G-Max forus bare titta rart på meg, og svarete kontant nei, før han begynte på neste kunde.. min konklusjon er da, at neste gang blir det en annen pose, og en annen butikk. men i mellomtiden har jeg tenkt å bruke denne posen for det den er verdt, og spør derfor om noen kan peke meg i riktig retning for å fikse en ny glidelås? ps: mammut sin support side hjalp lite.. virker som om når du har betalt for produktet så er de likegyldige til kundene sine.. TLDR: når man ikke finner ny glidelås hos Butikk eller leverandør, hvor kjøper jeg ny da?
  4. jeg hadde jomfruturen i min DD jungle-hammock nå på Lørdag. jeg er 190 og veger 130 Kg. jjeg var redd for å måtte klatre både inn og ut av den for å returnere væske til kretsløpet midt på natta, men det gikk overaskende bra, og dette var etter 12 øl og diverse annet svineri. Jeg er nå "frelst"! eneste som var litt for knotete var overduken som følger med, ganske vanskelig å få på plass fra inne i køya ( sterk vind) og det blaffra en del i den. burde kanskje ha bardunert den, men var for full til å bry meg med det ;) neste utfordring er å få byttet bergans-foam underlaget med en underquilt, og finne på en måte å få tatt med bikkjedyret på tur når jeg skal i hammock.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.