Jump to content

Fillilura

Aktiv medlem
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

About Fillilura

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Lillehammer

Recent Profile Visitors

1,003 profile views

Fillilura's Achievements

 1. Takk for mange tips. Valget har falt på @SnorreL sitt nammatj. Gleder oss til å prøve.
 2. Til bruk i skog mest, litt fjell kanskje men ikke på høyfjellet.
 3. Vi er på utkikk etter vintertelt. Har sett litt på helsport patagonia og Fjellheimen X-Trem Camp. Er det noen som har erfaring med noen av disse teltene eller har en anbefaling av annet telt? Vi vil helst ha tre-personers telt, har pulk så vekt er ikke så viktig. Maks 10000kr.
 4. Jeg er passe avhengig av fersk frukt og MÅ ha det hver dag. Nå skal jeg i midlertidig på telttur med et par overnattinger og lurer på om noen har tips til hvordan jeg kan få med meg frukt.
 5. Har eagle brenner (den som var best i test 2014) Kan jeg bruke denne sammen dette http://www.sportsdeal.no/turutstyr/kjoekken-kokeutstyr/tilbehoer/vindskjerm-varmereflektor-721720 ?
 6. Planlegger tur til helgen

 7. Jeg er på jakt etter et liggeunderlag som er lett OG komfortabelt å sove på. Jeg kjøpte dette men er ikke fornøyd med komforten, til og med kidden på 25 kg syntes det var ubehagelig å ligge på. Jeg har sett litt på tester og sett på disse: Noen som har erfaringer å dele? http://www.fjellsport.no/exped-downmat-7-m-liggeunderlag.html http://www.xxl.no/villmark/soveposer-og-underlag/liggeunderlag/therm-a-rest-neoair-xtherm-reg-liggeunderlag/p/1097090_1_style?gclid=CjwKEAjw5disBRCA5r7OjsK_-UgSJAC27JPgT_4RX4qA9TAqad2Ai3BFapuwqMoypGet6oVN5GSO3hoCvFzw_wcB http://www.oslosportslager.no/produkt/downmat-9-m-liggeunderlag-dun-5396.aspx http://www.klikk.no/helse/trening/tester/article825071.ece http://www.oslosportslager.no/produkt/thermarest-neoair-xlite-regular-liggeunderlag-2012-28247.aspx http://www.klikk.no/helse/trening/tester/article825070.ece http://www.klikk.no/helse/trening/tester/article825071.ece http://www.klikk.no/helse/trening/tester/article825072.ece http://www.klikk.no/helse/trening/tester/article825073.ece Noen som har erfaringer å dele? Jeg er 163 og 60kg. Liggeunderlaget skal brukes vår, sommer og høst.
 8. Jeg har kjøpt mitt første telt! Helsport reinsfjell superlight 2 Har slått det opp i stua og er foreløpig veldig fornøyd. Men er det noen som vet hva disse stengene er til?
 9. Er det noen som har erfaring med dame-sekkene til Bergans? Jeg har sett på Trollhetta 75 og Rondane 65 Det jeg trenger sekk til er vandreturer i fjellet. Jeg trenger at sekken ikke har så trange skulderstropper og at det sitter godt inntil kroppen. Jeg er ikke så stor (163cm). Er det noe poeng å se spesielt på "damesekk" eller kan det likegodt hende en unisex sekk passer meg like godt.
 10. Fillilura

  Bra telt?

  Tusen takk for gode tips
 11. Det lar seg nok godt gjøre. Støtter skomakerforslaget. Jeg ville ikke gått på det med egen symaskin.
 12. Fillilura

  Bra telt?

  Jeg har ikke kjøpt det. Er på utkikk etter mitt første telt. Skal brukes til vandreturer i fjellet, trenger ikke være helårstelt. Krav: God sittehøyde Mulighet for matlaging i forteltet. Plass til to eller tre personer Lettest mulig (2, maks 3 kg) Og rimelig men bra
 13. Fillilura

  Bra telt?

  Fant mckinley compact 2 til 999,- på g sport i går. Noen som har erfaring med dette teltet?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy