Gå til innhold
  • Bli medlem

jope

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om jope

  1. bruker primus omnifuel/trangia multifuelbrenner X2 i Trangia 27 med både bensin og gass. ingen problemer med hverken kjele eller panne. ikke noe spesielt bensinlukt, men litt sot under på kjelen blir det. Bruker renset bensin 4T.
  2. flott film og fin natur
  3. 1 tyin denali 5 season(kjøpt for 1 måned siden). 1 tyin winter og 2 downmat 9LW (idag)
  4. en flott tur som jeg har planer om å gå motsatt vei. Løypa fra Reinsvoll til GJøvik er oppkjørt og går i et fint landskap med mulighet for overnatting på dnt hytte. Skal du ta turen igjen så gi gjerne lyd fra deg, eller om du har planer om ta deler av løypa. F.eks. Gjøvik / Reinsvoll --> hadeland Studerer du på gjøvik eller er der så kan jeg også vise deg løypene fra eina/reinsvoll--> gjøvik ved nærere lesing ser jeg at du har blitt sendt videre på reinsvoll på feil side. Normalt der hvor du ble henvist er det løyper til Gjøvik også, men fortsettelsen av løypa du kom ifra fra hadeland er på den andre siden av RV. 4
  5. har brukt rundbrenner i lavvo, men gikk bort fra det og investerte i helsport lavvo ovn. det blir litt for mye gnister ved rundbrenner selv om en hugger veden i fine "fliser". rundbrenneren er ofte med på turer, men brukes da som bålplass..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.