Gå til innhold
  • Bli medlem

Rogaland

Aktiv medlem
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Rogaland

  • Bursdag 18. sep. 1972

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Ålgård

Nylige profilbesøk

1 295 profilvisninger
  1. Jeg innser det ikke går. Blir Markhus -Olalia heller.
  2. Kan Etnefjellene gås fra fredag til søndag, Seljestad - Olalia?
  3. Spennende oppgave fra Sogndal, har lagret, skal lese mer.
  4. Jeg har en slik brenner som henger på midtstanga, og skal være ca 20 cm fra gulvet. Da må jeg vel brette vekk bunnduken, eller tåler den varmen? Men tolker det slik at innerteltet kan være oppe når en fyrer med slik brenner?
  5. Hvordan er det å bruke brenner (ikke ovn) i lavvo? Kan den brukes når en har bunnduk i lavvoen? kan brenneren brukes når en har innertelt? (Muligens dumme spørsmål, og muligens diskutert før, beklager i såfall).
  6. Flott lesning, unger på tur er bra.
  7. Men hele innsiden på ytterteltet var fullt av dråper. Jeg syntes det var mye kondens. Får prøve ei natt til
  8. Rogaland

    Bløtt telt

    For noen uker siden kjøpte jeg nytt telt, Helsport Beito 3. I natt (10. - 11. januar) overnattet jeg og to barn i hagen. Det regnet litt, stort sett lett duskregn. Da vi våknet virket det fuktig. På innsiden av ytterteltet hang det fullt av dråper, og innerteltet var fuktig, uten at det dryppet av det. Også et av liggeunderlagene, som er veldig glatt, virket fuktig. Soveposene ble tatt inn og virket fuktige. Så til spørsmålet, er dette bare kondens? Kan det virkelig bli så bløtt i et telt? Det er jo to vinduer i teltet som står åpne, og det virker luftig og godt. Hvis dette er kondens, og det skal være sånn, har dere tips til hvordan en kan få det vekk (eller redusere). Nå kan vi ta inn alt utstyr for å tørke det, men nå vil ungene ut i natt og, men det frister ikke når det er så vått. Håper på svar
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.