Gå til innhold
 • Bli medlem

Obelixz

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Obelixz

 • Bursdag 17. aug. 1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Nordland, Halsa

Nylige profilbesøk

798 profilvisninger
 1. Tusen hjertelig takk,betaler gjerne frakten. 😀
 2. Blir nok alt for dyrt for meg nå. Men takk for svaret.
 3. Er det noen som har en billig tur ryggsekk som passer til en 9 åring til salgs ? ca 30-40liter. Siden økonomien er dårlig så vil jeg gjerne bruke tid på turer med han i sommer.
 4. Jeg kjøpte The north face skoene. Etter en lang tur så må jeg si meg veldig fornøyd med skoene,dem sitter godt å med mine fotplager så virker dem veldig bra mot det også. Har prøvd dem på varierende underlag å dem skuffer ikke.
 5. Jeg fikk nytt par å da kunne jeg velge om jeg ville ha et par av dem nye Viking Anaconda Light Boa GTX eller av den gamle sorten. Jeg valgte seff den nye utgaven. Så langt er jeg veldig fornøyd , så få man se om sålene holder på disse . Skoene mine var kjøpt på skittfiske.
 6. Må få prøvet disse ettervært. Uansett på tide å prøve noe annet en Viking sko .
 7. Har samme problemet med mine Viking sko også. Dem løsner veldig lett i sålen. Har akkurat nå sendt Mail om reklamasjon med bilder så får man se hva som skjer.
 8. Noen som har noen erfaringer med noen av disse skoene ? [Hidden Content] [Hidden Content] Bruken blir mest i skog å på asfalt Har brukt Viking Anaconda i mange år nå, men nå vil jeg bytte dem ut med noe annet. Har bred fot så må ta hensyn til det . Noen synspunkter om disse skoene eller andre sko i samme prisklassen ? Mvh Hans-Kristian
 9. Jeg har en gammel Helsport Finnmark Sovepose, men finner ikke noe info om den . Tror den er fra 2002 Noen som vet noe om den ?
 10. Er dette en ok sommerpose for meg som overnatter av å til i telt på sommeren her oppe i Nordland? Denne var veldig billig, kanskje det er en grund til det. Hva syns du? Har du bedre forslag så kom gjerne med forslag til poser under 1000.- jeg er 183 cm. [Hidden Content]
 11. Obelixz

  Såler

  Ikke lett når man får flere forskjellige beskjeder. Men funker det litt så e det bedre en ingenting .
 12. Blir ikke noe kjøp uten å prøve Kjøpte meg noen Salomon for en stund siden,men sålen var kjempeglatt.
 13. Obelixz

  Såler

  Er ikke lett når det er vondt på den plassen. Overlegen ville ikke operere meg i det heile store,han mente det bare ville blir verre. Men jeg vurderer å prøve å henvise meg til et annet sykehus for å få høre en annen lege. Har også fått nei på å få smertestillende fra fastlege,han viste ikke hva som ville fungere hehe. Man blir noe oppgitt
 14. Obelixz

  Såler

  Har prøvd trykkbølgebehandling ,det funket ikke. Så nå er jeg på sykehuset å tester ut en ny behandling der dem tar blod å så setter det tilbake i området som er vondt,men syns ikke det funker noe særlig. Har ikke funnet noe som hjelper. Korsn hjelp får du privat ?
 15. Obelixz

  Såler

  Må oppdatere denne . Etter mye smerter i lang tid å bytte av såler å sko osv. Så fant jeg ut at det ikke er bare sålene eller skoene sin skyld at jeg har hatt smerter i foten når jeg har gått turer å spesielt på lange turer. Etter å ha vært i Røntgen og MR så har dem funnet ut at jeg har alvorlig plantar fasciit. Har fått spesial såler som gjør det bedre å jeg får behandling på sykehus og fysio. Men jeg gir ikke opp å gå turer , elsker tur livet å vil ikke slutte med det. Jeg er veldig sta av meg å har bestemt meg for at jeg skal ikke slutte bare fordi det til tide
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.