Gå til innhold

Obelixz

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Obelixz

 • Bursdag 17. aug. 1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Nordland, Halsa

Nylige profilbesøk

571 profilvisninger
 1. Jeg kjøpte The north face skoene. Etter en lang tur så må jeg si meg veldig fornøyd med skoene,dem sitter godt å med mine fotplager så virker dem veldig bra mot det også. Har prøvd dem på varierende underlag å dem skuffer ikke.
 2. Jeg fikk nytt par å da kunne jeg velge om jeg ville ha et par av dem nye Viking Anaconda Light Boa GTX eller av den gamle sorten. Jeg valgte seff den nye utgaven. Så langt er jeg veldig fornøyd , så få man se om sålene holder på disse . Skoene mine var kjøpt på skittfiske.
 3. Må få prøvet disse ettervært. Uansett på tide å prøve noe annet en Viking sko .
 4. Har samme problemet med mine Viking sko også. Dem løsner veldig lett i sålen. Har akkurat nå sendt Mail om reklamasjon med bilder så får man se hva som skjer.
 5. Noen som har noen erfaringer med noen av disse skoene ? https://www.xxl.no/haglofs-gram-trail-walkingsko-herre/p/1141326_1_style https://www.xxl.no/the-north-face-verto-plasma-ii-gtx-m-tursko-herre/p/1115507_1_style Bruken blir mest i skog å på asfalt Har brukt Viking Anaconda i mange år nå, men nå vil jeg bytte dem ut med noe annet. Har bred fot så må ta hensyn til det . Noen synspunkter om disse skoene eller andre sko i samme prisklassen ? Mvh Hans-Kristian
 6. Jeg har en gammel Helsport Finnmark Sovepose, men finner ikke noe info om den . Tror den er fra 2002 Noen som vet noe om den ?
 7. Er dette en ok sommerpose for meg som overnatter av å til i telt på sommeren her oppe i Nordland? Denne var veldig billig, kanskje det er en grund til det. Hva syns du? Har du bedre forslag så kom gjerne med forslag til poser under 1000.- jeg er 183 cm. https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/soveposer/soveposer/haglofs-astrolite-7-hurricane-blue-manti-190l.html
 8. Obelixz

  Såler

  Ikke lett når man får flere forskjellige beskjeder. Men funker det litt så e det bedre en ingenting .
 9. Blir ikke noe kjøp uten å prøve Kjøpte meg noen Salomon for en stund siden,men sålen var kjempeglatt.
 10. Obelixz

  Såler

  Er ikke lett når det er vondt på den plassen. Overlegen ville ikke operere meg i det heile store,han mente det bare ville blir verre. Men jeg vurderer å prøve å henvise meg til et annet sykehus for å få høre en annen lege. Har også fått nei på å få smertestillende fra fastlege,han viste ikke hva som ville fungere hehe. Man blir noe oppgitt
 11. Obelixz

  Såler

  Har prøvd trykkbølgebehandling ,det funket ikke. Så nå er jeg på sykehuset å tester ut en ny behandling der dem tar blod å så setter det tilbake i området som er vondt,men syns ikke det funker noe særlig. Har ikke funnet noe som hjelper. Korsn hjelp får du privat ?
 12. Obelixz

  Såler

  Må oppdatere denne . Etter mye smerter i lang tid å bytte av såler å sko osv. Så fant jeg ut at det ikke er bare sålene eller skoene sin skyld at jeg har hatt smerter i foten når jeg har gått turer å spesielt på lange turer. Etter å ha vært i Røntgen og MR så har dem funnet ut at jeg har alvorlig plantar fasciit. Har fått spesial såler som gjør det bedre å jeg får behandling på sykehus og fysio. Men jeg gir ikke opp å gå turer , elsker tur livet å vil ikke slutte med det. Jeg er veldig sta av meg å har bestemt meg for at jeg skal ikke slutte bare fordi det til tider er sinnsykt vondt. Så nå må jeg bare prøve ut flere typer sko osv for å lette på smertene .
 13. Heisan jeg lurte på om noen her har prøvd ut La Sportiva Ultra Raptor GTX ? Jeg er noe bred i foten så trenger sko med litt plass i. Jeg har slitt ut 3 stk Viking Anaconda III å den skoen elsker jeg, men nå får jeg ikke tak i dem lenger . Jeg liker ikke dem nye Viking Anaconda Boa IV GTX ,tror noe er forandret i sålen som jeg ikke liker hehe. Så jeg må bite i det sure eplet å finne noe annet. Jeg bruker dem mest i skog å mark å noe på fjell.
 14. Obelixz

  Såler

  Da har jeg vært på en tur i fjellet på 14km og til nå fungerer ny sålene kjempe bra. Var enda sliten og vond i føttern etter siste tur, men syns at det gikk utrolig bra med dem nye sålene. Deilig å få lakt igjen enda mere svette igjen i fjellet hehe.
 15. Obelixz

  Såler

  Jeg kjøpte meg Sidas gel double Comfort idag for 299.-. Vis ikke det fungerer skikkelig, så skal jeg kjøpe såler som blir støpt etter foten. Skal ut på en fjell tur i morgen å teste dem ut. Håper inderlig at dem tåler en godt voksen mann.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.