Jump to content

borsom

Aktiv medlem
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Reputation

4 Neutral

About borsom

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lørenskog

Recent Profile Visitors

631 profile views
 1. Hei alle. Gammel tråd, men fortsatt like aktuell. I går mottok jeg tre rumold plasttuber fra yaha.no, til en overkommelig pris.(er nok samme som vist tidligere i denne tråden) Kjøpte to tuber på 88 cm lengde, diameter 6,5 og 8 cm. I tillegg tok jeg en kort til pilkestikker o.l til vinteren. Den med diameter 6.5 veier 185 gr, så det er noen gram spart ift min gamle tube på 590 gr. Kanskje noen andre synes det er interessant. Må legge til at jeg synes det er veldig kjekt med tube kontra og bære stengene løst. Man slipper å feste ting utenpå sekken, noe som er kjekt hvis man skal gå i tett skog. I tillegg kan man putte teltstengene i tuben, sammen med et par stenger. Tenkte ta med en 9' fluestang , og tilsvarende haspelstang, begge firedelt, også kutte tuben til denne lengden, og lage et lokk.(evnt en rund skumgummibit med litt gaffatape over) Koppen: Tar gjerne en detaljert beskrivelse av din hjemmelagde , med bilder. (legger du plastikken som en spiral mon tro?) Legger ved bilde.
 2. Oddbjørn, du har selvfølgelig helt rett. Det gikk i min favør.
 3. Da har jeg mottatt min Fjord Explorer i grønn. (drøye 7 uker etter bestillingsdato) Den ble som seg hør og bør "prøverodd" i stua i går kveld, og ser veldig bra ut. Håper den innfrir når jeg får testet den i vannet. Fikk med gratis rodrig som lovt. Bra. Denne passer ikke til Fjord Explorer.. Ikke så bra. ( Får lage mitt eget patent ) Ellers fikk jeg rabatt for sen levering av packrafting.com, på 17%. 17% er ikke det samme som 7% avslag først, og deretter 10% avslag! (packrafting.com, jeg ser på dere ) Det skiller uansett så lite, at det orker jeg ikke gjøre noe med. Uansett bra at de tar ansvar og gir rabatt.
 4. De så veldig fine ut! Kanskje det finnes et sted i Norge man kan få tak i en arkitekttube.. josteink: Joda, alternativet er selvfølgelig å legge igjen tuben. Personlig vil jeg ikke risikere å ha gått i timesvis inn på fjellet eller i skogen, komme frem til et fint vann hvor fisken vaker flittig, for å finne ut at den skjøre #3 fluestangen har knekt topp.
 5. Var innom Torshov sport, og de hadde ikke hørt om noe lette gjennomsiktige rør. Standard cordura rør hadde de derimot mange av. Ellers så fant jeg dette: http://avkrokenfiske.no/fiskeutstyr/stenger/tilbehor/stangtube-i-pvc-plast.html Noen som har det? Sendte mail om diameter, men ikke fått noe svar. Får ta en tur ved anledning.
 6. Jesting ja, du har helt rett. Gikk litt fort i svingene der, og blandet visst inn litt gresvig i navnet... De arktiekttubene har jeg også sett på, og de ser fine ut. Sendte tom en mail om eksakt vekt til creas, men har ikke fått svar. De lurer vel på hva slags skrue som er så opptatt av vekt, hehe. Får ta en tur til torshov sport og kikke på rørene der. Noen som kan fremskaffe bilde av de og ca pris?
 7. Har også lagt merke til at stangtubene har veeldig forskjellig vekt. Fant noen lette på Jesvig sport på Alnabru, men de var desverre ikke i riktig lengde eller diameter. Det ene var fra Penn, og det andre fra Shimano. Nå har jeg selv en shimano tube som er blytung, så det er tydeligvis forskjeller innad der også. Elbe tubene på XXL er veldig tunge.
 8. Kanskje disse har det du leter etter? http://www.plastkompaniet.no/pages/produkter/ror/polycarbonat-ror.php Leter etter et lett og solid rør selv, og skal kontakte de selv når jeg får bestemt meg for nødvendig lengde. Vet ikke hvor mye de veier. men tykkelsen bør jo være så liten som mulig.
 9. Nå er det nøyaktig 7 uker siden jeg bestilte. Har sendt mail om de kan anslå leveringsdato, men ikke hørt et pip.. Skal til Haukelifjell nå til helgen, og hadde egentlig planlagt å pakke med båt, men det ser dårlig ut.
 10. Til fredag er det 6 uker siden jeg bestilte, og drøye 5 uker siden mailen kom om at alle skal motta båt innen 3-4 uker... Enig med Ullsokk at tålmodigheten strekkes, og løfte om gratis rodrig får oss til å holde ut.
 11. Det var på facebook han opplyste om dette:(5.Juni) "Vi går over fra å levere Cedar Green som standard til å levere Multicolor som standard. Dette har tre årsaker: 1. Produsenten går ofte tom for spesifike farger ut i sesongen. 2. Multicolor er "på moten" og har blitt mer og mer etterspurt i det Norske markedet. 3. Multicolor er en sikrere farge. Den sørger for synlighet ved leteaksjoner."
 12. Ser på alpackaraft.com at fjord explorer bare kommer i gul, rød, blå og grønn, så da er det håp om at den blir ensfarget i det minste. Skal også primært bruke den til fiske, så en diskret farge hadde vært greit. Jaja, tiden vil vise hvilken farge det blir.
 13. At multicolor har blitt svært populært, tror jeg ingenting på! Ihvertfall når de i fjor sa at 90% nordmenn ville ha grønn... Skurrer litt der. Har nok sammenheng med hva som er tilgjengelig fra leverandøren. Poenget mitt er at det er en ærlig sak at båtene leveres i multicolor som standard, men da må det opplyses om på nettsiden. Hvis ikke, er det villedende markedsføring. crockseth: Hvis du ikke har tid (eller vilje) til å svare på henvendelser på e-post, foreslår jeg at du oppretter en faq på packrafting.com.
 14. Så i et innlegg at en hadde fått multicolor, og en annen hadde fått grønn, så det virker tilfeldig hvilken farge man får. Dette synes jeg er for dårlig! Man burde ha muligheten til å velge farge i nettbutikken, og eventuell informasjon om at leveringstiden blir lengre hvis man ikke "tar til takke" med den man før. Sendte mail til packrafting.com hvor jeg jeg spurte hvilken farge den ble levert i, og har ikke fått noe svar.(flere uker siden) Forventer at den er grønn(det er fargen jeg foretrekker)siden alle avbildede båter på nettsiden er grønne. Har forøvrig ventet 1 mnd og en dag på båten min nå....
 15. Allright pblind, høres bra ut. Så da er det altså bare og bestille rett fra nettbutikken i Tyskland. Kan jeg spørre om hvilken båt det ble, og hva ble sluttsummen?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy