Gå til innhold
 • Bli medlem

Sebastian

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sebastian

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Åpning av ny G-MAX på Ski Storsetner kl 00.01 onsdag 8.9. Jerven orginal fjellduk for 599,- Det er vel halv pris.
 2. Sportsnett har salg nå. Var selv nede igår og plukket opp en Black Diamond Mission 75 til kr 1249,-
 3. Er på jakt etter en forhandler av Gear Aid´s Sil-Net Silicone Seam Sealer eller tilsvarende i Norge. Leser at enkelte har fått det sammen med Helsportteltene ved kjøp av disse men finner ingen tilsalgs separat ved søk på nett. Er fullstendig klar over at det er mulig å bestille fra utlandet, men portoen blir fort dyrere enn produktet da.
 4. Har tenkt til å spare noen få gram ved å finne et lettere alternativ til standardrøret som fulgte med fluestangen min. Har vært innom lightweightbackpacking.com og sett at det er flere gode tips der. Bla er det noen som bruker disse rørene [Hidden Content] , men jeg finner ingen norsk forhandler av tilsvarende produkt. Har noen brukere av fjellforum gode tips?
 5. Jeg har brukt MSR Carbon Reflex 2 i tre år nå og er veldig fornøyd. Jeg har det stort med som back up telt på turer hvor jeg skal gå noen mil inn til hytte eller en lavvo jeg har gravd ned på vidda. Har sogar overnattet i det på snaufjellet i stiv kuling og pøsregn, og det trodde jeg ærlig talt ikke at det skulle tåle. Teltet veier en snau kilo og det er plass til både meg og bikkja. Et godt alternativ til Ringstind.
 6. Har en staffordshire bull terrier på 22 kg. Utmerket turhund. Sterk og arbeidssom. Trener på å gå med kløv i byen hele året, og bærer tung bør inn og ut på vidda, med spesialsydd kløv fra Seleverkstedet.no. Litt kort i beina, så han må bæres over de strieste elvene, men ellers står han ikke tilbake for andre, firbeinte turkamerater. Foretrekker å tilbringe natta i bunnen av soveposen. Glad i lemen og rekorden er åtte spiste på en dag.
 7. Ser etter en vekteffektiv og håndterlig varmekilde til lavvon og teltene for den blå årstiden. Coleman Sportcat virker foreløpig som det beste alternativet, men foreløpig har jeg ikke funnet noen steder som selger denne her i landet. Har noen erfaringer med denne, tips til hvor man kan kjøpe den? Ikke minst har noen forslag til bedre varmekilder for telt som man kan bære i sekken sammen med resten av turutstyret? Sebastian
 8. M & M fiske og fritid i Sarpsborg har opptil 75 % rabatt på flere forskjellige Vision vadere. [Hidden Content]
 9. Har begynt å gjøre research i forhold til nye fjellstøvler. Faktorer som er viktig for meg er naturligvis at de er solide, gir god støtte til anklene, at de tåler vann, ikke er glatte (mine scarpa ladakh er livsfarlige i dette henseendet) og ikke minst at de er lette. Foreløpig skiller Asolo Superfly GTX og Asolo Moran GTX seg ut positivt, de veier henholdsvis 490 g og 590 g (sannsynligvis litt mer i min størrelse). Noen som har erfaringer med disse støvlene eller som har gode forslag til andre lette kvalitetsstøvler?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.