Gå til innhold
 • Bli medlem

BCL

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om BCL

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Bergen

Nylige profilbesøk

713 profilvisninger
 1. BCL

  BCL

 2. Litt på siden kanskje, men jeg har med stor suksess surret sekken med plastfolie (gladpack) for å sikre at ingen løse deler henger seg opp. Er en del som ser rart på meg når jeg drar fram plastfolien i insjekkingskøen, men det er helt greit.
 3. Det ble litt for hektisk på jobb før ferien, og i morgen går turen til Spania og Camino Finisterre. Er hjemmom en kort helg før jeg skal gå deler av Østerdalsleden der Zpack'en skal brukes. Skal få lastet opp noen bilder av full sekk, og skrive litt om erfaringene med både sekken og Stealth1 teltet fra Trekkertent etter at jeg er kommet hjem fra siste turen. God sommer!
 4. Jeg skal pakke den klar til 10 dager langs Østerdalsleden i løpet av uken. I følge pakklisten min skal jeg havne på ca 11kg. Men all erfaring tilsier at det vil bli litt mer. Kan uansett hive oppi et par 1,5 litere med Zero i tillegg og sjekke hvordan den sitter da.
 5. Førsteintrykket er veldig bra. Ble litt overrasket over at alle "delene" og nylonremmene var så spinkle, men det var bare tilsynelatende. Etter å ha fylt den opp med noen kilo og gått igjennom instramming- og tilpasningsmulighetene ble jeg overrasket over hvor godt den sitter på ryggen og over hoftene. Har ikke fått testet den på tur ennå, men har allerede høye forventninger etter å ha spankulert rundt i stuen.
 6. Da er teltet ankommet, og skal med på tur førstkommende helg. Skal legge inn rapportnår jeg har fått testet det ut.
 7. Da var ett stykk Arc Haul ankommet heimen. Gleder meg som en unge til å fylle sekken og trekke til fjells til helgen. Har nettopp mottatt Trekkertent Stealth1 også, så det blir en fryd å se hvordan den langt lettere sekken er å dra på.
 8. Jeg har to Deuter-sekker som jeg har brukt mye. En 75l Aircontact Pro og en Futura 32 Fantastisk gode sekker. Fordeler og avlaster tyngde i sekken veldig bra, og ligger godt mot ryggen. Hadde det ikke vært for at jeg forsøker å få ned vekten på utstyret mitt ville jeg ikke vurdert ny sekk nå. Kommer uansett ikke til å kvitte meg med de to sekkene selv om det er en UL-sekk på vei i posten. Robuste, gode, funksjonelle sekker som jeg absolutt kan anbefale.
 9. Hei. Ja, har bestilt meg en Arc Haul. Vurderte litt fram og tilbake før jeg klarte å bestemme meg for hvordan jeg ville ha den. Tilslutt havnet jeg på at jeg ville ha 2 ekstra nylonbånd på hoftebeltet slik at det ble gode muligheter for å hekte på diverse molle-utstyr. Dette i tillegg til standard ting som ekstra lomme inni (Key pocket) og holdere til staver på begge sider. Vurderte gamle komprimeringsløsningen og flere innerlommer men landet på det over. Har blitt lovet at jeg skal ha sekken i hende innen 3. juli, så nå er det bare å krysse fingre og tær på at det går. Da kan
 10. Om alt går etter planen, så blir det med meg på østerdalsleden til Nidaros i sommer. Skal legge ut rapport
 11. Da er ett stk Stealth1 bestillt. De har kommet med en ny duk, 20D Silnylon. Det plasserer teltet på småpene 570 gram, ikke inkludert staver og plugger. Langt bedre enn de 1,9kg jeg har dratt på de siste årene. Ville vært lettere med Cuben, men da ville også prisen doblet seg. Så nå er det bare å vente.
 12. Jeg er også på utkikk etter et par praktiske og lette staver til sesongens utflukter. Skal brukes til støtte/avlastning når jeg går, som stenger til teltet og til tørkesnor o.l. når det er behov for dette. Ønsker helst en relativt lett, 3-delt teleskopstang som ikke er så alt for kostbar. Erfaringer og tips mottas med takk
 13. Ser man det! Kjente ikke til at det var et eldre alternativ til komprimering av sekken. Har allerede et par andre tilpasninger jeg vurdere å be de om, så kan være like greit å slenge på dette også. Kan legge ut skissene når jeg har de klare.
 14. Ja, jeg har vel landet på samme konklusjonen selv at Arc Haul vil passe perfekt. Og de ekstra 200 grammene bør jeg kunne stå i. Spesielt med tanke på at den erstatter en sekk på nærmere 4 kg Men ser nok ikke bort ifra et det muligens kan bli en Arc Blast i tillegg etterhvert også. Og da blir det nok 60-literen som komprimeres ned til den nødvendige størrelsen.
 15. Takk for god input, RuneH og Kjell Iver. Kunne dere satt opp et par punkt for hva det var som gjorde at dere valgte akkurat de sekkene framfor Arc Blast? Kan være at jeg ser meg litt blind på vekt. Er jo lite poeng i om det går ut over komfort.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.