Gå til innhold
 • Bli medlem

obro

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om obro

Nylige profilbesøk

1 076 profilvisninger
 1. obro

  Vindvotter

  Lange votter med god stramming. Billig og bra. [Hidden Content]
 2. Supert, takk for tips og bilder! Tenker å starte med en overnatting i Simskarhytta, så får vi bryte oss på stigninga derfra
 3. Takk for svar! Tanken var vel å gå sørover fra simskardhytta, opp Rørskardet og Dorrekskardet til Jengelen - har du noen betraktninger om den ruta? Ser litt kronglete ut på kartet opp fra Simskardet til Rørskardet men det er mulig det er greit skuring? Planen var å dra mandag 23.mars og bli en ukes tid.
 4. Noen som har snø/førerapportert opp Simskardet til simskardvatnet i Børgefjell - og/eller evt Dorrekskardet/Rørskardet som har lyst å dele informasjon?
 5. Jeg har brukt inreach noen år og er veldig fornøyd. Inreach bruker Iridiumsystemet, og det er vel det eneste satelittsystemet som har global dekning, om jeg ikke husker helt feil. Dårligst dekning er det ved ekvator - så vi er trygge her oppe. [Hidden Content]
 6. Det var IKKE mindre fra svensk side i starten av juli ihvertfall. Var der fra 4.juli og en uke, så vi traff på midt i eksplosjonen av klegg. Valgte å dra ned 4 dager før planlagt, og kleggen var sterkt delaktig i den avgjørelsen. Noe så grønnjævlig har jeg ikke vært borti. Lignende tilstander var det i Tydalen tidligere også, men det er avtatt kraftig i det siste. Får håpe dere slipper den der oppe.
 7. Var der inne i fjor. Gjerdet til Finland smetter du fint under med kano, men du kommer ikke mange metrene før du må bære litt. Vi tok ikke turen til Ødevann, men gikk fra det vannet sør for Skinnposevannet (husker ikke navnet på det) til grensa, og om terrenget er nogenlunde likt ser jeg ikke for meg at det byr på problemer å bære til Ødevann. Fin furuskog. Se om du får has på gjedda som åt seg gjennom håven min ved Finskebukta.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.