Gå til innhold

Bendiken26

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bendiken26

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Reisaelva i Nordreisa! Her kan du padle 5 mil på fantastisk fin og variert elv!
 2. Mange takk for kjempegod og rask hjelp! Har og hørt at det er vanskelig å få tak i alle reservedeler til så gamle kanoer. Stemmer dette?
 3. Okei, takk for raskt svar! Vet du om denne modellen da er laget primært for flatt vann eller for elv? Hvordan skilte de det på 90-tallet? Den er visst 4,9 meter fant jeg ut. Det er vel rundt 16 fot. Jeg skal padle stort sett i elv, så trenger en som er tilpasset dette. Takk for hjelpen!
 4. Jeg vurderer å kjøpe denne allyen, men vet ikke hvilken lengdemodell eller årsmodell det er. Noen som har peiling som vet hvilken lengde den er? Er den lagd for elver eller stille vann hovedsakelig? Hvilken årsmodell sånn ca er det? Ser de stengene stikker ut i hver ende, har dette noe å si? Tusen takk for raskt svar!
 5. Hvis jeg skal bruke Forsvarets fotposer med ullkartanker oppi og såler av liggeunderlag, og kun dette, hvilken størrelse på fotposene bør jeg da bestille? Jeg bruker skostørrelse 45, burde jeg da bestille 45/46? Eller større? skal altså ikke ha plass til å bruke dem over noen sko.
 6. Synes å huske at jeg har sett et TV-program om en kar som gikk fra Pasvik og gjennom Finland til Finnmark eller noe lignende. Eller om han gikk treriksrøys til treriksrøys. Tror han karen var forholdsvis ung(slutten av 20-årene ish). noen som har peiling på hvilket program jeg snakker om eller hva dette kan ha vært?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.