Gå til innhold
 • Bli medlem

Øyvind Lillehagen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Øyvind Lillehagen

 • Bursdag 24. juni 1974

Contact Methods

 • Skype
  oyvindlillehagen

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  jakt, ski, topptur, fiske, hunder, løping, sykling, svømming, fjellvandring
 • Sted
  Fetsund

Nylige profilbesøk

896 profilvisninger
 1. Jeg har vært med å arrangert løpet tidligere også. Det blir stadig mer populært. I år tror jeg så godt som alle som ble "kvalifiserte" fikk plass. Men når påmeldingen legges ut ville jeg vært litt kjapp med å melde meg på. Tipper det blir en del som havner på venteliste neste år. www.xtremeidfjord.no
 2. Bra hjemme, best på tur...

 3. Haha, tryggere å ligge i telt ute i norsk villmark enn å gå på gata i Oslo på en vanlig hverdag.
 4. Hei, har en pelleovn som jeg har brukt en del i Lavvo. Synes Pelle er helt suveren så lenge man ikke skal bære den med seg. Er pelletsene skikkelig tørre ryker og oser den minimalt. Den varmer i 5-6 timer på en oppfyring. Jeg har ofte fyrt opp når jeg har lagt meg, og det er svak varme igjen nå jeg våkner.
 5. En engelsk setter og en gordon setter. Har de fordi jeg synes det er utrolig fine hunder. Litt krevende hva gjelder mosjon. Men utrolig snille og vennelige. Så har jeg de jo selvsagt fordi jeg liker å jakte med de. Det er utpregede jakthunder og de har sterkt jaktinnstinkt.
 6. Jo det er fult mulig å komme under 25kg.. Men da tyner man også grensene for hva som er forsvarlig. Det er en del ting som bør være i sekken for turer over flere døgn på Hardangervidda. Været skifter sykt fort. Og jeg ville ikke lagt i vei uten feks: Ekstra fuel til primus om man blir liggende værfast, skikkelig vintertelt med snøplugger slik at det tåler vind, skikkelig vintersovepose, dunjakke, ekstra mat, ekstra ullundertøy, ekstra ullsokker, førstehjelpsutstyr, kart/kompass, GPS, hodelykt med nok ekstra batterier, gjerne en jervenduk. Og da er plutselig vekta høyere enn man tror. Men, de
 7. Deltok i år på Expedition Amundsen. Et skirenn på tvers av Hardangervidda med pulk. Ingen oppkjørte løyper. Og man må navigere og raste etter egne evner underveis. Super opplevelse for de som vil være med på slikt i organiserte former, men ikke er så glad i stoppeklokke og lykradresser. Traseen som løpet følger er en super tur både sommer som vinter med ca 20km lange etapper mellom hvert sjekkpunkt hvor det ligger turisthytter. (På løpet får man ikke gå inn på hyttene)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.