Gå til innhold
  • Bli medlem

thlangva

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om thlangva

Nylige profilbesøk

803 profilvisninger
  1. Meldt enda mer vind nå, så nå er det helt uaktuelt.. Tenker å ta en tur på Dagalifjell i steden for, vesentlig mindre vind her! Takk for tipset, kawiar. Det skal jeg sjekke ut.
  2. Det er godt å høre, Endre! Turen var egentlig planlagt nå til helgen, men nå er det meldt litt mer vind enn det var tidligere i uka. Opp til 15m/s lørdag kveld med vind fra sør øst, med andre ord - motvind. Søndagen er det meldt vesentlig roligere med vind rundt 4m/s. Vil det være uforsvarlig å gå på lørdagen eller er dette fullt mulig? Dette er eneste dagen som er aktuell å gå for meg ettersom jobb kaller på mandag, og jeg iver etter å teste fjellskiene! Teltet mitt er et Helsport Fjellheimen X-trem, så det skal takle vinden bra.
  3. Godt poeng, Oddbjørn! Har god erfaring med å gå på ski og å bære tung sekk sommerstid, så tur blir det uansett:) Så fort værmeldingen endrer seg fra sterk kuling - som natt til lørdag..
  4. Helt enig at pulk ville vært å foretrekke, men budsjettet strekker ikke helt til for pulk + drag akkurat nå. Har akkurat gått til innkjøp av fjellski m. støvler, vintertelt, vintersovepose, og multifluebrenner, så da har pulk blitt nedprioritert denne gang. Har sett litt på paris-pulken, men kommer nok heller til å vente litt og kjøpe en glassfiberpulk på et senere tidspunkt.
  5. Takk for tilbakemelding. Det skal jeg huske på, har sett turistforeningen har noen greie huskelister for hva som må og bør tas med:) Så får jeg heller kjøpe meg en pulk etterhvert.
  6. Hei, Jeg tenkte å begi meg ut på en liten tur på Hardangervidda (Dyranut - Rauhelleren - Dyranut). Det er første gang jeg går med fjellski på fjellet. Har stort sett holdt meg til sommerturer hittil. Hvordan er det er å gå her med sekk kontra pulk (noe jeg ikke har)? Jeg kommer til å sove i telt, så sekken kommer til å veie litt. Noen som har erfaring med dette? Takker for svar:)
  7. Dette skal bli med på neste tur!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.