Gå til innhold
 • Bli medlem

Kenzo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kenzo

Nylige profilbesøk

918 profilvisninger
 1. Skal prøve og finne nåken så passe ja, så får me sjå. Takk for tipset ( Stengene er såpass bøyd att telter er halvert i strls.. Litt irriterande då )
 2. Hei. Har ett Bergans Fjellbu telt med Dermizax menbranen , og liker dette teltet godt siden det puster og ising/kondens er fraverende ved fyring osv.. Men nå har det seg slik at i sterk vind så bøyde telstengene seg og bukket under for vinden. Er det noe fix på og rette stengene evt? Har pøvd å lett etter stenger som passer , men uten hell. Bergans svarer ikke på mail. :/ Noen som kan hjelpe ?
 3. Hei. Skal ha meg nytt skallsett. Settet skal brukes til fjellvandring, skiturer bla så er Norge på langs i planleggingstadie. Tips og erfaringer på slitesterkt og bra skall bekledning?
 4. Takk for masse god info. Boka du linka til er jo kjempeflott da vi kommer sikkert til å utforske fjellene på GC også. Har funnet ut at en kan kjøre til parkering. Ta taubane, eller i våres tilfelle gå opp til vandrehjemmet (Som var nyoppusset i 2007). Der overnatter man (Åpent for nye folk som skal overnatte fra 17:00-22:00) og man må være ute av heimen 06:30 (Da utvask, skift og klargjøring til nye vandrere). En trenger ikke søke om summit tillatelse om en gjør det på denne måten, da en går ut i morgentimene og når toppen, og er på vei ned før 09:00. Detta er pga taubanerushet begynner da.
 5. Hei. Sitter å prøver å grave opp noe nyere info om Teide på Tenerife, der vi ønsker å ta turen opp til fots. Har og ett ønske om å evt overnatte der oppe, for å ta noen astro bilder og evt timelapse fra toppen. Noen så vet hvordan det er med pågang fra turismen , hvordan mulighetene for å overnatte der oppe er ?
 6. Har selv ett 2 manns telt fra Husky .. Heter vel Extreme Flame. Helt ok telt
 7. Var inne å såg på Bergans sine sider og shop. Har dem tatt ut expedition bekledningen av sortimanget ? Når en prøver å gå inn på info sidene om plaggene så er sida fjerna, samt varene er ikke i nettbutikken dems lengre. Ny kolleksjon på gang kansje ?
 8. Hehe.. Joda, den kom der pga er vant med parafin/lampeolje brennere. Så du har rett i det
 9. Oppdatert Pakk/Utstyrs liste Finse - Haukeliseter Feb 2017. Ski/Pulk: Åsnes Amundsen, kortfeller , langfeller , 3 pins voile, McKinley regulerbare staver , Crispi Svartisen , Polaris hundepulk. Klær: Bergans Arctic Expedition bukse og jakke, Aclima ull boxer, Aclima netting ull undertøy, ull frotte , fleece , dunjakke , inner liner fot , ullsokker , dampsperre , inner hanske , dun votter , vindvotter , hals , balaclava (evt ansiktsmaske om nødvendigt), lue , solbriller , googles. Frakte/Pakke: Pitteraq Pulkbag HD til pakkposer med klær, mat, fuel , utstyr. Pitteraq Ar
 10. Var akkurat det jeg og tenker på @Nimrad . Siden jeg er 186 på flat fot og skal bruke Exped 9 lw matte så er det greit med høgde heilt ut. Jeg blir aleine på denne turen eg planlegger, og forsåvidt fleire turar framøve. Men tanken min er at en kan påkoste seg litt luksus i saman med flinke og gode bikkjer som drar lasset
 11. Vekta blir egentlig ikkje ein utfordring iom eg har 2 sterke bikkjer til å dra. Kjøper ett telt nå mtp vinter ekspedisjoner siden eg har mindre lettere telt te sommer turer og lignende. Har dem kutta ned fotenden på Nammatj? Ser ut så Nammatj ikke er så bratt i enden som Keron er ..
 12. Hvordan blir dette med å ta toget fra Bergen til Finse med 2 bikkjer og en polaris pulk . Ser på NSB sine sider at det ikke var noe spesial bestilling osv.
 13. @Nimrad Exped Down Mat 9 lw ja Ser og at det blir Piteraq HD beddingen for å få dette til å passe sammen. Liker Keron 3 GT. Så den ligger høyt på lista.
 14. @fiskekongen Har sett litt på Patagonia teltet. Genial patent på storm mattene med intregrert plugg hull , med plass til skiene. ER jo en design av Ousland , så burde være tilstrekkelig nok. Har og sett på Hilleberg Keron 3 GT , Svalbard High 3 Camp og Fjelheimen Extreme 3.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.