Gå til innhold
 • Bli medlem

undertak

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Vi brukte Helsport Fjellheimen X-trem 3 mann på NPL og er strålende fornøyd. Vi var 2 personer og ett 3 mann`s telt holdt akkurat. Anbefaler ett 4 mann til 3 stk om vinteren. Forhåpentligvis har Helsport ordnet pakksekken til teltet slik at den kan brukes. Vi måtte bruke en pakkpose til soveposen til å oppbevare teltet i, etter 4 døgn blir det umulig å pakke det ned skikkelig igjen.
 2. Kremt... Res.. " Lakselusa er blitt imun mot alle typer medisiner / gifter som benyttes og er også nå blitt et problem for villaksen. På grunn av for lite mat i havet og mye lakselus i fjordene svekkes villaksbestandene slik at det i en del elver nå nesten ikke finnes vill gytefisk, og når denne i tillegg må kjempe om plassen med rømt oppdrettsfisk så skulle vel varet være gitt. " Ja, lakselus er blitt resistens mot noen midler, dette gjelder SLICE (emactin benzoat) og pyretroider. Men det finnes flere midler som lusen ikke er reistens mot, hydrogenperoxid, salmosan og kitinhemmere.
 3. Brukte Hammerplast Sarek på Norge på langs. Litt dårlig erfaring med den. Bunnen på begge to ble ødelagt og "ytterpakningen" datt av. Lokket ble ødelagt og ville ikke igjen flere ganger. Pluss at de hadde en lei tendens til å "eksplodere" i pulken slik at all suppe frøs fast...
 4. Anbefaler området i januar. Kan være noe værhardt men ellers ett fantastisk område. Ps, Aalstad, meg og dama du møtte like ved Haukelisæter i januar.
 5. XXL hadde nettopp kjempesalg. Der kunne du ha fått sykkel for 5-6 tusen med skivebrems. Noen sykler skulle de enda ha på salg, ta en tur innom der..
 6. Lurer på om noen har erfaring fra turen Finse - Aurlandsdalen, og om den er gjennomførbar med 2 dagers gåing. Fredags kveld ankommer vi Finse. Lørdag går vi fra Finse til Steinbergdalshytta via Geiterygghytta. Søndag fra Steinbergdalshytta og ned Aurlandsdalen til bussen, via Østerbø Turisthytte. Noen som har gått denne ruten på 2 dager?
 7. Noen som har erfaring med "Mountain Equipment Moonwalker V". Sportsnett og Oslo Sportslager skryter den opp i skyene (men hvilken butikk roser ikke varene sine), vil gjerne høre om noen her har erfaring med den.? Skal bruke den på ukers og helgeturer om vinteren..
 8. Trenger en skikkelig sovepose, har klart meg godt med den militære varianten til nå. Men tiden er inne for utskifting.. Har sett på Helsport`s sine modeller Tempelfjord og Austfjorden. Tempelfjorden er stor og veldig tung! Erfaringer med disse posene? Noen som kan anbefale en skikkelig værstingpose som er grei under -30? Har egentlig ikke noe begrensning på pris.
 9. Planlegger Norge på langs med kjæresten min 2009. Planen er å begynne i sør på vinterstid og komme til Nordkapp på sommerstid en gang. Vil gjerne komme i kontakt med noen som har fullført Norge på langs og kanskje få noen tips og anbefalinger.
 10. Skal på en 3-4 dagers fottur på Kvaløya (tromsø) og omegn. Trenger noen tips om fiskevann og event ruter rundt som er greie.
 11. Har planglagt en tur til Nord-sverige etter jul, skal kjøre over grensen med Narvik. Planen er å gå på ski og ligg i telt i noen dager, men i mangel på erfaring om turområder hos søta-bror spørr jeg dere. Er det noen her som anbefaler noen turområder like over grensen, skal gå i 2-3 dager, uansett terreng.? mvh Oddvar Repstad
 12. Har en god del erfaring med glassfiberskiene til Forsvaret. Kontra "sivile" ski med carving, er forsvarets ski dårlig. men hvis du "gå" langt med tung sekk funker de kjempebra.
 13. undertak

  Lyngen

  Noen som vet om klatreområder rundt Setermoen og Lyngen? Lange ruter, sportsfelt o.s.v. Førere og topoer?
 14. I følge Jon Gangdal sin bok, "klatring". Ruten som kalles Normalveien, heter Østveggen. Den tar 4-6 timer, 100 meter klatring a 3 taulengder. Grad 4-. Når man kommer opp til Mysosten (eggen), skal man forbi "De ti forbitrede fingertak" (Grad 4+). Har ikke gått denne veien, skal klatre "Sydpilaren" i sommer. Men det finnes mange guider. Ta kontakt med: Nord Norsk Klatreskole i Henningsvær. De har guidet turer opp dit. ([Hidden Content]) Tysfjord-Turistsenter ([Hidden Content]) 68grader Nord ([Hidden Content]) (Kanskje d
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.