Gå til innhold

nudlerpåtur

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om nudlerpåtur

Nylige profilbesøk

714 profilvisninger
 1. nudlerpåtur

  omplasseringshund

  Det var et bra tips! Hadde eg ikke tenkt på.
 2. nudlerpåtur

  omplasseringshund

  Takker for svara!! 😎 Skal passe på å sette av tid til alene hjemme trening. God unnskyldning for å ta meg fri fra jobb etter tur hehe:) Artig å høre at overgangen fra flokk/utehund til innehund gikk så greit! Har vore litt bekymra for det. Eg skal for all del unngå å tjore hunden til teltbardunene😄
 3. nudlerpåtur

  omplasseringshund

  Takk for svar Må nok bli en båndhund ja:) Kan dei vere lite sosial ovenfor fremmede eller også ``likegyldige`` til eierens nærvær ?
 4. nudlerpåtur

  omplasseringshund

  Takk for svar !! Skal prøve å få til flest mulig turer før sommeren Da er kjetting skrivet opp på innkjøpslista:)
 5. nudlerpåtur

  omplasseringshund

  Takk for svar !! Høres lovende ut ! Skal gå til innkjøp av potesokker:)
 6. nudlerpåtur

  omplasseringshund

  Hei, eg vurderer å overta en omplasseringshund - alaska husky på 2 år i Mars. Til sommeren skal eg gå norge på langs i løpet av 3-5 måneder. Starter i Juni. I den forbindelse lurer eg på om eg burde ha noen betenkligheter med å legge ut på en så lang tur med en ``ny `` hund? Hunden vil på forhånd vere godt trent. Også lurer eg på om noen har en tanke om korleis overgangen til en normal kvardag vil vere for hunden, etter at hunden har gått timevis kvar dag / og hatt selskap av meg konstant i fleire måneder.? Hunden vil også få mye trening etter hjemkost . Gjennomsnittlig 4 fjellturer veken. Snørekjøring om vinteren.Jobber kun halv stilling, men den må kunne vere alene noen timer. Er sikkert veldig individuelt fra hund til hund, men er interessert i tanker /erfaringer:)
 7. nudlerpåtur

  blåfjella - skjäkerfjella

  Takk for svar !! Ser for ´meg at det er ett ganske så folketomt område ¨på denne tiden av året ja:) Har faktisk ikke bestemt meg for ruta ennå. Tenker å ´vurdere den etter väret. Skal se om eg får tatt noen gode bilder
 8. nudlerpåtur

  blåfjella - skjäkerfjella

  Hei, eg har tenkt å gå fra Nordli til Meråker med start ca 7 november. I den forbindelse så lurer eg på - pleier det å vere skiföre på denne tiden? - burde eg satse på pulk eller sekk? - er det noen vanskelige elver som mangler bru og som tar lang tid å gå rundt ? - pleier vanna väre islagte og trygge= ? - satser på å overnatte i skoggrensen. Det er vel så pass lite vind der at det funker med tresesongs.telt ? Takker på forhånd for eventuelle svar !
 9. nudlerpåtur

  pasvik

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.