Gå til innhold

nudlerpåtur

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  37
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om nudlerpåtur

 • Bursdag 01. jan. 1988

Contact Methods

 • MSN
  weetos88@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  kvinnherad

Nylige profilbesøk

987 profilvisninger
 1. Hei, tenker å skaffe meg ett tresesongs telt. Er 172 høy og har med hund. Vil bruke det på høyfjellet. Noen erfaringer med disse teltene ? https://www.helsport.com/no/telt/3-sesong/lofoten-superlight-2/?code=7029981045445 eller: https://www.bikester.no/nordisk-halland-2-light-weight-si-telt-gronn-392051.html
 2. Er en alaska husky på 28 kg:)
 3. Takker og bukker !! Da har eg en pekepinn på kor mye eg bør basere meg på .
 4. Også lurte eg på hvor mange kalorier en dagsrasjon for deg selv inneholdt ? Tenker selv å satse på 4000 kcal dagen og heller ete litt ekstra på kviledager.
 5. Takk for innspill ! ) Husker du kor mange gram hunden fikk hver dag ? Takk for svar ! ) Husker du hvor mange gram hunden fikk per dag? Gikk det greit å holde vekten og appetitten oppe ? Tenkte å starte med 500 gram dagen og eventuelt spe på , hvis det er for lite. Hunden veier 28 kg og vil bære sin egen mat. Takker for svar !:)Kikket på lakseolje . Ser at produsenten anbefaler 3-4 teskjeer dagen. Kan eg øke denne mengden litt for å gi hunden mer fett, eller burde eg holde meg til doseringen ?
 6. Tusen takk for gode råd ! :) Skal gå til innkjøp av utstyr og for nå:)
 7. nudlerpåtur

  kløv+ div

  Hei ! Kom på noen flere spørsmål 1. vurderer å bestille TOGO - kløv. Hunden har en tendens til å trekke når den går på tur . Bør eg ha en sele under kløven eller kan eg bare feste kobbel bakpå kløven ? 2. Tenkte å bruke nomesele når hunden skal jobbe/rekke for fullt - snørekjøring/ pulk . Også bruke jegerens kombisele når det er vanlig turgåing, altså hunden går foran og får trekke i den grad den føler for . Har lest litt diverse om denne kombiselen. Er utforminga på denne selen ok? Eller er det negativt for hunden å trekke for mye med denne selen? 3. Er litt skeptisk til at noe utstyr, kobbel etc skal slites i møte med sau/andre dyr. Noen gode løsninger på dette ? Feste hanefot fra halsbånd til selen/ kløv? 4. Hunden har hittil spist Labb voksen tørrfor. Tenkte å venne den til et høyenergifor . Noen forslag ? Vurderer royal canine 4800. Tenker å fore med selvfiska ørret når det er mulig. Erfaringer med hvor mye tørrfor en alaska husky trenger for å gå norge på langs ? 6-8 timer dagen . Lurer på om eg også burde tilføye fett av noe slag ?
 8. Det var et bra tips! Hadde eg ikke tenkt på.
 9. Takker for svara!! 😎 Skal passe på å sette av tid til alene hjemme trening. God unnskyldning for å ta meg fri fra jobb etter tur hehe:) Artig å høre at overgangen fra flokk/utehund til innehund gikk så greit! Har vore litt bekymra for det. Eg skal for all del unngå å tjore hunden til teltbardunene😄
 10. Takk for svar Må nok bli en båndhund ja:) Kan dei vere lite sosial ovenfor fremmede eller også ``likegyldige`` til eierens nærvær ?
 11. Takk for svar !! Skal prøve å få til flest mulig turer før sommeren Da er kjetting skrivet opp på innkjøpslista:)
 12. Takk for svar !! Høres lovende ut ! Skal gå til innkjøp av potesokker:)
 13. nudlerpåtur

  omplasseringshund

  Hei, eg vurderer å overta en omplasseringshund - alaska husky på 2 år i Mars. Til sommeren skal eg gå norge på langs i løpet av 3-5 måneder. Starter i Juni. I den forbindelse lurer eg på om eg burde ha noen betenkligheter med å legge ut på en så lang tur med en ``ny `` hund? Hunden vil på forhånd vere godt trent. Også lurer eg på om noen har en tanke om korleis overgangen til en normal kvardag vil vere for hunden, etter at hunden har gått timevis kvar dag / og hatt selskap av meg konstant i fleire måneder.? Hunden vil også få mye trening etter hjemkost . Gjennomsnittlig 4 fjellturer veken. Snørekjøring om vinteren.Jobber kun halv stilling, men den må kunne vere alene noen timer. Er sikkert veldig individuelt fra hund til hund, men er interessert i tanker /erfaringer:)
 14. Takk for svar !! Ser for ´meg at det er ett ganske så folketomt område ¨på denne tiden av året ja:) Har faktisk ikke bestemt meg for ruta ennå. Tenker å ´vurdere den etter väret. Skal se om eg får tatt noen gode bilder
 15. Hei, eg har tenkt å gå fra Nordli til Meråker med start ca 7 november. I den forbindelse så lurer eg på - pleier det å vere skiföre på denne tiden? - burde eg satse på pulk eller sekk? - er det noen vanskelige elver som mangler bru og som tar lang tid å gå rundt ? - pleier vanna väre islagte og trygge= ? - satser på å overnatte i skoggrensen. Det er vel så pass lite vind der at det funker med tresesongs.telt ? Takker på forhånd for eventuelle svar !
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.