Gå til innhold
  • Bli medlem

Timian

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om Timian

Nylige profilbesøk

965 profilvisninger
  1. Tar det som et tegn på at du er fornøyd med din Mariposa Regner med at min kommer i posten i løpet av uken, så gleder meg til å få prøvd den ut! To flasker er nok i det meste laget, lar nok en bli hjemme hvis jeg ikke tar med hunden. Regnbuksa lar jeg også bli hjemme hvis været er meldt bra. De er uansett alt for store og skulle gjerne hatt et annet par. Det er den gamle versjonen av lommekniven ja Noen som forresten har et myggmiddel å anbefale? Helst en som ikke er for stor og tung. Har eventuelt noen små flasker som kan brukes, men har hørt at DEET kan ødelegge noen typer plast?
  2. Synes det er praktisk med begge deler siden de veier såpass lite, men klarer meg nok bare med kluten. Den ene tannbørsten brukes der tanntråden ikke kommer til. Er er av denne typen så tar ikke stor plass. Ja, så det hadde blitt lagt inn litt feil da jeg la over vektene fra en excelfil Klokken og multiverktøyet var feil, men alt det andre stemmer. Svampen er ca 1/4 av en vanlig kjøkkensvamp, så den registreres nesten ikke på vektene mine. Lighteren er en litt tjukkere versjon av BIC mini, og kluten er en versjon av denne.
  3. Her er min foreløpige liste: http://lighterpack.com/r/8gtjah Rød stjerne = på vei i posten og må veies Gul stjerne = må kjøpe Grønn stjerne = må veie Tar gjerne i mot forslag til ting som kan endres!
  4. Zalando har en del lette tursko i store størrelser.
  5. Jeg er fornøyd med min Exped Lightning 60. Den veier ca 1100g
  6. Enlightened Equipment har bra utvalg av dunquilter. Jeg fikk akkurat en Enigma Pro i posten i går. Har ikke fått testet den ute enda, men kvaliteten virker veldig bra. Tok ca. 2 uker å få den i posten. http://store.enlightenedequipment.com/
  7. Hvilket kartprogram anbefaler du for å åpne filene fra kartverket?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.