Gå til innhold
 • Bli medlem

Beinlaus

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Beinlaus

Nylige profilbesøk

406 profilvisninger
 1. Anbefaler www.prisjakt.no. Du får samme sekk på Fjellsport.no for 2399,-. G-sport har vel åpent kjøp eller prisgaranti, så jeg ville prutet litt mer!
 2. 50% på alt av Fjällräven på Magasinet i Oslo. Litt utplukket, men igjen en god del.
 3. Noen som har en piezo-tenner ala denne på lur? [Hidden Content] Synes 200,- +frakt er i overkant mye for en så enkel mekanisme. Min har desverre smeltet.
 4. Kanskje litt til side for tema, men med alle helgetilbud, helgekupp, merkevaresalg, sovesalg, partikjøp og lignende så kan det da ikke være mange som handler varer for fullpris? Sparer man egentlig så mye på tilbudene, eller er det fullpris som er satt unormalt høyt og man derfor kjører så mange ulike salg?
 5. Kanskje litt på siden av det du spør om, men her er i alle fall en 25 minutters "dokumentar" om en kar som sykla noen mil i Kyrgyzstan for noen år siden. The Road from Karakol: [Hidden Content]
 6. Fikk handla litt på Fjellsport til veldig fine priser. Mammut broad peak light dunjakke til halv pris En utrolig tjukk stilongs fra aclima Fjellreven greenland down med 70% avslag, dessverre alt for stor for meg i størrelse large, så om noen har den i medium og vil bytte, så skrik ut!
 7. Opptil 70% på vinterutstyr hos Fjellsport.no [Hidden Content]
 8. Til hovedsak skal stanga bli med på tur med ryggsekk og en og annen gang så skal den brukes til fiske fra robåt. Det blir som regel ikke de største fiskene når jeg fisker. Jeg fisker stort sett med sluk, men har også sansen for å kaste ut ei markklyse med dupp. Jeg skjønner at man ikke kan få i pose og sekk, men utifra produktbeskrivelsen vil 8-fotsstanga være mer tilpasset ferskvannsfiske enn gjedde/lett sjø-stanga?
 9. Gikk for å bytte stanga jeg fikk på XXL i dag, og ble litt paff av selgeren. Det er denne jeg vil bytte: [Hidden Content] Stanga er jo en halv kilometer lang, og i følge beskrivelsen er stanga for gjedde, gjørs, sjøørret, torsk, sei og makrell. Jeg sa at jeg ikke ville ha noen lett sjø/gjeddefiskestang og sa at jeg ville ha noe nettere, men han mente at å kjøpe ei stang beregnet fra 3-15 gram var bare tull, i alle fall hvis jeg skulle fiske med mark, han sa at stanga ville bli for myk og at man bare fikk kastet nærme land. Synes dette var litt merkelig, han sier jo på en
 10. Litt usikker på om jeg skal lage en egen tråd, eller ei, men forsøker å kuppe denne jeg. Er ute etter stang som skal brukes til ferskvann jeg også, skal være mulig å bære med seg på tur med ryggsekk. Har fått ei lett sjø/gjeddefiskestang som jeg vil bytte i ei rein ferskvannsstang. Vil heller ha ei lita og nett stang, enn ei stor og tung ei. Blir ikke de største fiskene på tur, men veit at det finnes ei svær gjedde der jeg fisker, så stanga må jo tåle et par kilo. Får det blitt så veldig feil med dette settet? Stanga jeg har fått er kjøpt på XXL, men de har jo åpent kjøp, så er åpen for and
 11. Jeg ser du skriver "tannkrem" med sprittusj på sugerørbeholderen din. Vil ikke dette gi unødvendig vekt? Hva med å kutte ut noen bokstaver og heller bruke forkortelser? Eventuelt kan du jo risse inn teksten med ei synål. Vil nok tro at det er en del å hente her siden du da fjerner enda litt mer plastikk fra sugerørene.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.