Gå til innhold
 • Bli medlem

Piraya

Medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Piraya

 • Bursdag 27. des. 1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

421 profilvisninger
 1. Piraya

  Piraya

 2. Med så små spinnere som 4 gram vil jeg ikke tro at du merker noe særlig forskjell på hvor langt du kaster med de to Fenwik stengene. Jeg bruker selv den på 7,6' 3-12gram og syns den er god å kaste med. Men det kommer vel litt ann på teknikk også. Det er nice med liten og lett 1000 snelle, men noen ganger føler jeg at balasen på stanga blir bedre med en 2000 snelle. Særlig når stanga nærmer seg 3 meter.
 3. Piraya

  Olje på GTX

  Heisann! Hvis du ikke får det vekk med zalo, prøv heller Adda Pluss Håndrens før du prøver med aceton. Jeg jobber som maler og bruker selv Adda Pluss når jeg har fått olje og maling på klærne. [Hidden Content]
 4. Jeg kjøpte en Fenwik Wild Wings for en måneds tid siden, og har hatt den med på to turer allerede. jeg kjempe fornøyd med den. Aksjonen er utrolig god når du kjører fisk. Stanga er fire delt, og det følger med tube til den. Prisen ligger på 1100-1200kr.
 5. I dag kom den endelig i posten! En grå Abu Ambassadeur 2500c. Så god som ny. Denne fiskesnella sluttet de å lage på midten av 70 tallet. Noe som gjør den ca fem år eldre enn meg. Ting holdt mye lengre før pleier fadern å si. Så med litt omsorg og olje håper jeg på å kunne bruke den i 30 år til.
 6. Takk for at du tok deg tid til å svare:) Fin side det der. Fant den etter en liten runde på google her om dagen selv. Utrolig mange fine brennere der. Jeg fant kjempe mange 00 brennere der inne, men ingen med samme blå boks som jeg har. Kan det bety at den er litt sjelden, eller at den er alt for vanlig?
 7. Se der fant jeg gjengene ja. Supert tips!
 8. Takk for hjelpen igjen:)
 9. Tusen takk for svar igjen. Denne skal ta's godt vare på. Det kan jeg love;) Mulig jeg spørr litt dumt nå men, lønner det seg å tømme tanken helt etter bruk? (Da mener jeg når turen er ferdig) Eller er det greit å la den stå med parafin i til neste tur?
 10. Takk for fin link, og artig historie:) Den fanget oppmerksomheten min også med en gang jeg så den. Og den blir bare kulere og kulere hvor mere jeg ser på den. Noen som vet effekten på den? Og evt forbruk?
 11. Takk for svar:) Tok den med ut i dag for å prøve den litt. Etter litt forvarming fyrte den på første forsøk. Og den brenner utrolig bra syns jeg:) Dette kommer til å bli min nye reisekamerat, selv om den er litt tung i sekken.
 12. Jeg kjøpte denne på loppemarked sist helg. Syns den var utrolig fin. Det står Optimus 00 på den, og Patent. Made in Sweeden. Det jeg lurer på er hvor gammel den kan være. Evt om den kan være noe for samlere?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.